![]() |
Patrice Evra - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Patrice Evra (/showthread.php?tid=28) |
Re: Patrice Evra - sebos_krk - 10-06-2010 15:26 Złota rączka miała nie jechać na Mundial, ale jak to któraś gazeta napisała- wybłagał Domenecha w ostatnim prywatnym spotkaniu przed mundialem. Zgodził się robić za rezerwowego. Kapitanem powinien być jednak piłkarz, który ma pewne miejsce w składzie. Re: Patrice Evra - Lasq - 10-06-2010 21:52 Tak jak u nas Gary? ![]() Re: Patrice Evra - Pavllik - 12-06-2010 09:11 Gallas się obraził że Evra dostał opaskę i powiedział selekcjonerowi że nie udzieli wywiadu ![]() Re: Patrice Evra - matys - 12-06-2010 09:18 Reakcja Gallasa po ogłoszeniu kapitana repry Re: Patrice Evra - Tomek91 - 12-06-2010 15:20 Abstrahując od mundialu i kapitańskiej opaski dla Pata, do pełni szczęścia chciałbym aby Francuz poprawił strzał. Evra tak często bierze dział w ofensywnych akcjach, że dziwię się, że zaliczył tak niewiele trafień, a właściwie trafienie. Gdyby do formy z zeszłego sezonu dołożył jeszcze kilka bramek to chyba byśmy mieli do czynienia z obrońcą kompletnym. Re: Patrice Evra - Pavllik - 12-06-2010 21:06 a z tym to się muszę zgodzić wrzutki drybling jak na obrońcę bardzo dobry ale strzały zdałyby się lepsze Re: Patrice Evra - matys - 17-08-2010 17:57 Cytat:Captain at the time Patrice Evra led the revolt and was later involved in a bust-up with a fitness coach which was caught on camera. The Manchester United full-back has been banned for five games by the FFF Anelka hit with lengthy ban No i świetnie. 5 meczów, to myślę, że tak do marca ma spokój? Re: Patrice Evra - Foster - 17-08-2010 18:14 Dla nas jest to super wiadomość, gdyż dzięki temu Pat będzie miał więcej czasu na regenerację sił. Jednak Evra z pewnością jest bardzo smutny, gdyż wiemy jak ważna dla niego jest reprezentacja. Re: Patrice Evra - Mubinio - 18-08-2010 12:37 Cała ta francuska komisja jest jak zespół Macierewicza. Do prawdy za Chiny nie dojdą, a szum zrobią taki, że ja pierdolę. BTW: Anelka dostał 18 meczów kary. Czy to jest poważne? Na jego miejscu dałbym taki ekskluzywny wywiad do jakiegoś tygodnika żeby całej federacji w pięty poszło. Dziwna nacja ci Francuzi. Re: Patrice Evra - panopticum - 18-08-2010 14:58 Popatrz na PZPN i powiedz coś o Polakach. Re: Patrice Evra - premislav - 18-08-2010 15:06 U nas jest jak w piosence kazika: radny kradnie a cała liga na dnie... ![]() Re: Patrice Evra - daniel - 21-10-2010 13:22 Cytat:"Jeśli jeden z piłkarzy nie ufa innym, to wyjście jest jedno - nie powinien grać w tej drużynie," - powiedział Evra dla Sky Sports. "Jeśli chodzi o mnie, to ufam wszystkim! Wiem, że razem możemy wygrać." Uwielbiam go :-D Re: Patrice Evra - daniel - 29-10-2010 08:38 Are U fucking with me?! Re: Patrice Evra - Lasq - 29-10-2010 08:42 Wtf? Przecież to jakaś badziewna podstawka, słychać od razu. Re: Patrice Evra - daniel - 29-10-2010 08:45 Wiem, ale podobał mi się sam fakt, że Pat wypadł jak kozak z tego pokoju, zresztą patrząc na jego usta to rzuca mięsem. |