![]() |
Michael Carrick - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Michael Carrick (/showthread.php?tid=318) |
- Stojkovic - 31-03-2007 22:30 Pejter zapomniałeś dodać wspaniała asysta przy bramce Blackburn na 1:0 :lol: Zrekompensował się za to nasz "Maciuś z Klanu" przy strzeleniu bramki dla United. Więc jest bardzo dobrze ![]() - Pejter - 31-03-2007 23:27 Stojkovic napisał(a):Pejter zapomniałeś dodać wspaniała asysta przy bramce Blackburn na 1:0 Masz rację, ale Carrick moim zdaniem wykonał w tym przypadku wszystko dobrze, zabrakło tylko dokładności i piłka zamiast na rzut rożny zmierzała w kierunku bramki. - Wojtek3 - 01-04-2007 08:02 Pejter napisał(a):Stojkovic napisał(a):Pejter zapomniałeś dodać wspaniała asysta przy bramce Blackburn na 1:0 Też tak uważam, był tam gdzie pownien, poprostu zabrakło mu troszke szczęscia i piłka wpadła pod samego van der Sara. Wygralismy ten mecz i moim zdaniem nie ma co szukać jakiś błędów z gry, skoro i tak wygrywamy. - Zashi - 10-04-2007 22:02 Chyba mamy specjaliste od technicznych strzałow, bo to co Carrick pokazal w meczu z Roma przerasta wszytko. Dwa genialne strzaly zakonczony w siatce. Brak mi slow...Carrick mowil ze jest w formie i ze moze strzelic - slowa dotrzymal ![]() - Kuba_^^ - 10-04-2007 22:08 I jak tylko zobacze, że któryś z mądrych "kibiców" United napisze na komentarzach, że Carrick nic nie gra to będzie ban, normalnie będzie ban 8) Dzisiaj Michael zagrał swój najlepszy mecz w barwach United strzelając dwie przepiękne bramki. Więcej chyba dzisiaj nie napiszę, bo ciągle jestem pod wielkim wrażeniem ![]() - Zashi - 11-04-2007 11:05 Przestalem watpic w Carricka. Potrafil zagrac dobre mecze, ale w tym sie otworzyl na maxa. 2 wspaniale bramki. Te bodajz 18,6 mln funtów nie poszlo w bloto. Zakupilismy bardzo dobrego pomocnika, ktory byl niedoceniany. - Stojkovic - 11-04-2007 11:12 "Maciek" pokazał że stać go na występy godne następcy Keano. Szkoda tylko, że nie robi tego częściej. Przed tym meczem był dla mnie poprostu zadowalającym graczem. Teraz jest już diabłem i jego 2 bramki pokazały to w pełni. ![]() ![]() Szacun dla Carricka no i oby tak dalej zachwycał swoimi uderzeniami z dystansu jak wczoraj, a napewno będzie kimś w teatrze marzeń. - Gracek_11 - 11-04-2007 14:50 Ja trzymałem cały czas stronę Carricka, a ten swoim wczorajszym występem (zresztą masą wcześniejszych też) udowodnił, że jest dobrym zawodnikiem i z czasem spłaci te 18,6 mln funtów :twisted: - ziomo - 11-04-2007 15:57 Tak Michael strzelił dwie przepiękne brameczki dla United w wygranym przez nas meczu aż 7-1.Tak serio to jak włączyłem rano telegazetę i zobaczyłem wynik 7-1 - 4-0 do przerwy to zą się zaśmiałem.Ale po chwili przestałem bo pomyślałem że przeciez MU umie wszystko. PS.Ciampel ten mój tekst z Isinbajewą cię rozśmieszył czy jak że mi dałes plusa? - Wojtek3 - 11-04-2007 16:59 Pierwszy gol Carricka to istny majstersztyk, zuwazył wysuniętego Doniego i prezecyjnym strzałem nad jego głową strzelił swojego pierwszego gola w LM dla nas... Drugi to przepiękna petarda ![]() WG mnie z Giggsem MOTM... - Ciampel - 11-04-2007 19:55 ziomo napisał(a):PS.Ciampel ten mój tekst z Isinbajewą cię rozśmieszył czy jak że mi dałes plusa? Dokładnie o to mi chodziło. Carrick powoli spłaca swój "dług wdzięczności" wobec klubu. Wiele osób nastawiło się niechętnie do jego transferu, samą gra Michael niby nie zachwycał, ale ostatnio coraz lepiej mu idzie i są to najprawdziwsze fakty, a nie żadne moje wymysły. Bramki - palce lizać, dwa bombowe uderzenia (pierwsze nieco lżejsze) i Doniemu nie pozostało nic innego, jak odprowadzić piłkę wzrokiem. - Pejter - 13-04-2007 15:50 Mi najbardziej zaimponowała druga bramka. Potężna bomba prosto w okienko bramki Doniego. Znakomite trafienie! Poza tymi bramkami Michael świetnie rozgrywał piłkę, kierował grą Diabłów. Znakomicie współpracował z Fletcherem. Fantastyczny mecz! - Zashi - 24-04-2007 15:15 Dzisiaj licze na Carricka - pokazał on, ze jest wart wydanych pieniedzy i powinien to potwierdzac coraz czesciej. Dzisiaj jest taka okazja. Nie mowie, zeby strzelil bramke (ale nie mam nic przeciwko), ale o rozdawanie pilek, ktore jest jego glownym zadaniem. GO GO CARRICK! :twisted: - Valverde - 24-04-2007 18:36 A tutaj się zgodzę zdecydowanie, sam chciałem o tym napisać. Jednak bardziej chodzi mi o defensywę, żeby jakoś bardziej niż zwykle pomógł kolegom z obrony. Wiemy, jak to będzie dzisiaj wyglądało i pomoc Carricka (w mniejszym stopniu Scholesa) będzie na wagę złota. - Wojtek3 - 25-04-2007 10:57 Wczoraj Carrick rozegrał dobry mecz, jednak Scholes przyćmił go i pokazał sie z lepszej strony. Uzupełniał sie nawzajem z Fletcherem, mógł strzelił gola w 47 min jednak minimalnie spudował... Wg mnie on po częsci zawinił przy pierwszej bramce dla Milanu... |