Redcafe.pl - Manchester United Forum
Darren Fletcher - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Wątek: Darren Fletcher (/showthread.php?tid=35)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Re: Darren Fletcher - Mata - 21-09-2009 08:05

Rooney, Evra i właśnie Darren Fletcher, to trzy najjaśniejsze punkty zespołu od początku rozgrywek. Odsiedział swoje na ławce rezerwowych i wdarł się do pierwszego składu. Wczoraj rozegrał kapitalną drugą połowę. Po takich 45' chyba już nikt nie zwątpi w Szkota i zacznie dostrzegać jego piłkarski geniusz.
Mogę stwierdzić śmiało, iż Darren jest obecnie jednym z najlepszych środkowych pomocników w lidze.

Re: Darren Fletcher - Gonzo - 21-09-2009 08:11

Otóż to: Darren fantastycznie się rozwinął, a przecież ma 25 lat, więc będąc w takiej formie jeszcze przez wiele lat będzie ostoją środka pola Czerwonych Diabłów. Druga połowa w jego wykonaniu doprawdy wspaniała.
No i jak stwierdził komentator to pierwszy raz, kiedy Fletcher strzelił 2 bramki w jednym meczu...liczymy na więcej Big Grin

Re: Darren Fletcher - Mata - 21-09-2009 08:31

Dobra, dobra Big Grin Nie róbmy z niego już takiego egzekutora. Bramki przecież ma kto strzelać. Darren niech robi wyśmienicie, to co do niego należy, czyli rozgrywanie i odbiór. Hat tricków w jego wykonaniu nie oczekuję 8-)

Re: Darren Fletcher - sebos_krk - 22-09-2009 07:06

Gonzo napisał(a):No i jak stwierdził komentator to pierwszy raz, kiedy Fletcher strzelił 2 bramki w jednym meczu...liczymy na więcej Big Grin
16 luty 2008, mecz z Arsenalem w Pucharze Anglii- Darren Fletcher zdobywa dwie bramki.
Człowiek od najważniejszych spotkań!

Re: Darren Fletcher - Gonzo - 22-09-2009 07:51

Cytat:sebos_krk napisał(a)
16 luty 2008, mecz z Arsenalem w Pucharze Anglii- Darren Fletcher zdobywa dwie bramki.
Dobra, zapomniałem dodać, że w lidze...a może niedokładnie go zrozumiałem <gafa>
Ale to prawda, że ma patent na najważniejsze mecze; wystarczy wspomnieć półfinał LM z Arsenalem...jego brak aż nadto widoczny w finale z Barceloną.

Re: Darren Fletcher - paolo - 06-12-2009 16:20

No i proszę - nasz solidny szkocki rezerwowy wyrósł na prawdziwego przywódcę. Miło widzieć, że on i O'Shea przebili się do pierwszego składu. Tyle lat musieli godzić się z rolą "zapchajdziury", ale opłaciło im się to. Wink Darren ma dopiero 25 lat, a co za tym idzie, przed sobą jeszcze kilka lat gry na wysokim poziomie. Miejmy nadzieję, że kapitan reprezentacji Szkocji zostanie na Old Trafford do końca kariery.

Na redlogu parę dni temu ukazał się ciekawy tekst o Fletchu:
<a class="postlink" href="http://redlog.pl/2009/12/03/darren-fletcher-niewidzialny-nastepca-legendarnego-keanea/">http://redlog.pl/2009/12/03/darren-flet ... go-keanea/</a>

Re: Darren Fletcher - Mourinho - 18-01-2010 00:49

Lider i zdecydowanie najlepszy DM na wyspach. Kapitalny rzemieślnik, który tą sztukę opanował do takiego stopnia, że wytycza nowe standardy dla boiskowych pracusiów.

Re: Darren Fletcher - Blue London - 18-01-2010 00:52

Mourinho napisał(a):Lider i zdecydowanie najlepszy DM na wyspach. Kapitalny rzemieślnik, który tą sztukę opanował do takiego stopnia, że wytycza nowe standardy dla boiskowych pracusiów.

Nie, nie. Zapomniałeś o Essienie i Mascherano. Moim zdaniem najlepszym w swoim fachu jest właśnie reprezentant Ghany. Fletchera, owszem, podziwiam i lubię, ale jeszcze daleko mu do klasy Essiena Smile

Re: Darren Fletcher - alex0r - 18-01-2010 00:53

Bardzo lubię Fletchera. Na poprzednim forum miałem nawet jego zdjęcie w avatarze Smile ostatnio rozmawialem sobie z kibicem arsenalu i doszlismy do wniosku, że podobny rozwój kariery jak flamini w arsenalu. Ale nasz Darren jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem Smile

Re: Darren Fletcher - paolo - 29-01-2010 23:31

manusite.pl napisał(a):Darren Fletcher został skazany w procesie o uchylanie się od odpowiedzialności. Szkot nie zgłosił się na policję po sfotografowaniu przez radar. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że samochodem kierował... jego ojciec.

Fletch otrzymał 6 punktów karnych, mandat w wysokości 650 funtów. Musi też pokryć koszty procesu w wysokości 900 funtów. Rozrabiaka. :mrgreen:

Re: Darren Fletcher - sebos_krk - 14-03-2010 22:05

Tak się dziś przyjrzałem Darrenowi i Szkot bardzo przypomina mi Keano. Sposobem ustawiania się na boisku, sposobem gry ofensywnej, nawet sylwetka w biegu niemal identyczna. Gra troszkę mniej ostro, nie robi za zabijakę. Przyznam, że wcześniej nie zwracałem na to w ogóle uwagi. Bardzo niedoceniany piłkarz, a przecież stał się niezbędny w jednym z najlepszych zespołów świata. Niesamowicie się rozwinął przez te lata.
Będzie legendą na Old Trafford.

Re: Darren Fletcher - Lukas - 14-03-2010 22:36

sebos_krk napisał(a):Bardzo niedoceniany piłkarz, a przecież stał się niezbędny w jednym z najlepszych zespołów świata.
Na szczęście już od pewnego czasu wszyscy widzą jak ważną rolę odgrywa Szkot w drużynie Diabłów. Doskonałym potwierdzeniem moich słów jest to co mówiło się o absencji Darrena w ostatnim finale Ligi Mistrzów.
Co do podobieństwa z Keano to uczył się od niego i teraz pokazuje co potrafi. W kwestii legendy- nie mam wątpliwości, że nią będzie. Diabeł z krwi i kości

Re: Darren Fletcher - michal85 - 14-03-2010 22:49

Niedoceniany to on był 2 lata temu. Teraz to raczej nikt nie wyobraża sobie United bez Szkota. Ja natomiast od miesięcy mówię, że jest to w tym sezonie najlepszy DM ligi. Będę mocno zawiedziony jeśli koledzy po fachu nie docenią Fletcha i nie nominują go do 11-stki roku PL.

Re: Darren Fletcher - panopticum - 15-07-2010 11:34

Cytat:You look at it as a step down if you leave,” said Fletch. “If you’re lucky enough to stay, you’ll have played at the top for your whole career and it doesn’t get much bigger than Manchester United. Players who left say, ‘think twice before you leave, because there’s nowhere like Manchester United. Everything about the club makes it the place you want to be. No-one really thinks about leaving when you’re here. Paul Scholes and Ryan Giggs are almost like urban legends. They’re fantastic role models for younger players like me to have.”

<a class="postlink" href="http://therepublikofmancunia.com/fletch-i-never-want-to-leave-united/">http://therepublikofmancunia.com/fletch ... ve-united/</a>

Re: Darren Fletcher - ZasadKG - 15-07-2010 11:45

Lukas, diabeł głównie z kości chyba, hehe, chudzielec jeden.

Fletcher to jak dla mnie jeden z 3-ech głównych filarów drużyny, obok Evry i Rooneya, nie wyobrażam sobie poprzedniego sezonu bez niego i jego fantastycznej w wielu meczach gry - na szczęście wybuchł z formą wtedy, kiedy Carrick kompletnie opadł z sił. ; )