Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397) |
- orlos007 - 14-07-2007 12:29 JacuZLasu napisał(a):"Warning: Division by zero in /home/quess/public_html/united/news/show.php on line 35"\ Nie, to nie jest z twojej winy. Po prostu ktoś dodawał jakiegoś newsa i coś za bardzo edytował plik show.php. Myślę że dziś już to będzie naprawione - Wojtek3 - 14-07-2007 19:45 Mam nadzieje, ze nie stracilismy po raz kolejny calej bazy. - Budzik - 14-07-2007 22:04 Już wszystko wróciło. Nawet stare newsy!!!. Tylko nie można pisać ani czytać komentarzy jak się wciska komentarze wyskakuje error :roll: - Valverde - 15-07-2007 11:06 Coś się chyba w htmlu z**bało, a Pejtera nie ma, Ciampel też coś mógł zrobić, ale też go nie było... Dziś wszystko wróci do normy. - Pejter - 15-07-2007 15:15 Newsy już są, a na komentarze będzie trzeba jeszcze trochę poczekać. Potrwa to jednak najwyżej 2 dni, myślę. I również przepraszam za wszystkie niedogodności. Naczelnego nie było przez kilka dni i od razu problemy 8) EDIT: Newsy, tak jak obiecywałem, kompletnie naprawione. - gollaz - 20-07-2007 14:19 Nie wiem gdzie, więc napiszę tu. Tak dzisiaj śledziłem relację live na stronie i komentarze w shoutboxie się na żenującym poziomie. Domyślam się, że nic się z tym zrobić nie da? Np. jakieś logowanie i możliwości banowania? - Pejter - 20-07-2007 16:04 Niestety nie. Mamy możliwość tylko usuwania. Ewentualnie można zablokować dostęp, jeśli poziom będzie już naprawdę słaby... - Ciampel - 21-07-2007 12:00 Kretynów niestety nie brakuje, zazwyczaj prowokują kibice Chelsea czy innych zespołów, z którymi mamy na pieńku, a nasi oczywiście dają się łatwo sprowokować. Tym niemniej ja mam na to sposób - kiedy ostatnio prowadziłem relację live podczas jakiegoś ważnego meczu w maju i dosłownie rzucano mięsem na prawo i na lewo, kasowałem każdy wpis od razu po pojawieniu się, na skutek czego nikt nie widział tych "wjazdów". W końcu się chłopakom znudziło. Ale może jakieś wyjście z tej sytuacji jest - choćby skrypt, który w ogóle nie akceptowałby wpisów zawierających wulgaryzmy... - man utd fan - 06-08-2007 08:03 A możę by zrobi coś w stylu galerii meczowej? Wiecie o co chodzi żeby tam wstawia fotki z meczów.Co o tym sądzicie? ps.Kiedy startuje gracz meczu? - Pejter - 06-08-2007 15:49 gollaz napisał(a):Jak dzisiaj śledziłem relację live na stronie i komentarze w shoutboxie się na żenującym poziomie. A więc już shoutboxa nie ma, bo również dobijał mnie tamtejszy poziom. Co do galerii to już niedługo będzie. A Gracz Meczu wystartuje niebawem - z właściwym początkiem sezonu (choć to pytanie bardziej dotyczące forum). - zaga92 - 08-08-2007 09:18 Sluchajcie powie mi ktos co sie dzieje, ze nie moge wejsc na manutd.pl? Czy wam tez wyskakuje blad? Czy to tylko mie sue cos popsulo? - Ciampel - 08-08-2007 10:06 Coś jest na rzeczy, prawdopodobnie to wina naszej "serwerowni". Tym niemniej podczas wchodzenia przez adres <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.manutd.pl/index.php">www.manutd.pl/index.php</a><!-- w --> wszystko działa i póki co zalecam takie właśnie postępowanie. Niebawem wszystko powinno wrócić do normy, choć z nimi to różnie bywa. I jeśli wiesza wam się adres nominalny (manutd.pl), to zajrzyjcie do historii i spróbujcie odpalić któryś z działów, a dopiero potem dostać się na główną. Niekiedy skutkuje i dziś mamy tego przykład. - Pejter - 08-08-2007 11:09 W tej chwili wszystko jest ok. Przepraszamy za błędy. Mam nadzieję, że nie będą się powtarzać. EDIT: Już wszystko wiem. Oto, jaką otrzymałem informację: "to efekt zrestartowania serwera i powinien zaraz minac." - Zashi - 12-08-2007 16:42 Nowa strona ładnie, jednak uwazam, ze wiecej czerwieni... ...mały problem jest. Jak najezdzam np. na "Mecze" - rozwija mi sie lista, ale jak chce zjechac nizej to sie zwija. W IE i Mozzili działa, w Operze nie :wink: - zaga92 - 12-08-2007 16:57 Nowy wystroj ladny, ale rowniez jak Zashi uwazam, ze powinno byc wiecej czerwieni. Poza tym wszystko ladnie ulozone i latwo znalezc rzecz, ktora cie interesuje. |