![]() |
Pro Evolution Soccer - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: Pro Evolution Soccer (/showthread.php?tid=51) |
Re: Pro Evolution Soccer - Lasq - 28-12-2009 13:33 ryba napisał(a):S Zresztą PES 2008 to też była kompletna porażka. 2009 lepiej ale to nie to. 2010 i król powrócił Coraz bardziej mnie przekonujesz bo mam identyczne zdanie ;)Zresztą do dziś zagrywam się w PESa 6, inne wersje szybko odstawiłem. Przetestuje tego PESa 2010. Spokojnie, aż tak pochopny nie jestem (szczególnie odkąd wtopiłem 49zł na FIFE 09) - pewnie ściągnę demko żeby sprawdzić jak się gra. Opinie też często czytam, Re: Pro Evolution Soccer - El Polako - 01-08-2010 11:38 Jestem fanem gry PES i grałem we wszystkie wersje tej gry zaczynając od pierwszej wersji która nazywała się ISS Pro Evolution ![]() Re: Pro Evolution Soccer - PEZDII15 - 05-08-2010 15:42 Na konsole nie załatwisz se spolszczenia i patchy Re: Pro Evolution Soccer - El Polako - 08-08-2010 17:05 DO dobrej zabawy nie i gry spolszczenia i patche nie są porzebne Re: Pro Evolution Soccer - PEZDII15 - 09-08-2010 15:42 Dużo lepiej się gra jak ci Szpakowski i Szaranowicz komentują mecze <hahaha> Re: Pro Evolution Soccer - Ruuuuuuuuuud - 18-09-2010 09:49 Rozegrałem już kilkanaście meczów w nowego PES-a i jestem bardzo zadowolony.Błędy z poprzedniej edycji są wyeliminowane (np.sędziowie, chociaż teraz wydaje sie jakby za duzo gwizdali ;d na pewno nie razi to tak jak w poprzednim roku), a do tego dostaliśmy o wiele ulepszone animacje zawodników i oczywiście genialny system podań.Nie mam porównania do Fify, bo jeszcze narazie gram na starym kompie, a z tego co słyszałem to Fifa jak zwykle słabo zoptymalizowana, a nowy PES chodzi mi tak samo jak poprzednia wersja. Nie wiem jak będzie po ściągnięciu Fify, ale i tak myśle, że zostane przy PESie.W tym roku zrobili ogromny krok do przodu.Całkowita swoboda w rozgrywaniu akcji :tuptup: PS:O ile w poprzednich wersjach można było sobie poradzić na klawiaturze, o tyle w najnowszym PES-ie poprostu nie idzie grać bez pada. Re: Pro Evolution Soccer - El Polako - 04-10-2010 22:38 Jakie ma wymagania nowy pesik? Re: Pro Evolution Soccer - Czary - 04-10-2010 22:40 google (cmrev) napisał(a):Minimalne wymagania: Re: Pro Evolution Soccer - matys - 06-10-2010 16:10 Grałem u kumpla na lapku(karta graficzna 256 mb), to chodzi nawet płynniej jak PES 10, o ile tnie przy filmikach i animacjach, to w czasie gry wszystko chodzi jak ta lala. A co do gry, lepsza od 10 na pewno, ale nie poczynili jakiegoś kroku milowego naprzód w stosunku do 10. Re: Pro Evolution Soccer - ryba - 06-10-2010 16:56 Rzeczywiście PES 2011 ma mniejsze wymagania niż poprzednia część, przynajmniej w praktyce. Powiem wam, że gram w PESa od czasów PlayStation (szaraka) i zawsze PES był lepszy od FIFY. Od paru lat nie mam już konsol i gram wyłącznie na PC. Słyszałem, że od pewnego czasu FIFA zaczęła rządzić na konsolach, a jej klon na PC nie był już taki dobry, ponieważ miał stary silnik itd. W tym roku FIFA wypuściła na PC praktycznie klon FIFY 2010 z konsol. Powiem wam szczerze, że EA Sprots odwaliło kawał dobrej roboty i mogę stwierdzić, że w chwili obecnej FIFA jest lepsza od PESa. Całe życie przy PESie, cały czas broniłem tej kopanki, ale nadszedł czas przeprosić FIFE i zacząć grać w lepszą grę. Fakt, że FIFA ma większe wymagania, ale co z tego? Nawet na mniejszych detalach fizyka gry i pewne niuanse powalają i dają przewagę nad PESem, a szkoda ... Re: Pro Evolution Soccer - paolo - 05-11-2010 20:10 Jeszcze odnośnie PES'a 2010. W Trybie Kariery (Master League w oryginale bodajże) zaszedłem póki co do sezonu 2013/2014, United oczywiście. W 09/10 na emeryturę odszedł van der Sar. Jednak okazało się, że Holender przeżywa drugą młodość i w końcówce sezonu 2012/13 zasilił szeregi drużyny młodzieżowej jako 17-latek. Z kolei w Realu występuje m.in. 18-letni Inzaghi. ![]() Ukryty tekst:
Re: Pro Evolution Soccer - Czary - 05-11-2010 20:11 Trochę bez sensu zrobione. Lepiej z newgenami imo. Re: Pro Evolution Soccer - bartez - 05-11-2010 20:28 tam możecie sobie przed rozpoczęciem sezony w ML zmienić bodajże... nie pamiętam dokładnie jak to jest, sprawdźcie sobie (wydaje mi się, że o to chodzi) Re: Pro Evolution Soccer - Lasq - 05-11-2010 23:46 To, że starzy zawodnicy pojawiają się w "nowych wcieleniach" to jest w każdym PESie odkąd wprowadzili tryb kariery (PES 5? wcześniej nie grałem, w 6 już na pewno to było). Trochę lipa no ale... Re: Pro Evolution Soccer - soyo - 17-01-2011 01:03 Jesli jest jakis stary wyjadacz, ktory z sentymentem podchodzi do klasyki gatunku Pro Evolution Soccer, byc moze bylby zainteresowany pograniem online w WE9LE (Winning Eleven 9 Liveware Evolution). Dla tych co nie wiedza, jest to poprawiona wersja PES5, ktora wydana zostala wylacznie w Korei Pld pol roku po wypuszczeniu PES5, i jest przez wielu uwazana do dzisiaj za najbardziej realistyczna pilke na PC'ta. A jesli dla kogos najwazniejszy jest realizm, a nie grafika (PES11, next geny itd...), to gre ta pokocha, tak jak wielu, ktorzy do dzis staraja sie by ta gra nie umarla. Okolo rok temu pare osob sie postaralo, i sprawilo, ze mozna w nia grac online. A pare miesiecy temu scena z Rosji zrobila patcha - transfery, aktualne stroje, twarze, stadiony itd. itd. Jesli bylby jakis chetny na jeden, dwa mecze, moze chcialby powspominac stare "dobre" ![]() WEPLAYWE.PL (to jest bez www z przodu) Moj nick: Luk. Prosze nie zwazac, ze jest poki co malo czlonkow. Grupa dopiero co zostala zalozona ![]() Do gry nie potrzebna jest oryginalna wersja. No chyba, ze ktos by sie uparl, to zawsze moze szukac w antykwariatach w Korei Pld ;p Mam nadzieje, ze kogos gra zaintryguje tak aby sprobowac w nia swoich sil. Jest to swietna gra. Trzymajcie sie |