![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 06-02-2008 19:46 Arken nick: Kojarzy się mi z Arką... av: Moim zdaniem średnia jakość wykonania :? user: 3 posty na koncie... Re: Oceń osobę powyżej - bartez - 06-02-2008 20:06 Miko nick:o ile dobrze pamiętam to od imienia Mikołaj ![]() av: Jurek, całkiem niezły user: bardzo fajny koleś, znam go z poprzedniego forum, na pewno nadaje się na moda bo jest odpowiedzialny, ogólnie na + Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 06-02-2008 21:58 Stefan1555 Nick: Stefcio :?: ![]() Av: Becksa albo się uwielbia albo nienawidzi, dziś Anglika nawet ze Szwajcarią nie widzimy w meczu i prawidłowo. User : Kojarzę z DP najbardziej, na plus, chociaż wiele powiedzieć nie potrafię. Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 07-02-2008 23:08 Czaplak Nick: Czapla ![]() Av: Bardzo ładne wykonanie, ale sama postać - legenda Man Utd jest już wszystkim. User: Wielka postać z DP, posiada dużą wiedzę o ManUtd. A ogólnie z "rozmów" wynika, że jest bardzo miły 8-) Na pluuus Re: Oceń osobę powyżej - dsw_MUszyna - 11-02-2008 17:11 nick: hmmm, kojaży mi się z mlekiem (milk) av: cóż, nie lubię tego pana, z avatara ![]() user: hmmmm, z tych wypowiedzi które jak dotąd czytałem, to wszystko krótko i zwięźle, ale z sensem. Re: Oceń osobę powyżej - Olis - 11-02-2008 18:09 nick: doceniam MU w nicku, reszta pewnie dotyczy miejsca zamieszkania albo klubu ![]() av: aaaa! boję się :o user: trudno powiedziec po kilku dniach od rejestracji, ale jak narazie na +. Ważne, że nie zalazł za skórę 8-) I nie pisze bzdur, z tego co czytałam. Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 11-02-2008 21:12 nick: Olisssss wersja light. av - dopatrzyłem sie niemal niewidocznego mcr w lewym górnym rogu, czym użytkowniczka zapewne chciała narazić mój wzrok na szwank. <gafa> Nie no, av jak av; jakby był tam chester to bym sie bardziej rozpisał o epickim rozmachu z jakim został zrobiony, ale chestera nie ma więc... ![]() user - nie jest ryjkiem, za to plus. Skądś ją znam, zapewne z Deffilpejdż, ale widać wydoroślała, skreśliła pare literek 's' z nicka i przeszła na redloga. Co jeszcze... fanka Linkin Park (tak żem wywnioskował, a że fana linkin park wyczuwam z 3 kilometrów to powszechnie wiadomo) czym sobie zapracowała na lardż plusa. Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 11-02-2008 22:16 ring0 nick: Czadowy, sam bym takiego chciał mieć, ale nie jestem na tyle bystry. av: Jakiś tam zespół muzyczny user: Nasze rozmowy na gg można policzyć na palcach jednej ręki, ostatnia dotyczyła wyborów i tak jakoś się z lekka pokłóciliśmy się :| Nie lubię go, bo jest fajniejszy ode mnie. Zwykły Master no 8-) Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 12-02-2008 22:33 Miko nick : Nie wiem co powiedzieć ![]() av : Na miejscu tego piłkarza bym się trzymał w Realu jak najdłużej, bo na Euro wątpię by pojechał, chyba że z żoną i dzieciakami na stadiony, user : Znamy się kawałek czasu, kojarzę z wielu stron oraz pisałem ja jego forach, chłopak w porządku, nie mam jakiś zastrzeżeń ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Boobic - 12-02-2008 22:41 Czaplak av - graficznie dno totalne, ale przesłanie jak i sam piłkarz godne pochwały ![]() nick - nick jak nick... zwyczajny ;P user - Kojarzę go z DP. Nigdy ze sobą nie pisaliśmy, on mnie pewnie nawet nie kojarzy. Po postach tutaj mogę stwierdzić, że jest kumaty i można z nim postować przyjemnie ![]() pozdrawiam... Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 12-02-2008 22:45 Boobic av - Od razu, uśmiech na mej twarzy, no nie wiem z jakiej to przyczyny ![]() nick - Chyba coś od nazwiska. user - Pierwszy raz kojarzę, może na dp gdzieś tam w komentarzach pisałeś, ale spamiętać nie mogę wszystkich tych userów , zobaczmy tutaj,myślę że będzie ciekawie... Pozdrawiam. Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 14-02-2008 20:48 Czaplak av - Pele good, Maradona better, George Best nick - trudno powiedzieć, skąd pochodzi ![]() user - kojarze kolesia jeszcze z dp, pamiętam, że tam pisał jedne z mądrzejszych komentów, potrafi poprzeć swoje zdanie i nawiązać dyskusję ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Olis - 14-02-2008 20:58 Tomassen av - Bob Marley, dogadałbyś się z moją koleżanką z klasy ![]() nick - szczerze mówiąc najbardziej mi sie podoba na tym forum, fajna jest też wersja skrótowa Tmssn, ogólnie udało Ci się ![]() user - bardzo pozytywnie oceniam, wiedza o United + poczucie humoru = :oops: Z tego co wiem powiązany z językami, co u mnie bardzo się ceni. Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 19-02-2008 13:01 OLIS av - miał mieć fajne przesłanie, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia nick - czyżby Ola? user - pamiętam ją z FDP, gdzie ze sobą kilka razy rozmawialiśmy, ogólnie odniosłem pozytywne wrażenie, raczej in plus;] Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 23-02-2008 12:02 MU_fan av- nic specjalnego nick- już się przyzwyczaiłem do Ryjka ![]() user- pamiętam z FDP. Pozytywne wrażenie to nie jest. Często nabijał, pisał głupoty, kłócił się. Za to na DP ma wyrobioną markę co akurat nie jest żadnym wyznacznikiem ![]() ![]() |