Redcafe.pl - Manchester United Forum
PZPN - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: PZPN (/showthread.php?tid=592)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: PZPN - sebos_krk - 25-09-2012 18:23

Beton ten czy tamten niby to samo, ale pamiętajmy, że Grześ to po prostu jest debil i nie wypada, żeby ktoś z takim ilorazem inteligencji piastował tak odpowiedzialne stanowiska.

RE: PZPN - Hubson - 25-09-2012 19:33

Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że jeżeli wygra Zdzisiu to to będzie apogeum, apokalipsa PZPN-u i pozostanie mi tylko współczucie wszystkim klubom polskim i kibicom reprezentacji Sad

RE: PZPN - RedLucas - 25-09-2012 20:20

IMO, jeśli wygra Kręcina polska piłka wpadnie z deszczu pod rynne. Jak napisał Hubercik - będziemy w dupie jakiej jeszcze nie byliśmy...

RE: PZPN - samcro - 25-09-2012 21:00

Jak wygra Kosecki to obyśmy za Lato nie tęsknili

RE: PZPN - Kosma - 25-09-2012 22:22

Się czepiacie Zdzisia, bo gruby i Bozia poskąpiła urody. A te ciołki dwa z regionalnych, to przecież typowe związkowe mendy są :> Dodajmy posła i celebrytę, a otrzymamy baaaardzo ważne wybory...

RE: PZPN - sebos_krk - 26-09-2012 08:47

Chodzi o to, żeby ponownie nie wygrał pionek ludzi, którzy tym interesem kręcą. Dla takich osób jak Piechniczek, Kręcina czy Bugdoł wystawienie na pierwszy plan pajaca bez własnego zdania jest bardzo wygodne. Można z cienia sterować poczynaniami całego związku, a prezes pełni nic nie znaczącą (niestety) funkcję reprezentacyjną. To jemu się zbiera za wszystkie afery, teraz cała Polska chce odwołania Laty, a mało kto mówi np o ZPN na Śląsku, gdzie leśne dziadki są wyjątkowo wpływowe.