Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 12-10-2009 18:17 Manchester United wyśle Joshuę Kinga i Corry’ego Evansa na wypożyczenie do Rangersów. jestem za ... tylko żeby tam grali a nie grzali Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 12-10-2009 18:33 Skąd takie info? Wypożyczenie Evansa jak najbardziej zasadne. Chłopak już zagrał dobry sezon w rezerwach, grywa w reprezentacji, więc naturalną koleją rzeczy jest regularna gra w klubie. Ale King? Tamten sezon zmarnowany przez kontuzję, dopiero zaczyna się wspinać w klubowej hierarchi i już wypożyczenie? Nie wierzę, dla niego byłoby to IMO za wcześnie. Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 12-10-2009 19:12 michal85 napisał(a):zaczyna się wspinać w klubowej hierarchi i już wypożyczenie? Nie wierzę, dla niego byłoby to IMO za wcześnie. Welbeck nie może się przebić na troszkę dłużej a wierzysz że King tak urósł w hierarchii United? tak donosi Daily Star Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 12-10-2009 21:22 Chyba zostałem źle zrozumiany. Chodzi mi o to, że King dopiero co buduje swoją pozycję, bodaj w tym sezonie dopiero zadebiutował w rezerwach. Nie wierzę, że poszedłby na wypożyczenie nie zaliczając nawet jednego pełnego sezonu w rezerwach. Re: Diabły na wypożyczeniach - Czary - 17-10-2009 18:00 Kolejna bramka Cleverleya. Tym razem zdobył jedyną bramkę w wygranym 1-0 meczu z Middlesbrough. Naprawdę bardzo udane wypożyczenie dla Tima. Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 17-10-2009 20:20 Mam nadzieję że Cleverley po tym sezonie zacznie grać częściej w pierwszej drużynie ... skoro szansę dostaje Gibson to nie dawanie jej Cleverley'owi będzie zachęceniem do odejścia z OT bo chłopak predyspozycje ma ... mam nadzieję że pozbędziemy się Tosić'a chyba że rezerwy mu pasują i ma ambicję pokroju Eaglesa Re: Diabły na wypożyczeniach - RedLucas - 01-11-2009 19:56 Trzecią bramkę w tym sezonie zdobył wypożyczony do Partizana, Adem Ljajić: <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=x8an2dODIEk&feature=player_embedded">http://www.youtube.com/watch?v=x8an2dOD ... r_embedded</a> Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 05-11-2009 21:09 Febian Brandy został wypożyczony do zespołu Gillingham FC w nowym zespole spędzi najbliższe trzy miesiące. Jednocześnie powiedział że druga liga lepsza niż gra w rezerwach ... dobrze chłopak gada :twisted: Re: Diabły na wypożyczeniach - Kula - 09-11-2009 23:12 Ljajić to jest formalnie na wypozyczeniu ? @michal85 nawiązując do naszej ostatniej rozmowy, to napiszę tak Ljajić zagra jeszcze w tym sezonie, mój główny argument, to to że przychodzi do nas w styczniu... Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 10-11-2009 07:17 Tak, jest na wypożyczeniu. Wczoraj czytałem wypowiedź Toma Cleverley, który pragnie wrócić do United i walczyć o miejsce w pierwszym składzie. Mówił, że ogląda każdy mecz United i zwietrzył swoją szansę na skrzydle, gdzie czuje się najlepiej. Na wypożyczeniu w Watford spisuje się naprawdę dobrze, może warto dać mu szanse jak wróci? A tak jeszcze do Ljajića, on skrzydłowym czy środkowym pomocnikiem? Bo słyszałem już różne wersje... Re: Diabły na wypożyczeniach - RedLucas - 10-11-2009 08:31 Foster26 napisał(a):A tak jeszcze do Ljajića, on skrzydłowym czy środkowym pomocnikiem? Bo słyszałem już różne wersje... Jeszcze w napadzie może grać. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 10-11-2009 09:06 Kula napisał(a):Ljajić to jest formalnie na wypozyczeniu ?A ja nie wierzę, że zagra w tym sezonie w lidze. Przed nim jest kilku innych młodzików, którzy prędzej dostaną szansę. Cytat:Wczoraj czytałem wypowiedź Toma Cleverley, który pragnie wrócić do United i walczyć o miejsce w pierwszym składzie. Mówił, że ogląda każdy mecz United i zwietrzył swoją szansę na skrzydle, gdzie czuje się najlepiej. Na wypożyczeniu w Watford spisuje się naprawdę dobrze, może warto dać mu szanse jak wróci?Mam nadzieję, że dostanie. W 433 mógłby być bardzo pożytecznym zarówno na skrzydle, jak również na pozycji Andersona. Cytat:A tak jeszcze do Ljajića, on skrzydłowym czy środkowym pomocnikiem? Bo słyszałem już różne wersje...To jest ofensywny pomocnik. Na środku raczej nie grywa, chyba, że za napastnikami. Przeważnie występuje na prawym skrzydle. Jeszcze nawiązując do tematu - gole na weekendzie Cleverleya, SImpsona oraz Brandyego. Re: Diabły na wypożyczeniach - Adis - 10-11-2009 11:34 michal85 napisał(a):Jeszcze nawiązując do tematu - gole na weekendzie Cleverleya, SImpsona oraz Brandyego.Oraz 2 bramki w finale Pucharu Norwegii Dioufa, był to także ostatni mecz Senegalczyka w barwach Molde. Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 10-11-2009 19:01 Simpson raczej już zostanie na dłużej w NU a Cleverley moim zdaniem powinien wrócić dostać szansę w United a za to na wypożyczenie Tosić i Nani ... może Portugalczyk w końcu się obudzi Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 21-11-2009 10:01 Cytat:Tom Cleverley postanowił zostać na wypożyczeniu w klubie z The Championship, Watford FC, do końca sezonu. Pomocnik Manchesteru United kilka dni temu deklarował, że jest gotowy na grę w Premier League, ale zmienił zdanie i podpisał umowę przedłużającą jego pobyt na Vicarage Road. Wydaje się, że to to najlepsze rozwiązanie. Tam jest jednym z najlepszych, jak nie najlepszym zawodnikiem w drużynie i gra regularnie. U nas nie mógł by na to liczyć. Po sezonie wróci lepszy i może uda mu się wywalczyć miejsce w składzie. |