![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - Tomassen - 02-06-2008 21:41 Tak Re: Koszulki - Rudii - 02-06-2008 22:12 Cytat:W obecnym modelu zawodnicy będą grać jeszcze przez cały sezon 2008/09 No będą. Mi chodziło po prostu o to, że pierwszy raz odkąd pamiętam jest taki przypadek żeby w MU nie zmieniły się modele strojów po Euro albo Mundialu ![]() Re: Koszulki - pawlo - 03-06-2008 07:44 Ale to wynika z tego, ze powaliły się lata, gdy ostatnio w ciągu 3 lat mieliśmy 3 rodzaje koszulek. Zawsze były co dwa lata i to wypadało na euro i ms. Zresztą i tak dojdzie nam jeden komplet albo wyjazdowych, albo trzecich. Re: Koszulki - woozi - 15-06-2008 13:16 są juz podane koszulki na 08/09? była na allegro łudząco podobna do tej z 07/08 i ze na następny sezon, tylko ze wstawkami co te z Vodafone :? czy to prawda? <a class="postlink" href="http://www.iss.punkt.pl/pl/shop,show,2277">http://www.iss.punkt.pl/pl/shop,show,2277</a> o taką chodzi Re: Koszulki - ring0 - 15-06-2008 14:11 Ta z issu to jest treningowa koszulka United z tego sezonu. Nowych nie ma, a wszystkie 'nowości' na allegro to podróby. Re: Koszulki - Tomassen - 15-06-2008 14:23 No ale przecież obecne koszulki miały być na jeszcze jeden sezon ![]() Re: Koszulki - mlody_unw - 15-06-2008 14:28 Tomassen napisał(a):No ale przecież obecne koszulki miały być na jeszcze jeden sezon Sam możesz sprawdzić, że na lata 07/09 przygotowana została jedynie koszulka domowa (czerwona). Koszulka wyjazdowa i trzecia zmienią się na następny sezon ;] Re: Koszulki - sebos_krk - 19-06-2008 07:43 Białe stroje na obecny sezon: ![]() Re: Koszulki - Duras - 19-06-2008 08:55 Fajne te koszuleczki myślę, że lepsze niż w poprzednim roku bo maj kontrastowy kołnierzyk niż w poprzednim roku. Ciekawe jeszcze jakie będą mieć wyjazdowe stroje. Re: Koszulki - Kisia92 - 19-06-2008 09:18 Mi osobiście właśnie ten kołnierzyk się nie podoba. Jest tragiczny. osobiście nie lubię połączenia niebieski-biały, wygląda to bezpłciowo i bez charakteru. Nie wiem dlaczego projektanci uczepili sie tego niebieskiego. Nie mozna było zrobić czarnych i białych? Prosto i stylowo. Ubiegłoroczne koszulki wyjazdowe (czarne) przypadły mi bardzo do gustu, ale to? Bez komentarza. Dobrze, że chociaż domowe pozostają takie same, to był i jest hit Nike w moich oczach. Cieszę się, że tego nie zmieniają. Re: Koszulki - mucha - 19-06-2008 09:24 Mnie się podobają i to bardzo ![]() Re: Koszulki - mlody_unw - 19-06-2008 10:39 Duras napisał(a):Ciekawe jeszcze jakie będą mieć wyjazdowe stroje. Wyjazdowe mają być podobno niebieskie, niemal identyczne jak koszulka bramkarska, ale jakoś w to nie wierzę. Re: Koszulki - Duras - 19-06-2008 11:01 Fajne właśnie były te czarne i bardzo mi się spodobały. Osobiście nie chciał bym tych niebieskich bo w czarnym wszystkim pasowało, ale z drugiej strony to taki żałobny kolor być może z okazji 50 rocznicy tragedii w Monachium :?: Re: Koszulki - Kisia92 - 19-06-2008 12:32 Ale niebieski? Jak przypomnę sobie naszych panów w wjazdówkach niebieskich z 06/07 to mi się żal tego robi. Czerń i biel jest uniwersalna. A ten niebieski to sobie chyba z kosmosu wytrzasnęli. :roll: Te koszulki wyglądają jak te treningowe z ubiegłego sezonu :/ . Cytat:może z okazji 50 rocznicy tragedii w Monachium :?:Wątpię w to. Mam nadzieję, że to o całych niebieskich to jakaś plota. Re: Koszulki - woozi - 19-06-2008 12:49 Czarne były moim zdaniem zaj... ,bardzo przypadły mi do gustu ![]() Co do nowych nie są tragicznie ale biel z kolorem niebieskim wygląda trochę mdle, zagadzam sie z wami że Czerń i Biel byłyby dobre. :roll: Ale koszulki nie zmienią naszego poziomu gry ![]() |