Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - potwierdzone - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Transfery - potwierdzone (/showthread.php?tid=917)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Re: Transfery - potwierdzone - atenats - 22-07-2011 12:58

Felipe Melo Juventus -> Galatasaray

oraz

Bojan Krkić Barcelona -> Roma

Trzeba przyznać, że liga turecka(a dokładnie sam Galatasaray) szaleje na rynku. Muslera i Melo to naprawdę dobrzy zawodnicy. Jeśli chodzi o Melo, to moim zdaniem stał się kozłem ofiarnym złego sezonu Juve i przez to musiał wylecieć z zespołu.

A jeśli chodzi o Krkicia to nie ma co się rozpisywać, wystarczy link -> <a class="postlink" href="http://transfery.info/news-full-15550.html">http://transfery.info/news-full-15550.html</a>

Re: Transfery - potwierdzone - panopticum - 22-07-2011 13:00

O, mają podobną klauzulę jak my z Rossim. To na pewno coś znaczy.

Re: Transfery - potwierdzone - Hubson - 22-07-2011 14:51

Hmm kozłem ofiarnym i owszem, ale zasłuzył sobie na to. Co do turków to trzeba przyznać, że ich liga powoli się podnosi poziomem. Wszystko się zaczęło od Guizy i Aragonesa jak tam trafili. Później Quaresma itd itp... No i jakby nie było ilu tam Polaków ;oo

Re: Transfery - potwierdzone - samcro - 22-07-2011 15:15

atenats napisał(a):Jeśli chodzi o Melo, to moim zdaniem stał się kozłem ofiarnym złego sezonu Juve i

jeszcze nie potwierdzone lecz bardzo prawdopodobne Tongue

Re: Transfery - potwierdzone - Mata - 22-07-2011 17:22

Jaki tam kozioł ofiarny :mrgreen:

Po prostu grywał padake i nie mógł się odnaleźć w zespole Starej Damy. Sporo hajsu wydane przez Juve w błoto.

Re: Transfery - potwierdzone - mat.ka - 23-07-2011 10:04

Hubercik napisał(a):Co do turków to trzeba przyznać, że ich liga powoli się podnosi poziomem.

Bo się w korupcję ostro zabawiają (Fenerbahce) Wink

Re: Transfery - potwierdzone - Hubson - 23-07-2011 13:40

Może i tak ale naprawdę rośnie tam poziom. Cieszy fakt, że mimo tego, że rośnie ranga ligi to jednak Polacy się tam odnajdują i radzą sobie bardzo dobrze w przeciwieństwie do innych lig.

Re: Transfery - potwierdzone - Czary - 23-07-2011 15:07

Rośnie poziom, bo jest dużo kasy. Sam Melo powiedział w prasie, że przeszedł tam, bo dostał zajebiste warunki kontraktu (czym podpadł kibicom).

Re: Transfery - potwierdzone - Kwas - 23-07-2011 15:14

Mata napisał(a):Po prostu grywał padake i nie mógł się odnaleźć w zespole Starej Damy. Sporo hajsu wydane przez Juve w błoto.
Z tego co mi mówi mój brat, fan Juventusu, to Melo był czołowym graczem Juventusu w poprzednim sezonie. Jedyny człowiek, który trzymał poziom w drugiej linii przez całe rozgrywki nie licząc wybryku z Parmą.

Re: Transfery - potwierdzone - rav10 - 24-07-2011 14:19

Argentyński obrońca Gabriel Heinze został piłkarzem AS Romy - poinformował w sobotę klub ze stolicy Włoch.

Re: Transfery - potwierdzone - rav10 - 27-07-2011 09:56

Cytat:Santiago Cazorla przechodzi z Villarreal do Malagi. Za pomocnika zarządzany przez katarskiego szejka klub z Andaluzji zapłacił według hiszpańskiej prasy 20 mln euro.

Cytat:AS Roma doszła do porozumienia z Ajaxem Amsterdam w sprawie transferu Maartena Stekelenburga. Bramkarz wicemistrzów świata przechodzi do szóstej ekipy Serie A za sześć milionów euro, a za jeden sezon gry w Rzymie zarobi milion.

Re: Transfery - potwierdzone - Hubson - 27-07-2011 12:22

Malaga - City w wersji mini. Ciekawe czy zawojują coś w tym sezonie, czy jeszcze będą musieli poczekać. Napewno budują drużynę dużo mądrzej niż City.
Zobaczymy co to będzie.

Re: Transfery - potwierdzone - Lisu - 30-07-2011 11:59

Pastore w PSG :o Kwota transferu: 43 mln euro.

Czyżby powtórka z rozrywki? 8-) W 2003 Ronaldinho rozpoczął wielką europejską karierę w tym właśnie klubie w podobnym wieku. Drużyna była budowana właśnie pod niego. Zobaczymy jak będzie z Pastore Smile

Re: Transfery - potwierdzone - Hubson - 30-07-2011 13:34

Wow prawie zapomniałem o tym. Kto wie. Ronaldinho jednak to był inny typ piłkarza i jakoś nie widzę, żeby Pastore taką kariere zrobił

Re: Transfery - potwierdzone - Lisu - 01-08-2011 19:18

Mirko Vucinić przechodzi do Juventusu za 15 mln euro.

Kolejny bardzo dobry transfer Starej Damy w tym okienku. Smile
Linia pomocy: Vucinic-Pirlo-Vidal-Krasic ciekawie to wygląda Wink