![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - samcro - 31-03-2011 17:02 rav10 napisał(a):Obstawiam Fabiana.A ja Almunię. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 12-04-2011 14:07 Cytat:Manchester City jest bliski porozumienia się z działaczami Udinese Calcio w sprawie transferu chilijskiego napastnika, Alexisa Sancheza. 22-letni pomocnik, który również może występować w napadzie napastnik, zbiera w tym sezonie pozytywne recenzje, co spowodowało zainteresowanie się nim wielu europejskich potęg. Prawdopodobnie jednak zawodnik przeniesie się do klubu z Eastlands. Jeśli to prawda to grubo polecieli. Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 12-04-2011 14:09 To wtedy zapolować na Adama Johnsona. Re: Transfery rywali w Premier League - Hotwarty - 08-06-2011 09:37 <a class="postlink" href="http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/reds-agree-henderson-deal">http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... erson-deal</a> Jordan Henderson lada moment będzie nowym Scouserem. Potwierdzają to oficjalki obu klubów. Cena to podobno 13 mln + N'Gog. Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 08-06-2011 12:55 Ja słyszałem, że 20 + N'Gog. Liverpool ponoć jest bliski dwóch kolejnych wzmocnień. Charlie Adam i Doni z AS Roma. Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 08-06-2011 15:17 Cytat:The Metro claims Chelsea have stolen ahead of United in the £30million race to sign Wesley Sneijder, with the player and his wife said to prefer London to Manchester. Niby kolejna plotka, ale nie zdziwiłbym się. W United skończy się na Rodwellu ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - The Special One - 08-06-2011 19:27 Foster napisał(a):Ja słyszałem, że 20 + N'Gog. 13 milionów + N'gog który jest wyceniany na 7 milionów. Tak chyba jest oficjalnie. Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 09-06-2011 06:12 Na kiego cara im Henderson? Obrońcę by kupili, napastnika by kupili, a nie. Ale w sumie to bardzo dobrze, może im kasy braknie na resztę. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 09-06-2011 11:37 Chelsea najpewniej sprzeda Drogbę, który chce odejść ze Stamford Bridge, ale... kupili już sobie Nowego Drogbę- Romelu Lukaku. Zapłacili za tego młodego napastnika 20 mln funtów. Jak dla mnie to zrobili świetny interes. Ten chłopak będzie idealnie pasował do Premiership. Jest silny, szybki, świetnie wyszkolony technicznie. Będą mieć napastnika na lata. Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 09-06-2011 12:27 Akurat napastnik Liverpoolowi nie jest najpotrzebniejszy. Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 09-06-2011 12:50 Young ma jeszcze jeden powód by odejść z AV. Cytat:Jak donosi SkySports Aston Villa zainteresowana jest zatrudnieniem na funkcji menedżera zespołu Rafy Beniteza. Podobno wstępnie już rozmawiano z Hiszpanem na temat jego pracy na Villa Park. Re: Transfery rywali w Premier League - Szymcio - 09-06-2011 13:00 Wracaj Rafa, nudno bez Ciebie. Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 09-06-2011 13:06 Jaroldz napisał(a):Chelsea najpewniej sprzeda Drogbę, który chce odejść ze Stamford Bridge, ale... kupili już sobie Nowego Drogbę- Romelu Lukaku. Zapłacili za tego młodego napastnika 20 mln funtów. Jak dla mnie to zrobili świetny interes. Ten chłopak będzie idealnie pasował do Premiership. Jest silny, szybki, świetnie wyszkolony technicznie. Będą mieć napastnika na lata. Jakieś źródło? Czy jak zwykle łyknąłeś jak młody pelikan ploty rozsiane przez angielskie brukowce? Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 09-06-2011 18:15 mucha napisał(a):Jaroldz napisał(a):Chelsea najpewniej sprzeda Drogbę, który chce odejść ze Stamford Bridge, ale... kupili już sobie Nowego Drogbę- Romelu Lukaku. Zapłacili za tego młodego napastnika 20 mln funtów. Jak dla mnie to zrobili świetny interes. Ten chłopak będzie idealnie pasował do Premiership. Jest silny, szybki, świetnie wyszkolony technicznie. Będą mieć napastnika na lata. ESPN, a newsa podaje też wiele źródeł. Mimo że nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia wszystko ma być już zapięte na ostatni guzik. Tak jak w przypadku transferu Younga do nas. Co do Aston Villi, to na Sky Sports dzisiaj podawali, że to Martinez jest najbliżej zostania menedżerem The Villans. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 11-06-2011 10:50 Charles N'zogbia jest w drodze do Londynu, gdzie ma ustalać warunki gry w Arsenalu FC. Zawodnik informuje o tym za pośrednictwem swojego konta na portalu społecznościowym Twitter. |