![]() |
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mat.ka - 05-01-2012 17:55 Albo dojebać jakimś ładnym kufelkiem, po którego kliknięciu się piwo postawi. Ja bym coś takiego preferował, a i pomylić się będzie ciężej. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Foster - 05-01-2012 18:13 Dokładnie, miejsca jest sporo dlatego też Radek, zajmiesz się tym? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Intel - 05-01-2012 18:14 Jak już idziemy w tę stronę, to można zrobić by animację "postaw piwo". W sensie, że jest pusty kufelek, a jak najedziesz, to pojawia się animacja napełniania kufla, a jak klikniesz - piwo postawione. Ale to taka tylko nieśmiała idea, żadna oficjalna prośba. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 05-01-2012 20:28 I dwa okienka "czy jesteś pewien?", a na koniec wysyłany na maila link potwierdzający decyzję ![]() A może kiedyś Radzio zrealizuje długo wyczekiwane przenosiny na inny skrypt? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kosma - 05-01-2012 23:17 Albo jeśli tak jest prościej - anulować piwo można do 1-2 minut od jego postawienia. Czyli jak ktoś postawi przypadkiem, to widzi od razu, a potem tzn. że po ptokach. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 05-01-2012 23:33 Ale macie rozkminy, na każdym forum jakie znam gdzie jest możliwość dawania thanksów/piw można anulowac swoje piwo, a tu wielka debata się z tego zrobiła ![]() Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 06-01-2012 11:29 sebos_krk napisał(a):A może kiedyś Radzio zrealizuje długo wyczekiwane przenosiny na inny skrypt?Będzie. Ale research zacznę dopiero pod koniec stycznia. Co do reszty - zajmę się tym od polowy stycznia. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Breakthru - 28-01-2012 11:01 Wcześniej wydaje mi się, że działało, a teraz nie: Opcja watch on YouTube, nie przekierowuje do filmu. Niektóre rzeczy aż szkoda/nie da się oglądać w rozmiarze okienkowym, a przycisk fullscreen w tym formacie, jaki mamy na forum się nie mieści... (wiem, że można zminimalizować filmik i przeklejać adres ale jak już się człowiek raz przyzwyczaił to wygodniejszego rozwiązania to mu potem łyso...) Chyba, że jak tak tylko mam i to coś u mnie nie śmiga, to mnie oświećcie. <gafa> Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Ruuuuuuuuuud - 28-01-2012 11:08 Breakthru napisał(a):Chyba, że jak tak tylko mam to mnie oświećcie. <gafa> Ja też myślałem, że to tylko u mnie tak jest <niesforny> Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 28-01-2012 12:05 Breakthru napisał(a):Wcześniej wydaje mi się, że działało, a teraz nie: Mógłbyś podać link do postu, w którym ten problem występuje? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Foster - 28-01-2012 12:10 W każdym praktycznie. W ostatnim czasie w żadnym z postów ta opcja nie działała. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 28-01-2012 12:21 Hm... Rzeczywiście, ale niestety nie jest to wina RC, a YT albo przeglądarki albo flasha ;/ Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Breakthru - 28-01-2012 12:31 Może jest jakiś problem z tym formatem w jakim wklejamy? Bo na blogach/portalach wklejone okienka z YT działają: Przykład: "szerokie" okienka działają: http://mundialowo.blox.pl/2012/01/video-Nurek-miesiaca.html nieco mniejsze też: http://www.tvn24.pl/0,10751,1730902,,,muzyka-w-czasach-kryzysu,raport_wiadomosc.html Tylko te nasze bardziej "kwadratowe" zdają się nie śmigać. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 28-01-2012 12:47 Wiesz my wklejamy jak najbardziej w porządku... mówiąc inaczej - wcześniej tak samo wklejaliście i działało, a teraz przestało ![]() Zbadam sprawę. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Adis - 28-01-2012 13:14 Nigdy nie działała ta opcja, przynajmniej u mnie, zawsze musiałem ręcznie kopiować link i otwierać w nowym oknie, co mnie zawsze irytowało, ale po prostu przywykłem do tego. Jeśli jest możliwość poprawy, to byłoby miło. |