![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - Mata - 11-06-2011 13:00 Robi się tłoczno w pomocy AFC. Nasri może tego nie wytrzymać ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 18-06-2011 08:06 Newcastle się zrobi. Co prawda odszedł Nolan i ma odejść jeszcze Barton, ale przejdzie do nich Cabaye, Demba Ba, a dzisiaj wygrali walkę z Polem o francuskiego skrzydłowego - Sylvain Marveaux. Re: Transfery rywali w Premier League - Kamill - 18-06-2011 12:59 Foster napisał(a):dzisiaj wygrali walkę z Polem o francuskiego skrzydłowego - Sylvain Marveaux. Wygrali? On podobno nie przeszedł testów medycznych w Liverpoolu. <hahaha> Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 20-06-2011 20:42 Można chyba zacząć odliczać dni, no może tygodnie, do przyjścia Boasa na Stamford, a razem z nim najlepszych graczy Porto. Szykuje się powtórka z Mourinho. Re: Transfery rywali w Premier League - Kamill - 20-06-2011 21:21 A on nie ma iść do Interu? Bo o tym głównie słyszałem, a Chelsea miałby przejąc Hiddink. Re: Transfery rywali w Premier League - santi - 20-06-2011 21:26 Hiddink ma zostać dyrektorem sportowym, a Villas-Boas managerem. Będzie ciekawie. Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 20-06-2011 21:29 Wątpię, że Roman przepuści szansę zatrudnienia takiego managera. Po drugie Boas jeśli będzie miał wybór, to przyjdzie do Anglii, chyba, że jest jakiś krypto fanem Interu. Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 20-06-2011 22:13 Pierwszy kryzys formy i się zjedzą z Hiddinkiem. Re: Transfery rywali w Premier League - Kamill - 21-06-2011 14:22 Villas-Boas rezygnował z pracy w Porto. A gdy trener rezygnuje wiedzcie, że coś się dzieje. Ciekawe jestem jak mu się będzie układała praca z Hiddinkiem(jeśli to pewne?) i Romanem. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 21-06-2011 16:12 Mnie się coś nie widzą te informacje o Hiddinku i Boasie razem w Chelsea. Lada dzień przyjdzie na Stamford Portugalczyk i tyle. Ciekawe kogo ze sobą weźmie ten utalentowany trener :?: Już się mówi, że chce w Chelsea mieć Moutinho. Re: Transfery rywali w Premier League - Mata - 21-06-2011 16:47 Falcao wydaję się być pewniakiem. Drogba czy też Anelka długo nie zagrzeją miejsca w CFC. Re: Transfery rywali w Premier League - Kamill - 21-06-2011 17:43 Teraz to w ogóle połowa Porto jest łączona z Chelsea. Nadchodzący sezon zapowiada się jeszcze ciekawiej. ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 21-06-2011 18:53 Tego Hulka pewnie też będą chcieli sprowadzić. Będzie konkret ekipa w przyszłym sezonie. Co mnie cieszy, bo to też wymusi na SAF-ie poważne wzmocnienia. Re: Transfery rywali w Premier League - Tomasson - 21-06-2011 22:35 Jak Chelsea wykupi pół składu FC Porto z trenerem na czele, to będzie dopiero farsa. Najbardziej szkoda mi ich kibiców, po tak wspaniałym sezonie klub najprawdopodobniej znów będzie musiał od nowa budować swoją potęgę. Bo Roman tak chciał. Re: Transfery rywali w Premier League - rav10 - 21-06-2011 22:36 Jedynie Falcao i Guarina bym stamtąd z chęcią widział w United. Reszta przeciętniaki na czele z Moutinho. |