HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 08-07-2011 19:02 Tak szuka i na pewno weźmie do zespołu kogoś, kogo nigdy na boisku nie widział. robaldo napisał(a):Zostawimy ją na wieczne niedogranie... :-DMoże się jakoś jeszcze to uda skończyć, po turnieju klubowym :? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 08-07-2011 19:36 sebos_krk napisał(a):Może się jakoś jeszcze to uda skończyć, po turnieju klubowym :?Tak, na pewno ją skończymy teraz, gdy są wakacje i ludzie wyjeżdżają odpoczywać... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 08-07-2011 20:12 I dlatego przez ostatnie dwa dni ciężko wejść do pokoju, bo tylu chętnych do gry? Mnie osobiście wisi czy i kiedy to dokończymy, ale zawsze można to zrobić, bo hax jeszcze istnieje, a długo na samych sparach się nie pociągnie. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 08-07-2011 20:14 Ciągli ci sami, czyli ci co są w kadrze reprezentacji. Pozostałym się już nie chce i w sumie nie ma im się co dziwić. Jasne, że chętnie bym tą ligę skończył i byłby spokój, no ale... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Almatziol - 08-07-2011 20:17 Ja powiem ze swojej strony, że wchodzą głównie Ci co są w reprezentacji bo właśnie w niej są i dlatego grają jeszcze te spary żeby pokazać się by grać a nie siedzieć na ławie ja też chciałem dokończyć ligę. Ale pod koniec to prawie nikt nie wyrażał chęci gry... I to dlatego liga padła... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 08-07-2011 21:59 A ja bym proponował kiedyś odpalić turniej 1v1. Umówić się na jakiś weekend, zebrać ludzi i w zależności od liczby machnąć to np. systemem Ligi Mistrzów lub jakieś każdy z każdym, jeśli osób byłoby mniej. Poszłoby to szybko i sprawnie, a zawsze jest to jakaś rywalizacja. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 08-07-2011 22:48 Jak mogłeś? Jestem przekonany, że Wróg już miał przygotowaną w notatniku podobną wypowiedź, a Ty zwyczajnie, brutalnie zniszczyłeś jego marzenia. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 08-07-2011 22:49 Kris1908 napisał(a):A ja bym proponował kiedyś odpalić turniej 1v1. Umówić się na jakiś weekend, zebrać ludzi i w zależności od liczby machnąć to np. systemem Ligi Mistrzów lub jakieś każdy z każdym, jeśli osób byłoby mniej. Poszłoby to szybko i sprawnie, a zawsze jest to jakaś rywalizacja. Tak, tak i jeszcze raz wielkie tak :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 08-07-2011 22:53 robaldo napisał(a):Tak, tak i jeszcze raz wielkie tak :-DTo zostaw jedno tak, ale rozbuduj do thanks <gafa> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 08-07-2011 22:55 A wiesz, miałem Ci dać, dobrze, że mi przypomniałeś, ale taków nie usunę... :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 08-07-2011 22:58 Robak przystępowałby do tego w roli faworyta turnieju, więc jego tam nie słuchajcie! Ja jestem na tak, wprawdzie nie umiem zbytnio tak grać, ale kto wie? kto wie? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 08-07-2011 23:10 Cytat:Robak przystępowałby do tego w roli faworyta turnieju :lol: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 08-07-2011 23:12 Od razu wychodzę naprzeciw hasłom "ja już więcej nie organizuje..." - mogę wziąć to na swoje barki, byle rozegrać to przed 23.07. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 08-07-2011 23:17 Jutro po meczu siatkówki? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 08-07-2011 23:17 kojot napisał(a):Cytat:Robak przystępowałby do tego w roli faworyta turnieju Zróbcie przed turniejem Kojotowi kontrolę antydopingową na obecność szpinaku w organizmie, bo inaczej nie gram... :roll: |