Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Lasq - 01-11-2010 20:06

Mata napisał(a):I Chuj. Lider mimu 11 straconych goli, co jest czwartą najgorszą obroną w lidze, zespół musi nad tym aspektem popracować na treningach i przede wszystkim zlecić po raz kolejny sprawdzenie postępów w rehabilitacji Arjena Robbena :x

Nie kozacz, ja mam 15 straconych i nie płacze, pod względem strzelonych jestem drugi, 2 bramki za Tobą a i tak 5 lokata Sad Jak patrzę na drużynę przede mną z bilansem 7-3 to mnie normalnie ściska Tongue

Re: Komentarze - Czary - 01-11-2010 21:08

Tabela Pucharowa też dodana. Wink

Re: Komentarze - buri - 01-11-2010 21:14

Ej, jak to możliwe, że po 4 kolejkach miałem 7 punktów, a po 5 - 6 punktów? o_O

Re: Komentarze - Czary - 01-11-2010 21:17

No bo był błąd z daniem Walkowera paolo. (mój błąd)

Usunąłem jego zawodników (tak jakby złamał regulamin) i wynik był 0-0. Później zostałem uświadomiony, że popełniłem błąd dlatego skład paolo został zaakceptowany, a że jeden z jego zawodników strzelił bramkę to było 1-0. Czyli z 7 pkt (za remis 1pkt trzeba odjąć) robi się 6 - bo w tej kolejce przegrałeś.

Trochę dziwnie tłumaczone, ale mam nadzieję, że łapiesz o co chodzi.

Jeśli chcesz się upewnić możesz sobie zliczyć punkty i bramki sprawdzając poszczególne kolejki. Wink

Re: Komentarze - Adis - 02-11-2010 19:28

Lasq napisał(a):Jak patrzę na drużynę przede mną z bilansem 7-3 to mnie normalnie ściska Tongue
Taki urok piłkarzyków, jeden z 7-oma strzelonymi bramkami zajmuje miejsce w czubie tabeli, inny z 8-oma golami znajduje się na ostatnim, szczęście jak w życiu tak i tutaj - też trzeba mieć. Tongue

Re: Komentarze - Wróg Arsenalu - 02-11-2010 19:32

Trzecia porażka ligowa z rzędu. Chociaż nie jest jeszcze tak źle, bo tabela jest spłaszczona i wystarczy powiedzieć że tracę do wicelidera 5 punktów. (a jestem 11.) To kosztem pucharu, gdzie mam już awans więc nie muszę się martwić ostatnim meczem. Teraz trzeba odkuć się w lidze, ale przyznam że moi piłkarze mi w tym nie pomagają.
Zaciął się Sernas (po dwóch bramkach ze Śląskiem w połowie września), na Junkera też ostatnio ciężko liczyć. (np. w ten weekend jego Roda grała z ostatnim Willem i tylko remis 2:2, a on bez gola o_O ) O Rooney'u nic nie będę wspominać bo każdy wie jak jest, Amauriego praktycznie nie biorę pod uwagę (nieskuteczność + urazy), Saha dopiero wrócił po kontuzji, a Barrios gra troszkę w kratkę. (ma pięć goli, ale strzelanie jest rozłożone na całą drużynę BVB, która przecież lideruje w Bundeslidze) Na pomocników nie narzekam, bo od nich nie oczekuje tak bardzo bramek, a coś tam już dołożyli. (Hamsik, Ozil)

Po każdej kolejce komentuję na blogu, link w opisie poniżej.

Re: Komentarze - Wronek - 08-11-2010 10:17

Pierwsza od inauguracyjnej kolejki porażka Sad Na samym Samuelu E. długo nie pociągnę.

Re: Komentarze - Adis - 08-11-2010 10:55

Lole w tej kolejce: Balázs Dzsudzsák x2, Helmes / Borriello x1, przez co tylko remis. :plask:

Re: Komentarze - Tomek91 - 08-11-2010 11:05

Ja tam nie mam kim lolować, w drużynie mam ledwie 2 graczy strzelających w miarę regularnie (Bent i Franek), od pomocników wiele nie wymagam, ale nie mogę pojąć jak Benitez to zrobił, że Milito w maszynkę od goli zmienił się w kogoś strzelającego ledwo co :x

Re: Komentarze - Lasq - 08-11-2010 11:13

Adis napisał(a):Lole w tej kolejce: Balázs Dzsudzsák x2, Helmes / Borriello x1, przez co tylko remis. :plask:

Stokes x3 a długo zastanawiałem się czy postawić na niego czy Dosta, niestety stawiałem na max 2 bramki w pojedynku Celtic-Aberdeen i to niekoniecznie dla Celticu Tongue Prócz tego jeszcze Bastos x1 Tongue

Re: Komentarze - Mata - 08-11-2010 14:28

Kenny Miller aejaeja ejaeja ejaejao 8-)

Re: Komentarze - Czary - 08-11-2010 17:05

Adis napisał(a):Lole w tej kolejce: Balázs Dzsudzsák x2, Helmes / Borriello x1, przez co tylko remis. :plask:

Gameiro x2 - przez to także tylko remis... :plask:

Re: Komentarze - Tomek91 - 08-11-2010 18:07

Cytat:Napastnik Sunderlandu Darren Bent może nie zagrać nawet przez kilka tygodni z powodu kontuzji uda. Zawodnik Czarnych Kotów nabawił się urazu podczas piątkowego treningu i nie wystąpił w ostatnim meczu ze Stoke City.

No to zostaje mi tylko Franek Sad

Re: Komentarze - Mata - 14-11-2010 19:09

Kurfa, Nene w doliczonym dał Ci paolo remis ze mną ... 2:2 jak mogłeś mi to zrobić? :cry:

Re: Komentarze - Czary - 14-11-2010 19:15

Taa a ze mna wszyscy się przełamują eheh.