HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 08-07-2011 23:25 Wróg Arsenalu napisał(a):Jutro po meczu siatkówki?Może mnie nie być w niedzielę, więc może być. O ile się wyrobimy z zapisami i takie tam. E: Ale w sumie wiele osób - potencjalnych graczy może nie przeczytać tego przed wieczorem. A wtedy już pasowałoby grać, a nie tworzyć listę... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 08-07-2011 23:27 To może ustalmy już teraz formułę tego turnieju. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 08-07-2011 23:33 Nie ma sensu grać spotkań dłuższych niż 5 min. Boisko classic i coś jeszcze? Big nie, więc pozostawałoby jakieś egzotyczne. I teraz zależy, ile osób będzie grać. Jeśli zjawi się powiedzmy 6-7, można ciupać każdy z każdym ligę. Jeśli będzie kilkanaście, to coś na kształt ligi mistrzów (grupy + faza pucharowa), ale wówczas można by to rozbić na dwa dni. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 09-07-2011 00:40 Pisze sie. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 09-07-2011 09:18 No ja też bym spróbował Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 09-07-2011 10:36 Ja ani dziś, ani jutro, dostępny nie będę, ale w przyszłym tygodniu gotów będę w każdym momencie. Gdyby można było to zagrać później, piszę się, jeśli gracie w ten weekend - niestety, nie mogę wziąć udziału w zabawie. :cry: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kaka - 09-07-2011 12:35 Ja mam podobne stanowisko jak Intel. Jeżeli postanowicie grać w ten weekend to ja odpadam. Jednak jak będzie to rozgrywane w późniejszym terminie to chętnie wezmę w tym udział Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Ruuuuuuuuuud - 09-07-2011 14:16 Pisze sie na turniej<gafa> Może być w weekend, a może być na tygodniu, jak tam chcecie. A może by tak grać na okrągłym classicu? <niesforny> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 09-07-2011 14:26 Ruuuuuuuuuud napisał(a):A może by tak grać na okrągłym classicu? <niesforny>+1 pod warunkiem, ze byłyby rozgrywane dwumecze. Grałem wczoraj z Robakiem (nie podawaj wyników <gafa> ) i wychodzi, że 4 min na mecz to wystarczająco dużo. I coś mi się wydaje, że z tego nici. Lepiej odczekać nawet tydzień i wszystko ładnie poukładać niż na łapu-capu z mniejszą ilością osób grać. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 10-07-2011 22:13 Rekord? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 10-07-2011 22:16 Ah , jaki zajebisty zawodnik strzelił (numer 03 ). Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 10-07-2011 22:18 Ale ta akcja na 1:1 - marzenie. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - rav10 - 10-07-2011 22:18 widac ten overtime! Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 10-07-2011 22:59 Zainstaluj sobie fost adblocka, jak można bez tego żyć. A przy okazji firefoxa najnowszego, bo to stary grat. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 11-07-2011 00:13 sebos_krk napisał(a):Zainstaluj sobie fost adblocka, jak można bez tego żyć. A przy okazji firefoxa najnowszego, bo to stary grat.Też zwróciłem na obie rzeczy uwagę Serio |