Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Transfery rywali w Premier League - sebos_krk - 03-07-2011 10:02

Tomek jest ich celem nr jeden, więc jeśli tylko zaakceptują 4 melony, które chce Ferguson to będzie transfer. Dla Kuszczaka to dobry kierunek, zna ten klub, a jeśli chce walczyć o miejsce w kadrze na ojro to od początku sezonu czas grać i to dobrze.

Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 05-07-2011 18:28

Chciałbym zobaczyć poczynania Porto(gdyż lubię ten zespół ) w potyczce z Barcą i jak by radzili sobie w LM, ale oczywiście pod kierownictwem V-B. Szkoda mi trochę Porto. Ale jeśli do Londynu przejdzie trzon Porto( Falcao, Hulk(chętnie bym go widział w Manchester United), Guarin i Moutinho ) to w następnym sezonie a być może i w tym będzie strasznie ciężko ograć Chelsea i bezpośrednio w meczu i w walce o PL.

Re: Transfery rywali w Premier League - Kamill - 05-07-2011 23:25

Aston Villa odrzuciła ofertę Liverpoolu, opiewającą na 15 milionów funtów za Downing. Pewnie będą próbować dalej. A Modrić podobno chce do Chelsea. :roll:

Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 08:25

El Polako napisał(a):Ale jeśli do Londynu przejdzie trzon Porto( Falcao, Hulk(chętnie bym go widział w Manchester United), Guarin i Moutinho ) to w następnym sezonie a być może i w tym będzie strasznie ciężko ograć Chelsea i bezpośrednio w meczu i w walce o PL.

Ten sezon już mamy za sobą, więc chyba chodziło Ci o następny? Dla mnie śmieszne jest pisanie, że tu czy tam przejdzie ten czy tamten grajek i oni nam na pewno do dupy nakopią, bo on jest taki przechuj niby i w pojedynkę strzeli nam pięć goli. Dzeko miał nas zniszczyć, Silva miał nas zniszczyć, Torres miał być Wunderwaffe na Vidicia. Co wyszło z tych szumnych zapowiedzi - każdy z nas widział. Także zapraszamy VillasaBoasa (fajnie się to rymuje :twistedSmile na Old Trafford. I nawet niech sobie całe Porto zwiezie, wali mnie to.

Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 06-07-2011 10:15

Wszystko wskazuje na to, że niestety Modrić w ciągu kilku dni zostanie piłkarzem Chelsea. Ponoć władze Tottenhamu się ugięły i pozwoliły mu odejść do Niebieskich.

Tymczasem Clichy odszedł z Arsenalu i zasilił naszych rywali zza miedzy. Trzeba przyznać, że zrobili niezły interes. Za 7 mln funtów kupili bardzo dobrego lewego obrońcę.

Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 06-07-2011 10:56

Ładnie wszyscy golą Liverpool z kasy. Carroll + Henderson + Adam + Downing ~ 77 baniek wyjdzie :lol:

Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 11:42

matys napisał(a):Ładnie wszyscy golą Liverpool z kasy. Carroll + Henderson + Adam + Downing ~ 77 baniek wyjdzie :lol:

No kurwa dobra, ale jak Liverpool ogolił z kasy Chelsea? :lol:

Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 06-07-2011 11:57

Czy ja wiem, 50 mln Ł za Torresa nie brzmi tak strasznie, jak 35 za Carrolla.

Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 11:59

Torres strzelił jednego gola. Tak, 50 mln Ł brzmi strasznie. Wink

Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 06-07-2011 12:01

Taa, oceniajmy transfer po połowie roku Smile

Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 12:04

Oceniając Torresa od 1,5 sezonu tak twierdzę. Dobra, ja kończę na tym. Dopiszę jeszcze tylko tyle, że zawsze za Brytoli cena jest o kilkanaście procent większa. Może w tym tkwi paradoks Dalglisha. :-D

Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 06-07-2011 16:45

Cytat:Liverpool Football Club potwierdził przed chwilą, że osiągnął porozumienie z Blackpool w sprawie transferu Charliego Adama.

Zawodnik dostał zielone światło na przeprowadzkę, dlatego może udać się na Merseyside i ustalić warunki swojego kontraktu z klubem.

Dobrze, że do nich poszedł, a nie do nas. Nie chciałem go w United.

Dodatkowo City potwierdziło, że podpisało 4-letni kontrakt ze Stefanem Saviciem.

Wszystko wskazuje na to, że takie transfery się szykują w czołówce ligi:

Adam - Liverpool
Modrić - Chelsea
Nasri - City
Sneijder - United

Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 06-07-2011 17:02

matys napisał(a):Ładnie wszyscy golą Liverpool z kasy. Carroll + Henderson + Adam + Downing ~ 77 baniek wyjdzie :lol:
Weź pod uwagę, ile oni muszą płacić ludziom takim, jak Konchesky, Poulsen czy Cole, których na Anfield mało kto ponoć chce. <hahaha>

Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 06-07-2011 17:20

Do tego zacnego grona może jeszcze niebawem dołączyć Doni z Romy, który podobno jest o krok od enfild. Jest dobrze :tuptup:

Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 06-07-2011 19:07

Mubinio napisał(a):
El Polako napisał(a):Ale jeśli do Londynu przejdzie trzon Porto( Falcao, Hulk(chętnie bym go widział w Manchester United), Guarin i Moutinho ) to w następnym sezonie a być może i w tym będzie strasznie ciężko ograć Chelsea i bezpośrednio w meczu i w walce o PL.

Ten sezon już mamy za sobą, więc chyba chodziło Ci o następny? Dla mnie śmieszne jest pisanie, że tu czy tam przejdzie ten czy tamten grajek i oni nam na pewno do dupy nakopią, bo on jest taki przechuj niby i w pojedynkę strzeli nam pięć goli. Dzeko miał nas zniszczyć, Silva miał nas zniszczyć, Torres miał być Wunderwaffe na Vidicia. Co wyszło z tych szumnych zapowiedzi - każdy z nas widział. Także zapraszamy VillasaBoasa (fajnie się to rymuje :twistedSmile na Old Trafford. I nawet niech sobie całe Porto zwiezie, wali mnie to.

W moim poście w stwierdzeniu: "to w następnym sezonie a być może i w tym" chodziło mi o to że "w tym" oznacza ten nadchodzący który rozpocznie się w sierpniu a w "następnym sezonie" chodziło mi o sezon kolejny po tym co nadchodzi. Rozumiesz już?

Powiedz mi gdzie napisałem że po przejściu kogokolwiek do Chelsea oni nam nakopią do dupy? Napisałem że będzie ciężko a to jest wielka i zasadnicza różnica. I to są moje osobiste odczucia po tym co widziałem gdy w PL był Mou. V-B to jego uczeń który świetnie poradził sobie w LE.