![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 19:21 El Polako napisał(a):W moim poście w stwierdzeniu: "to w następnym sezonie a być może i w tym" chodziło mi o to że "w tym" oznacza ten nadchodzący który rozpocznie się w sierpniu a w "następnym sezonie" chodziło mi o sezon kolejny po tym co nadchodzi. Rozumiesz już? To dobry jesteś jasnowidz, jak wiesz, co będzie za 2 sezony jak przyjdzie Falcao. Gratsy. El Polako napisał(a):Powiedz mi gdzie napisałem że po przejściu kogokolwiek do Chelsea oni nam nakopią do dupy? Napisałem że będzie ciężko a to jest wielka i zasadnicza różnica. I to są moje osobiste odczucia po tym co widziałem gdy w PL był Mou. V-B to jego uczeń który świetnie poradził sobie w LE. Dobra, wyolbrzymiłem Twoją wypowiedź, moja wina, biczuję się. W każdym razie moje zdanie jest takie, że wcale nie będzie ciężej, będzie tak jak zwykle. Czyli ciężko, bo zawsze tak jest z Chelsea. I żaden VillasBoas i Falcao nie sprawią, że nagle będzie jeszcze gorzej dla nas. Takie jest moje zdanie. Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 06-07-2011 19:25 Mubinio napisał(a):El Polako napisał(a):W moim poście w stwierdzeniu: "to w następnym sezonie a być może i w tym" chodziło mi o to że "w tym" oznacza ten nadchodzący który rozpocznie się w sierpniu a w "następnym sezonie" chodziło mi o sezon kolejny po tym co nadchodzi. Rozumiesz już? To dobry jesteś jasnowidz, jak wiesz, co będzie za 2 sezony jak przyjdzie Falcao. Gratsy. Napisałem że może być strasznie ciężko a nie że będzie ciężko. Czytanie ze zrozumieniem. A napisałem tak bo nie wiadomo czy ogarnie zespół w jeden sezon dlatego w następnym mogą być groźniejsi, proste. Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 06-07-2011 19:39 El Polako napisał(a):Napisałem że może być strasznie ciężko a nie że będzie ciężko. Czytanie ze zrozumieniem. <rotfl> Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 11-07-2011 20:28 Cytat:Gervinho agrees deal to join Arsenal No to jednak katastrofy nie będzie? Re: Transfery rywali w Premier League - Tomassen - 11-07-2011 22:15 Osobiście władam językiem angielskim w stopniu zaawansowanym, jednak nie widzę żadnego sensu wklejania na polskim forum newsów po angielsku... :roll: Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 11-07-2011 23:00 Tomassen napisał(a):Osobiście władam językiem angielskim w stopniu zaawansowanym, jednak nie widzę żadnego sensu wklejania na polskim forum newsów po angielsku... :roll: Ja widzę sens: sens jest taki, że przekład zawsze różni się od oryginału. Z doświadczenia wiem, że w jakiejkolwiek materii lepiej jest bazować na wersji pierwotnej, nieskażonej radosną twórczością tłumaczącego. I podejrzewam, że każdy z nas umie na tyle angielski, żeby samemu się kapnąć, o co chodzi. Re: Transfery rywali w Premier League - Tomassen - 12-07-2011 08:05 A ja obstaję przy tym, że polskie forum powinno być polskim forum ![]() ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 12-07-2011 08:55 Znaczy, jak się znajdzie angielskiego newsa, to go tłumaczyć albo szukać przetłumaczonego? Dziękuję, postoję. :kox: Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 14-07-2011 02:02 Liverpoolu dojenia ciąg dalszy. Downing za 20 mln Re: Transfery rywali w Premier League - CyberMU - 14-07-2011 02:08 Foster napisał(a):Liverpoolu dojenia ciąg dalszy. Downing za 20 mln Jak tak patrze na te newsy to wydaje mi sie, ze Aston sie cały czas osłabia przed nowym sezonem o_O Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 14-07-2011 12:46 Po prostu jeszcze nie zaczęli kupować. Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 14-07-2011 15:11 20 mln za Downinga to dużo. Wydaje się, że za dużo jak na umiejętności tego zawodnika. Trzeba pogratulować władzom Newcastle i Aston Villi, że naciągnęli LFC na taką kasę. Przecież na razie Carrol nie jest warty tych 35 mln funtów, a i Downing jest warty gdzieś o 5 mln funtów mniej. Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 15-07-2011 19:24 Liverpool idzie na majstra. Kolejne wzmocnienie w tym okienku. Cytat:Oficjalnie: Doni piłkarzem Liverpoolu Re: Transfery rywali w Premier League - Szymcio - 15-07-2011 21:47 Stęsknił się chłopina za wpuszczeniem siedmiu goli w meczu z United? 8-) Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 15-07-2011 22:02 Bramkarz średniej klasy, często łapiący kontuzje. Duża część kibiców Liverpoolu kręci nosem na ten transfer. Ot, zwykłe uzupełnienie ich kadry. |