![]() |
Liga Polska - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Liga Polska (/showthread.php?tid=61) |
RE: Liga Polska - Mata - 14-04-2013 13:06 RE: Liga Polska - KARTONick - 14-04-2013 14:05 Byłeś? ![]() Btw. oprawa Wisły także kozacka, choć wasza KARTONiada też była mega. RE: Liga Polska - Mata - 14-04-2013 14:27 (14-04-2013 14:05)KARTONick napisał(a): Byłeś? Naturalnie ![]() Lech w Gliwicach w poniedziałek. Jak kolejny raz wywiozą komplet z terenu rywala cały czas będzie ciekawie ![]() RE: Liga Polska - Kosma - 14-04-2013 19:53 Byłoby ciekawiej, gdyby nie złodziejstwo. Ale oprawa Wisły naprzeciw oprawy i ogarnięcia Legii słabiutko wczoraj. RE: Liga Polska - allfanmu - 15-04-2013 06:22 E tam, ja wiedziałem, że to musi być bardziej oczywiste wytłumaczenie. Dzisiaj już wiem. To był specjalny, testowy program aktywizacji. Wy tam od razu złodziejstwo. ![]() ![]() RE: Liga Polska - Kosma - 20-04-2013 22:12 Ej, Mata, to prawda z Jagą? ![]() RE: Liga Polska - sebos_krk - 21-04-2013 09:16 (15-04-2013 06:22)allfanmu napisał(a):Wczoraj w meczu Jaga - Wisła była powtórka z rozrywki. Gracz Wisły źle stanął, po prostu się przewrócił. Przeciwnik biegł jakieś 1,5 metra za nim, także nie było kontaktu. Liniowy blisko jak na tym democie i macha chorągiewką, że faul. Jak to powiedzieli komentatorzy: arbiter zasygnalizował, że piłkarz się przewrócił i teraz będzie informował kibiców o każdym zawodniku leżącym na murawie ![]() RE: Liga Polska - KARTONick - 21-04-2013 10:39 (20-04-2013 22:12)Krix napisał(a): Ej, Mata, to prawda z Jagą? el o el RE: Liga Polska - Mata - 21-04-2013 12:11 Żółto czerwony obrus ![]() ![]() Było ostro z nimi na pieńku za Spartak, doigrali się ![]() RE: Liga Polska - Pchela - 21-04-2013 12:43 Jaga zaskoczona przy swoim magazynku przy wyjmowaniu flag na mecz. 52 flagi i dwie sektorówki. Miazga. RE: Liga Polska - Mata - 21-04-2013 22:30 ![]() RE: Liga Polska - KARTONick - 19-05-2013 21:16 5-0 !!! Każdy kibic Korony powinien się cieszyć, szczególnie że obiliśmy Jagę w żółto-czerwonych derbach... Ale niestety straciliśmy jednego z najważniejszych piłkarzy - Korzyma. Słowik chamsko wjechał mu w nogi i... złamał ją okropnie. Jako, że siedziałem tuż za bramką widziałem to niemal z bliska i był to przerażający widok. Co ciekawe bramkarz gości popłakał się - tak jak Maciek pochodzi z Nowego Sącza. No i jeszcze jedno - Korzym wrócił na stadion w drugiej połowie. TO JEST WARIAT AUUU! Więcej o meczu nie będę się rozpisywał. A może dodam zresztą, że drużyna zagrała dziś wspaniałe zawody. Naprawdę widać było ich poświęcenie. 5-0 w takich derbach?! Szczególnie wyróżniam tutaj Golańskiego, który strzelił dwa fenomenalne gole(a karny a'la Pirlo ![]() Przejdę jednak to innej sytuacji... Mecz nie wiadomo czemu był "oznakowany"(zgubiłem słowo...) jako niebezpieczny czy jakoś tak. I nagle zniknęły piwa ze stadionów i w tak ciepły dzień nie można było się napić. Ale mniejsza z tym. Pierwszy raz w tym sezonie były sprawdzane bilety na młyn. Serio! Oczywiście dało się tego uniknąć i większość osób weszła, a reszta się spękała i oglądała mecz z... normalnych trybun? Mecz rozpoczął się normalnie, od dopingu. Nie obyło się oczywiście bez bluzgów, bo udowadnialiśmy sobie do kogo należą tak naprawdę nasze kochane żółto-czerwone barwy. Problemy zaczęły się w drugiej połowie. Bliziutko mnie rozłożona została flaga - znak, że pojawi się piro. No i świeca dymna wylądowała koło mojego miejsca. Ochrona się wycofała, weszły kaski. Fajnie zaczęliśmy się jednak bawić - młynowy przez głośniki krzyknął coś w stylu "Zgaście te pirotechniki, Wy bandyty jedne, zgaście to!". ![]() Potem doszła jeszcze petarda hukowa - tutaj to już sam nie wiem po kiego grzyba. Kaski ustawiły się już na całego na sektorze: ![]() Niektórzy zaczęli wychodzić w ok. 85. minucie, co mnie nawet trochę zaniepokoiło. Gniazdowy na szczęście nawoływał, by nie dać się sprowokować i ew. nagrywać to co trzeba. KONIEC MECZU. My jeszcze chwilę dziękujemy piłkarzom, po czym nawołujemy, by przyszli na nasz sektor. Już podążali w naszą stronę, gdy... zatrzymała ich ochrona! PARANOJA! Po chwili my zaczęliśmy wychodzić z sektora. A raczej doszliśmy tylko do schodów, bo stali z gazem łzawiącym i karabinkami... Więc powrót i tak musieliśmy czekać prawie pół godziny. Dzięki za wsparcie kibiców Jagi okrzykami "Piłka nożna bez kibiców". Co najlepsze - inni kibice, którzy zostali na stadionie zobaczyć co się dzieje sami zainicjowali "Kto nie skacze ten z...". ![]() Tak czy siak przyszedł Kamil Kuzera i Zbyszek Małkowski, którzy zaczęli "negocjować". Podobno zaszła mniej więcej taka wymiana: WĄS: Jest pan zatrzymany. ZBYSZEK: To zatrzymuj mnie. ![]() Jako, że zbiegli się piłkarze, szybko zjawiły się i media. O dziwo wszyscy nagle dali sobie spokój i nas puścili. Wynik cieszy, kontuzja martwi, a to co działo się na trybunach i poza nimi to pokaz ładnej prowokacji ze strony wiadomo kogo... RE: Liga Polska - Mata - 19-05-2013 21:32 (L)EGIA MISTRZ ![]() Państwo milicyjne Kartoniku, żadna nowość ![]() RE: Liga Polska - Kosma - 19-05-2013 21:42 Iiii, nie takie rzeczy się zdarzają. RE: Liga Polska - Ruuuuuuuuuud - 19-05-2013 22:07 O kurwa, cóż za prowokacja. JP na 100%. |