Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=65) |
Re: Reprezentacja Polski - Intel - 08-11-2011 19:15 kojot napisał(a):Gdzie jest ORZEŁ!? W logo PZPNu. Ładnie i sprytnie wpleciony, ale czepiać się nie można - orzeł jest. W ogóle nie podoba mi się pomysł częstego zmieniania wzorów koszulek - trykot powinien się kojarzyć z danym zespołem. Znośne jest to, gdy koszulki dalej trzymają poziom. Ale na miejscu tego "projektanta" skakałbym z radości, że ktoś mu kupił ten pomysł. Jako kibicowi Reprezentacji Polski pozostaje mi się jedynie smucić, że tym kimś okazał się przedstawiciel PZPNu. Re: Reprezentacja Polski - Mata - 08-11-2011 19:21 Intel napisał(a):W logo PZPNu. Ładnie i sprytnie wpleciony, ale czepiać się nie można - orzeł jest. Co? Gdzie? Jak? Re: Reprezentacja Polski - robaldo - 08-11-2011 19:23 Kpina, żenada i porażka, nie rozumiem, jak mogło im przyjść do głowy, żeby zrobić taki syf, czuję się zażenowany o_O Re: Reprezentacja Polski - Intel - 08-11-2011 19:39 Mata napisał(a):Co? Gdzie? Jak? Are you serious? Ale nawet jeśli nie, to wytłumaczyć nie zaszkodzi. Masz logo PZPNu. Na górze jest korona - osadzona na głowie orła (widać dziób czy po prostu charakterystyczną budowę głowy). Właśnie ta głowa orła jest na tym logo, więc jest i orzeł i czepiać się nie ma co. Re: Reprezentacja Polski - Hubson - 08-11-2011 20:41 Ktoś chyba wpadł na pomysł, żeby zrobić koszulki poziomem żenady równie wysokim jak nieudolnością naszych kopaczy. Teraz już chyba niczego nie brakuje, żeby z całą "dumą" stwierdzić, że piłka nożna w naszym kraju osiągnęła maxymalny poziom żenady. Chociaż gdyby nie ten idiotyczny pasek na wysokości sutków i brak numerku to była by do przełknięcia. No cóż, cyrk, cyrk na kółkach. Re: Reprezentacja Polski - Mata - 08-11-2011 21:54 Intel błagam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Re: Reprezentacja Polski - Kosma - 08-11-2011 22:07 To może jebnąć logo PiSu, Orlenu lub od razu nie cackać się: Polski Ludowej tudzież Rosji Carskeij! Też jest orzeł! E: Jakiś oficjel z Nike napisał(a):Już na etapie projektu dołożono wszelkich starań, by logo zawierało elementy najważniejsze dla kibica, kojarzące się z polskością i narodową dumą. Re: Reprezentacja Polski - Intel - 08-11-2011 22:15 Nie wiem, czy zauważyliście, ale ja tłumaczyłem to, co uważają twórcy, a nie to, co uważam ja lub co faktycznie jest... I to słowami, które mogliby zastosować twórcy, nie ja. Re: Reprezentacja Polski - Sirius - 08-11-2011 22:16 To chyba jakieś żarty :lol: Jedyne uzasadnienie jakie mógłbym uznać to, że nie chce ośmieszać godła poziomem gry naszej reprezentacji <świr> Co z tego, że godła nie można zastrzec, chyba o to w tym chodzi? Reprezentacja kraju powinna grać z oficjalnym symbolem, z którym utożsamiają się kibice. Niby u niektórych reprezentacji też jest tak, że grają z logo federacji ale to już ich sprawa i poza tym w przypadku np. Anglii, Niemiec, Francji logo prezentuje się dużo lepiej i jest już tradycyjne. E: przyglądając się lepiej samemu projektowi koszulki to też muszę powiedzieć, że średnio mi się podoba. Ten pasek na środku całkiem fajnie by się prezentował gdyby z jednej strony dochodził do bocznych szwów i może bez numerka. Re: Reprezentacja Polski - Kosma - 08-11-2011 22:54 A co do samego projektu. Nie wydaje się wam, że koszulka wygląda jak opozycyjna flaga Białorusi? :roll: E: @down - jeśli chodzi o skuteczność obrony, to rzeczywiście bardziej pasuje skuteczność opozycji białoruskiej Re: Reprezentacja Polski - Adis - 08-11-2011 22:58 Mi się tam z zakazem wjazdu (z odwróconymi kolorami ofc) skojarzyły. Biorąc pod uwagę jakość naszej obrony, raczej tak to nie zadziała. Re: Reprezentacja Polski - Jaroldz - 09-11-2011 09:41 Nie dość, że nie ma normalnego godła na koszulce, to jeszcze nowe trykoty naszej kadry wyglądają jak te reprezentacji Turcji. Coraz bardziej mam wyjebane na tą naszą reprezentację i związek piłkarski. Żenada goni żenadę... :roll: Re: Reprezentacja Polski - Sirius - 09-11-2011 13:55 To, że wzór jest taki a nie inny można jakoś przeżyć. Fakt, że podobny do tureckiego (jednak oni maja pasek aż do szwów co znacznie lepiej się prezentuje) ale to, że Nike ma kilka szablonów i powtarzają się one w klubach i reprezentacjach to przecież wiadomo. Re: Reprezentacja Polski - Tomassen - 09-11-2011 14:37 Krótko mówiąc masakra. Dawać logo takiego gówna na koszulki reprezentacji narodowej to jest kpina. Nie mówiąc o tym, że koszulki same w sobie są po prostu brzydkie. Ten pasek z numerem przypomina mi trykoty z zawodów lekkoatletycznych. Albo Idola. Re: Reprezentacja Polski - Breakthru - 11-01-2012 10:42 Kobo napisał(a):Czyżby kolejna akcja kibiców? Już i stadiony trzeba budować za PZPN? Ewidentny fake. Strona obliczona na zebranie odpowiedniej ilości wejść i odsprzedaż domeny. LBN investment, które "stadion" podaje jako "partnera" nie istnieje poza stroną w necie. Równie słabo zrobioną co strona "stadionowa" zresztą, pewnie z tego samego szablonu. Dla rzetelności sprawdziłem, coś takiego jak LBN Investnment nie istnieje w KRS. Żałuje tylko, że nabiłem stronie o jedno wejście więcej. :plask: Nie ma po co wchodzić, strata czasu. |