HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 21-11-2011 23:06 Kto chce pograć sobie z Intelem w lidze 2v2? Kojocie, raczysz? A może ktoś inny? Chętnie po zdradzie Robaka przygarnę kogoś... Jako bonus przy ofercie możliwość wyboru nazwy zespołu i dobór własnego numerka (i możliwość nakazania Intelowi zmiany awataru na jakiś normalniejszy)! Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 21-11-2011 23:07 Przepraszam, jaka zdrada? Robak nigdy nie zdradzi partnera :lol: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 21-11-2011 23:08 Raczę, więc na PW mi napisz jakiś kontakt do siebie to pogadamy. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 21-11-2011 23:08 Mi też tak opowiadał... Żmija jedna, już wiemy, na kim się Tolkien wzorował przy tworzeniu Grimy. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mat.ka - 22-11-2011 00:11 Ja bym sobie pograł, także jak ktoś poszukuje partnera to proszę o kontakt. I wyrozumiałość, bo nieco zardzewiałem ostatnio. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - rav10 - 22-11-2011 00:52 Kojot, masz ochotę na wyruchanie w haxa całego forum? <niesforny> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 22-11-2011 11:01 Obawiam się, drogi Ravie, że trochę za późno się zorientowałeś... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Ruuuuuuuuuud - 22-11-2011 12:16 Ja też chętnie pogram coś w haxa, nawet 2vs2 Jak ktoś by mnie zechciał to PW :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 22-11-2011 19:12 A kto zagra z Redziem? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 23-11-2011 11:30 Pierwsze sparingi wskazują na to, że (niespodzianka!) zdecydowanym faworytem będzie zespół D-Generation X, a tuż za nim plasować się będą JLiNNWNBC i PartnerSheep. Tabela tego turnieju prezentowała się następująco: Cytat:1. D-Generation X - 9/9 punktów Wiele rozstrzygnie dyspozycja bramkarzy - Sebos (na bigu) i Robaldo (niezależnie od rozmiaru boiska) często udowadniali, że słusznie nazywa się ich absolwentami polskiej szkoły bramkarskiej - tym razem krakowskiej, im. Cabajady. Kojot również nie był wymarzonym golkiperem, ale po późniejszej zmianie ze mną (na dwa ostatnie mecze z PartnerSheep, jedyne wygrane), wyglądało to znacznie lepiej. Ale czy jest sens w ogóle dywagować o szansach na awans, jeśli zgłoszeń do turnieju jak na lekarstwo? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Breakthru - 23-11-2011 12:32 A ja taki samotny... ;( Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 23-11-2011 15:54 Intel napisał(a):Pierwsze sparingi wskazują na to, że (niespodzianka!) zdecydowanym faworytem będzie zespół D-Generation X, a tuż za nim plasować się będą JLiNNWNBC i PartnerSheep. Tabela tego turnieju prezentowała się następująco: <hahaha> <hahaha> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 23-11-2011 15:57 Zagrajmy o normalnej godzinie, kiedy nie mam lagów :-D Proponuję o 2:00. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 23-11-2011 16:33 kojot się rozkręci. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 23-11-2011 18:01 Kochani chcielibyśmy od 1 grudnia z tym ruszyć - to taka kontynuacja ligi redcafe tylko ,że teraz gramy 2v2 (2 sezon) Jeśli będzie sporo składów to może wymyślimy jakiś puchar dodatkowo Nie wszyscy może wiedzą ,że aby pisać w tematach haxballa należy się "dodać" do grupy Haxball lub po prostu zgłoszenia wysyłajcie do mnie lub Krisa na PW |