Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 20-07-2011 12:13

panopticum napisał(a):Może Juve go kupi, mają ponad sto milionów na transfery.

W Turynie wszyscy są ponoć przekonani, że do końca tygodnia sfinalizują transfer Rossiego z Villarreal za 30 mln euro.

Re: Transfery rywali w Premier League - samcro - 20-07-2011 13:37

Jaroldz napisał(a):W Turynie wszyscy są ponoć przekonani, że do końca tygodnia sfinalizują transfer Rossiego z Villarreal za 30 mln euro.
za mniej.

i Vidal juz jest pewny.Kozak gracz. 2 po Sahinie najlepszy gracz bundesligi miniionego sezonu

Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 20-07-2011 14:37

Ciągle zostaje dużo forsy.

Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 27-07-2011 12:50

Cytat:"Właśnie wylądowałem w Manchesterze, niedługo sfinalizuję kontrakt z City. Wszystko idzie dobrze, czekajcie na dalsze informacje..."

Czyli Shitty pozyska zapewne kolejnego napastnika. Teraz będą mieć Twata, Dżeko, Aguero, Balotellego oraz Adebayora.

Ten ostatni raczej odejdzie, ciekawe czy któryś jeszcze pójdzie jego śladami.

Re: Transfery rywali w Premier League - samcro - 27-07-2011 13:43

Tevez blisko wypożyczenia do Interu

Re: Transfery rywali w Premier League - robaldo - 27-07-2011 13:52

samcro napisał(a):Tevez blisko wypożyczenia do Interu

Bardzo dobrze. Niech wszyscy idą teraz do Interu, to wtedy łatwiej puszczą Sneijdera :-D

Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 27-07-2011 14:21

Przyszedł jeden Argentino, odejdzie drugi Argentino. Wydaje mi się, że transfer Aguerro to dla nas, a dokładniej mówiąc dla De Gei bardzo dobra informacja. Będzie miał w mieście swojego kolegę z byłego zespołu co tylko pomoże mu w jak najszybszym zaaklimatyzowaniu się w Anglii.

Co do samego Aguerro to przyznam, że myślałem iż ma trochę więcej oleju w głowie. Szkoda, że przechodzi do City, bo darzyłem chłopaka sympatią.

Re: Transfery rywali w Premier League - matys - 27-07-2011 15:16

Foster napisał(a):Co do samego Aguerro to przyznam, że myślałem iż ma trochę więcej oleju w głowie. Szkoda, że przechodzi do City, bo darzyłem chłopaka sympatią.
Racja, debil, przeszedł do 3 zespołu ligi angielskiej, który zagra w LM, a w najbliższych latach będzie bił się o najważniejsze trofea. Do tego zarobi krocie. Straszny lamus.

Re: Transfery rywali w Premier League - Mata - 27-07-2011 18:13

ojtam ojtam Tongue

Sergio pokazał, że ma klasę. Byłby lamusem gdyby wybrał Real. Odejść musiał, Atletico to nie czołówka światowa praktycznie pod każdym względem.

Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 27-07-2011 18:15

Dlaczego lamusem?

Re: Transfery rywali w Premier League - Hubson - 27-07-2011 18:22

Hah w FM'ie Atletico przełamało hegemonię Barcy i Realu.
Co do Aguero no to tez jakos stracilem czesc sympatii do niego przez to, ze do City ma isc. Tam sie marnuja pilkarze. A co do Teveza to jakos nie widzi mi sie jego wypozyczenie do Interu, a nawet jesli to watpie, zeby pomoglo to w przejsciu Snejidera do nas.

Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 27-07-2011 18:23

matys napisał(a):Racja, debil, przeszedł do 3 zespołu ligi angielskiej, który zagra w LM, a w najbliższych latach będzie bił się o najważniejsze trofea.
To czy City się będzie biło i najważniejsze trofea to zobaczymy. Znudzi się Szejkom zabawką i kupią sobie nową.

Re: Transfery rywali w Premier League - Hubson - 27-07-2011 18:30

Foster napisał(a):Znudzi się Szejkom zabawką i kupią sobie nową.

O to akurat nie martwiłbym się zbytnio.

Re: Transfery rywali w Premier League - kaka - 27-07-2011 21:17

Hubercik napisał(a):Tam sie marnuja pilkarze.
Kto?

Re: Transfery rywali w Premier League - samcro - 27-07-2011 21:46

kaka napisał(a):Kto?

Santa Cruz niewątpliwie ;> A Johnson też mało gra.

Ale cóż wszystko opiera się o kasę ,mają to kupują.