![]() |
Phil Jones - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Phil Jones (/showthread.php?tid=1103) |
RE: Phil Jones - mat.ka - 05-02-2013 16:00 Coś te wirusy sobie upodobały United. Najpierw Fletcher, teraz Jones. Przypadek? Wątpię. RE: Phil Jones - Silvan - 06-02-2013 08:45 mat.ka napisał(a):Coś te wirusy sobie upodobały United. Najpierw Fletcher, teraz Jones. Przypadek? Wątpię. Znaczy, że o co chodzi, wietrzysz spisek? ![]() RE: Phil Jones - mat.ka - 06-02-2013 12:04 Spiseg! To jest, proszę państwa, klątwa! RE: Phil Jones - Foster - 14-02-2013 16:47 Fenomenalny zawodnik. W tym sezonie nie ważne na jakiej gra pozycji, bo na każdej spisuje się rewelacyjnie. Coraz bardziej podoba mi się wizja Phila pomocnika. Jones jest jeszcze młody, niech pracuje dużo z Carrickiem. Gdyby udało nam się go nauczyć choć trochę rozgrywać, to mielibyśmy kapitalnego zawodnika w środku pola. Ogromnie jestem ciekaw jaką rolę w przyszłości będzie pełnił Anglik. Pewny jestem, że niezależnie od tego, gdzie będzie grał, to będzie kluczowym elementem zespołu. Jestem pod wrażeniem jego determinacji i zadziorności. On ma dopiero 21 lat (no za parę dni będzie miał), a nie patyczkował się bądź co bądź jednym z dwóch najlepszych zawodników na świecie. Dla mnie to idealny materiał na kapitana. RE: Phil Jones - Hubson - 14-02-2013 16:52 Najlepsze jest to, że wczoraj bardzo CZYSTO odbierał piłki, gra bardzo mądrze, nie fauluje w głupi sposób i jest baardzo szybki i do tego wysoki. Myślę, że środek pola to obowiązek od biedy stoper, natomiast rzucanie go na prawą obronę nie powinno mieć miejsca. RE: Phil Jones - RedLucas - 14-02-2013 22:04 Może późno bo późno, ale tylko ja zobaczyłem w nim wczoraj tego wybieganego murzyna do środka pola o którego prosi chyba całe Redcafe? Niesamowity jest i nawet nie mówię tu tylko o umiejętnościach, choć i te ogromne, ale przede wszystkim o mentalności! Żelazne jaja ma, wypluwa flaki na boisku, niewiarygodny zadziora. Dla mnie też przyszły kapitan. Oby jak najszybciej wyrobił sobie silną pozycję wśród kolegów, bo IMO w przyszłości ten gość będzie ustawiał wszystkich dookoła. Pozostaje jeszcze przy nim kwestia pozycji. Tak jak długo za chuja nie mogłem wymyślić, co z tym gościem zrobić, tak dziś mi się wydaje, że wiem. IMO powinien być nominalnym środkowym obrońcą, a w meczach takich jak ten z Realem robić za zabijakę, plastra w środku pola. Czemu tak? Długo biłem się z myślami, że to będzie ten wybiegany murzyn w środku pola, który też co nieco będzie umiał do przodu, może nie tyle co Carrick ale sporo (nawet ten post tak zacząłem ![]() ![]() RE: Phil Jones - Pchela - 14-02-2013 22:33 Czyli coś jak Pepe w Realu? ![]() RE: Phil Jones - Silvan - 05-11-2013 10:06 Ok... przekonywania się do statystyk ciąg dalszy. Dopiero teraz zauważyłem, Phil Jones został młodym graczem miesiąca października według serwisu squawka.com. Miał 100% (!) skuteczność w próbach odbioru piłki ("tackle" nie wiem czy dobrze tłumaczę), jego głównymi rywalami do wyróżnienia byli Januzaj i Lukaku. Jones miał też w październiku skuteczność podań na poziomie 92%. Oczywiście w poprzednim miesiącu Jones grał na środku obrony, gdzie jak widać czuje się najlepiej. Oby grał w tym sezonie jak najwięcej właśnie na środku obrony. http://squawka.com/news/2013/10/31/squawka-young-player-of-the-month-phil-jones/2013103130837 RE: Phil Jones - Cepilek - 22-04-2014 17:51 http://m.lep.co.uk/news/phil-was-kicking-a-ball-before-he-could-walk-1-6455739 Fajna rzecz, polecam poczytać dla samej przyjemności. RE: Phil Jones - Foster - 05-05-2015 14:01 Cytat:Jones is the best U23 CB in the top five European leagues this season, according to CIES Football Observatory. Ahead of Varane & Marquinhos. A tak nawiasem, to jestem w niemałym szoku, bowiem byłem przekonany, że Jones ma już 25/26 lat ;o nie wiem co mi się ubzdurało... RE: Phil Jones - samcro - 05-05-2015 14:40 jest jakiś dłuższy artykuł o tym? Chociaż kto to pisał widać że się nie zna, Jones jest dobry ale nie aż tak dobry, bez jaj. Jest kilka lepszych i to nie tylko Varane i Marquinhos Widzę że w tym rankingu Michael Keane wyprzedził Laporte czy Mustafiego. jaja RE: Phil Jones - Hubson - 05-05-2015 14:47 Jak to bodaj 92 rocznik jest ![]() Pamiętam bo to pierwszy z tych piłkarzy, którzy młodsi ode mnie są a wchodzili do drużyny. |