![]() |
Ashley Young - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Ashley Young (/showthread.php?tid=1107) |
RE: Ashley Young - allfanmu - 11-12-2013 17:37 http://ktbffh.blox.pl/2013/12/Plaskowyz-Younga.html RE: Ashley Young - sebos_krk - 14-01-2015 08:32 Kiedy wraca Ashley? RE: Ashley Young - Foster - 14-01-2015 10:46 FPL podaje, że będzie gotowy na mecz 21 lutego. RE: Ashley Young - sebos_krk - 14-01-2015 11:44 Czyli o cztery spotkania ligowe za późno. RE: Ashley Young - samcro - 05-05-2015 16:16 http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/ashley-young-to-be-handed-new-threeyear-manchester-united-deal-after-impressing-louis-van-gaal-this-season-10225881.html w lecie ma podpisać kontrakt na 3 lata RE: Ashley Young - michal85 - 18-05-2015 08:11 Dać mu nowy kontrakt. Obok DDG, jeden z dwóch-trzech(Ander, Mata/Carras) najlepszych graczy w tym sezonie. Wczoraj kolejny raz brał ciężar gry na swoje barki, nie bał się pojedynków 1 na 1 i potrafił stwarzać sytuacje kolegom. Jeśli nadal tak będzie grał to czeka nas ciekawa rywalizacja o miejsce na lewym skrzydle ![]() RE: Ashley Young - allfanmu - 18-05-2015 08:47 Też miałem wrażenie, że Ashley zagrał z dużo większą motywacją patrząc na najnowszy nabytek United. I naprawdę ciężko zrezygnować z Younga w takiej formie. Nie wiem jak uniwersalny jest Depay, ale być może będzie tak, że zagra na prawym skrzydle albo na napadzie, żeby dać poszaleć jeszcze Youngowi. Ale w przyszłym sezonie może się wiele zmienić. Na początku pewnie Memphis będzie zmiennikiem a z czasem Anglik zostanie wyparty przez Holendra. RE: Ashley Young - sebos_krk - 18-05-2015 09:53 To był kolejny mecz w tym sezonie, kiedy cała drużyna grała do Younga, bo czuła, że on jest w stanie zrobić najwięcej. Lider gry ofensywnej. To mi się podoba. RE: Ashley Young - Under - 18-05-2015 17:35 Ma już sporo lat i bierze ogromną tygodniówkę a mimo, że gra dużo to wcale nie ma przekonujących liczb. Jeśli zgodzi się na dużą redukcję zarobków to czemu nie, jako zmiennik jest dobrym elementem kadry zespołu. RE: Ashley Young - RedLucas - 18-05-2015 20:20 Ja jestem nawet gotów zaryzykować stwierdzenie, że Young z ostatnich meczów, to ten Young z początków w United, ten z AV, ten nad którym sam fapowałem. Już można było zapomnieć, że ten gość ma pokrętło w nodze. Jestem za jego pozostaniem ale mimo wszystko mógłby trochę zejść w kwestii płacy, bo ta dość wysoka, jak na niepierwszoplanową postać. RE: Ashley Young - Under - 18-05-2015 20:34 No i mimo wszystko warto pamiętać, że poprzednie 2,5 sezonu miał słabe, więc zalecam trochę lodu na głowę przy zachwytach ![]() RE: Ashley Young - Foster - 19-05-2015 09:18 Under napisał(a):Ma już sporo lat i bierze ogromną tygodniówkę a mimo, że gra dużo to wcale nie ma przekonujących liczbKiedy Ty się w końcu nauczysz, że liczby nie grają na boisku? To, że nie notował asyst i nie strzelał bramek, nie znaczy znaczył że grał źle. Under napisał(a):No i mimo wszystko warto pamiętać, że poprzednie 2,5 sezonu miał słabe, więc zalecam trochę lodu na głowę przy zachwytachPrzepraszam, ale jakie znaczenie ma fakt, że wcześniej grał źle? Obecnie jest absolutnie kluczowym zawodnikiem, przez którego idzie większość akcji United. Swoją drogą w tym sezonie wywalczył sobie nowy kontrakt, który z całą pewnością już niedługo podpisze. Choć przestałem już wierzyć w powrót Young do gry na najwyższym poziomie, to jestem bardzo szczęśliwy widząc Anglika w takiej dyspozycji. Ashley znów przypomina tego zawodnika, który zachwycał grając w AV i na początku swojej kariery na Old Trafford. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie podtrzyma swoją dobrą dyspozycję, bo tak grających zawodników nam bardzo potrzeba. Cieszę się, że Young się odnalazł. Pamiętam, że jeszcze przed jego transferem, razem z Łukaszem (RedLucas) bardzo chcieliśmy by Anglik trafił na Old Trafford. Marudziliśmy chyba przez dobry rok, jak nie dłużej... na szczęście Young w końcu do nas przeszedł. RE: Ashley Young - Ruuuuuuuuuud - 19-05-2015 09:26 Foster napisał(a):Przepraszam, ale jakie znaczenie ma fakt, że wcześniej grał źle? Foster, no takie, że on miewał już przebłyski. Przebłyski, które trwały bardzo krótko. Dlatego można przewidywać, że ta świetna forma też skończy się dosyć szybko. RE: Ashley Young - Foster - 19-05-2015 09:34 Przecież on nie gra dobrze, od dwóch czy trzech spotkań... On już od dobrych kilkunastu spotkań grał na wysokim poziomie, będąc jednym z lepszych. A w ostatnich spotkaniach wskoczył na jeszcze poziom wyżej, dlatego nie można już mówić o żadnym przebłysku. RE: Ashley Young - RedLucas - 19-05-2015 11:15 Poza tym dotychczasowe przebłyski, to były chyba jedynie pojedyncze zagrania, a nie choćby mecze ![]() |