Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. (/showthread.php?tid=114) |
Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - truered - 02-06-2009 22:49 A może zrobimy temat: W jakich warunkach i jak przeżywasz każdy mecz United? Jakieś zdjęcia miejscówek, czy cuś. A drugi temat w Offtopie: Dla nocnych marków, co to siedzą po nocach i mozna tam o każdej porze napisać liczac,że ktos zaraz odpisze Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Lasq - 02-06-2009 23:04 truered napisał(a):A drugi temat w Offtopie: Dla nocnych marków, co to siedzą po nocach i mozna tam o każdej porze napisać liczac,że ktos zaraz odpisze Hmmm... byłem niemal pewny, że taki temat był na forum ale teraz nie umiem go znaleźć. Może wyleciał a może mi się coś pochrzaniło Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - sebos_krk - 03-06-2009 07:27 truered napisał(a):A drugi temat w Offtopie: Dla nocnych marków, co to siedzą po nocach i mozna tam o każdej porze napisać liczac,że ktos zaraz odpisze<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/archiwum-ogolne/po-godzinie-policyjnej-0-00-5-00-t166.html">archiwum-ogolne/po-godzinie-policyjnej-0-00-5-00-t166.html</a><!-- l --> Był taki temat, został przeniesiony do archiwum. Zastanowimy się czy go przywrócić. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Lasq - 03-06-2009 08:01 Czyli jednak mi się nie nie wydawało Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Mata - 03-06-2009 08:50 Raczej się nie będzie tego przenosić. Jak komuś nudno to shout od czegoś, ahaa zawsze można forum zmienić na jakieś towarzyskie. To nie do Ciebie truered tylko do ogółu. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - sebos_krk - 03-06-2009 08:52 z tego co pamiętam temat był zamknięty, bo się czasem dublował z kółkiem wzajemnej adoracji. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - RedLucas - 03-06-2009 08:57 Dobra, może tu się zapytam Będą organizowane jakieś oskary? Mam na myśli: "najśmieszniejszy user" itd. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Mata - 03-06-2009 08:59 No i po sprawie. A z tym pierwszym to nie wiem. Trzeba byłoby pomyśleć jakie panowałby tam zasady. Bo w sumie foty pubów to nic ciekawego. Zaś o meczowych spotkaniach można pisać w tym temacie: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/we-are-united/spotkania-kibicow-t120.html">we-are-united/spotkania-kibicow-t120.html</a><!-- l --> RedLucas napisał(a):Dobra, może tu się zapytam Będą organizowane jakieś oskary? Mam na myśli: "najśmieszniejszy user" itd. będą ale na koniec roku , w połowie grudnia , hmmmm? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - RedLucas - 03-06-2009 14:23 A sorry, coś mi się powaliło Wydawało mi się, że to na koniec sezonu jest organizowane. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Czary - 30-09-2009 18:30 Po każdym miesiącu można by zrobić głosowanie na najlepszego zawodnika w danym miesiącu, czy bramkę. Co Wy na to? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 30-09-2009 18:31 Było i umarło śmiercią naturalną. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 03-12-2009 12:03 Robimy plebiscyt? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 03-12-2009 13:32 Jasne Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - paolo - 03-12-2009 14:39 W sensie Forumowe oskary? Zajmę się tym. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 03-12-2009 15:06 Ja bym to widział tak: 1.Forumowicz roku - matys, uzasadnienie 2.Debiut roku - ktoś, uzasadnienie 3.User z największą wiedzą o United - matys, uzasadnienie 4.User z największą wiedzą ogólnie - matys, uzasadnienie 5.Najzabawniejszy user - matys, uzasadnienie 6.Najbardziej lubiany user - matys, uzasadnienie 7.Największy dziwak na forum - ktoś, uzasadnienie 8.Kogo chciałbyś poznać - matys, uzasadnienie 9.Najlepszy moderator - matys, uzasadnienie 10.Najlepszy av - matys, uzasadnienie 11.Najlepszy podpis - matys, uzasadnienie 12.Najciekawszy temat na forum - Redcafe pomaga, uzasadnienie 13.Wydarzenie roku na forum - coś tam coś tam 14.Co byś zmienił/a na forum - coś tam coś tam 15.Najaktywniejszy user - matys, uzasadnienie Dawać propozycje jeszcze jakieś. |