Pośmiejmy się z przeciwników - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Pośmiejmy się z przeciwników (/showthread.php?tid=130) |
Re: Głupota fana Chelsea/Arsenalu... - Kisia92 - 25-05-2008 18:26 Cytat:To jeden z niewielu pseudokibiców CFC.Chyba jeden z wielu. Ja w swoim życiu jeszcze nie spotkałam takiego fana tej drużyny, który byłby z nimi od dawna na dobre i na złe. Wspierałby Granta i nie narzekał na transfery, na piłkarzy i znowu na Granta... Re: Głupota fana Chelsea/Arsenalu... - Rafcio - 25-05-2008 19:13 Gandalf_theblue napisał(a):kibicuje on Chelsea i arsenalowi To właściwie tłumaczy wszystko. Jak można kibicować dwóm rywalizującym druzynom naraz? <hahaha> No ale sa ludzie i parapety :] Re: Głupota fana Chelsea/Arsenalu... - Tomassen - 25-05-2008 21:45 Sezono... nowie... no wiecie Re: Pośmiejmy się z przeciwników - radzio - 30-05-2008 21:31 LOL // link do całego obrazka Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Miko - 30-05-2008 21:44 Opadnie mu po 8 czerwca Re: Pośmiejmy się z przeciwników - mlody_unw - 30-05-2008 22:52 Miko napisał(a):Opadnie mu po 8 czerwca Wtedy to już w ogóle nie będzie chciał wstawać. <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - radzio - 31-05-2008 13:27 [flash=425,355]http://www.youtube.com/v/RIFdeZbvS4s[/flash] via RedCafe.net ;-) Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Lukas - 31-05-2008 13:37 <rotfl> najlepsze to chyba z krecikiem, heartbreak moscow i to ostatnie <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - sebos_krk - 31-05-2008 13:40 Ale w tej animacji co jadą autem i imprezują to Grantowi brakuje bardzo wiele do tego jak jazdował Wenger :lol: Re: Pośmiejmy się z przeciwników - LordCarrington - 31-05-2008 20:06 Skoro to się wam podoba to czemu nie zrobicie czegoś iście głupiego w głównej roli z Manchester United? Takie coś można nazwać niekończącym się debilizmem. Zachowujecie się jak dzieci, które nie miały okazji skorzystać z photoshopa. Jestem kibicem Arsenalu i szanuję Manchester United, co każdy ze stronki manusite.pl potwierdzi. Wy-zero szacunku, 100% debilizmu i zero obiektywności. Skoro ktoś szanuje mój klub, to ja szanuje jego i nwet po obejrzeniu tych "fotek" nie mam zamiaru na was zwać, bo nie jestem wami. Wstawiając te fotki zastanówcie się 10 razy, jak wy czulibyście się, gdyby to ktoś z waszego klubu tak zadrwił. Rozumiem, że jest między nami nienawiść, ale można nienawidzić, ale trzeba szanować! Mam nadzieję, że dostanę bana, bo innego spodziewać się nie mogę. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - sebos_krk - 31-05-2008 20:11 Komuś tu zdecydowanie brakuje dystansu do samego siebie i swojego klubu. Bo czym innym jest brak szacunku i nienawiść, a czym innym parodiowanie i dobra zabawa. Ja tu nie widzę niczego obraźliwego. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - paolo - 31-05-2008 20:15 LordCarrington napisał(a):Skoro to się wam podoba to czemu nie zrobicie czegoś iście głupiego w głównej roli z Manchester United? Najpierw popatrz w jakim temacie umieszczasz swój post. "Pośmiejmy się z przeciwników". Może nas akurat takie rzeczy śmieszą i nie uważamy tego jako brak szacunku dla rywala? Zresztą jak mamy szanować tego ciecia? Również szanuje Twój klub, ale przecież chyba nie mam zakazu oglądania i śmiania się z przerobionego zdjęcia z udziałem Twego ulubieńca. Co do debilizmu to obejrzyj filmik w którym naśmiewają się z tragedii w Monachium z 1958 roku. Zapraszamy częściej. Re: Pośmiejmy się z przeciwników - Oskar - 31-05-2008 20:17 <rotfl> <hahaha> Re: Pośmiejmy się z przeciwników - radzio - 31-05-2008 20:44 LordCarrington napisał(a):Skoro to się wam podoba to czemu nie zrobicie czegoś iście głupiego w głównej roli z Manchester United? Chciałbym zauważyć, że my tych obrazków nie stworzyliśmy, a na angielscy kibice z forum RedCafe.net ;-). A niektóre z nich pochodzą nawet z angielskich gazet. Jak bym się czuł gdyby ktoś tak zadrwił z MU? A niby co robią kibice naśmiewając się z Cristiano i jego łez? Jakoś mi to nie przeszkadza, ba mają prawo, żeby się z tego śmiać. Tak samo jak mam prawo umieścić takie fotki. Przecież to jesteś żart, "skecz" i tak trzeba to traktować. Jakoś kabarety wyśmiewają się z polityków i nikt nie robi problemu. Tak samo traktuję te fotki ;-) Śmieszy mnie także to, iż twierdzisz, że nienawiść jest lepsza od braku szacunku między klubami (tak interpretuję Twoje słowa). Bo jak dla mnie nienawiść jest o wiele gorsza niż taki żart ;-). Poważnie wyluzuj bo takie zdjęcia są po to, aby się pośmiać, a nie interpretować je dosłownie. A jeśli twierdzisz: Cytat:Zachowujecie się jak dzieci, które nie miały okazji skorzystać z photoshopaTo nie obrażasz nas, a angielskich kibiców i redaktorów angielskich gazet ;-), którzy te obrazki stworzyli. Nie dostaniesz żadnego bana bo niby za co :>? W każdym razie zapraszamy częściej bo my nie banujemy/wyrzucamy kibiców innych drużyn. I oczywiście ich SZANUJEMY. I każdy ma prawo do tego, aby pożartować sobie z wpadki zawodnika z własnej czy przeciwnej drużyny ;-). Re: Pośmiejmy się z przeciwników - LordCarrington - 31-05-2008 20:54 Osatatni OT. Wiem, że ten temat do tego służy, ale nikt wam nie kazał tych zdjęć wrzucać. Nikt nie lubi się śmiać z czyjejeś tragedii ( i nie mówię tu o karnym Terry'ego, bo to żadna tragedia) i z wałsnego klubu.Dystatnsu nabrałem do świata, ale nie aż takiego żeby się z tego śmiać, a ten który się smieje z tej tragedii w Monachium musi mieć niezłe siano zamiast mózgu. Radzio->>Nie twierdze również, że nienawiść jest lepsza od braku szacunku. Może źle to zrozumiałeś. Nie chcę się z wami kłócić, ale sam nie śmieję się z Manchester United czy Chelsea. Klub jak każdy inny. Swój traktuje wyjątkowo, bo mu kibicuje. Jako osoba jestem według was nikim, i dobrze, bo jestem kibcem Arsenalu. Nie musicie być tacy jak ja, ale trochę umiaru chłopaki. |