![]() |
Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? (/showthread.php?tid=1347) |
Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - matys - 05-02-2010 16:04 Cytat:Blanc będzie selekcjonerem Francuzów Blanc będzie selekcjonerem Francuzów Buuu. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lasq - 05-02-2010 16:42 <a class="postlink" href="http://francja.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=163940">http://francja.goal.pl/index.php?dzial= ... kul=163940</a> Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lukas - 06-02-2010 20:27 Sam Blanc przecież mówił jaką ma wizję swojej kariery jako trenera, że po klubie z Francji przeniesie się do czołowego klubu europejskiego a na koniec dopiero kadra ![]() Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Breakthru - 19-02-2010 09:43 Lukas ale rzeczywistość jest taka, że się gra gdzie Ci proponują, a nie na odwrót. Jak mu faktycznie zaproponują repre to przecież nie odmówi. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lasq - 19-02-2010 11:29 A jeśli mu za kilka lat zaproponuja United to odmówi? :> Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Breakthru - 19-02-2010 14:48 Chodzi mi o taką sytuację, że jeśli weźmie reprezentacje i w trakcie jej prowadzenia otrzyma ofertę z MU, to bardzo wątpię by sobie od tak zostawił ich dla nas. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Lukas - 19-02-2010 14:48 Breakthru napisał(a):Lukas ale rzeczywistość jest taka, że się gra gdzie Ci proponują, a nie na odwrót. Jak mu faktycznie zaproponują repre to przecież nie odmówi.Prawda, aczkolwiek wydaje mi się że jeśli w chwili obecnej dostałby propozycję prowadzenia kadry to odmówiłby. On sam chyba wie, że kadra nie jest jeszcze dla niego. 3 lata prowadzenia Bordeaux, co prawda z sukcesami, to chyba za mało by objąć taką funkcję. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Breakthru - 19-02-2010 14:57 Lukas napisał(a):Breakthru napisał(a):Lukas ale rzeczywistość jest taka, że się gra gdzie Ci proponują, a nie na odwrót. Jak mu faktycznie zaproponują repre to przecież nie odmówi.Prawda, aczkolwiek wydaje mi się że jeśli w chwili obecnej dostałby propozycję prowadzenia kadry to odmówiłby. On sam chyba wie, że kadra nie jest jeszcze dla niego. 3 lata prowadzenia Bordeaux, co prawda z sukcesami, to chyba za mało by objąć taką funkcję. No OK, to gdzie on tego doświadczenia ma natrzaskać, bo z punktu mojego widzenia to 3 lata w Bordeaux nie wystarczą by prowadzić United. ![]() Długoterminowego kredytu zaufania dla nowego trenera, to bym tak od razu nie przesądzał. Póki co mamy Glazerów, którzy jak wyliczą, np. ile $ stracą na nieawansowaniu do pucharowej fazy LM to głowy będą fruwały. Re: Kto następcą Sir Alexa Fergusona? - Matti888 - 21-04-2010 07:48 <a class="postlink" href="http://www.devilpage.pl/index/news/komentarze/21643/trenerska_karuzela_zaczyna_sie_krecic/">http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... ie_krecic/</a> Co tu można napisać? Skończy się wspaniała era w United. Był to czas niezliczonych zwycięstw i wielu trofeów. Co teraz się stanie z Manchesterem? Na pewno zmieni się nie do poznania. Co do kandydata na nowego menadżera, to może być O'Neill, Moyes, a może Redknapp. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Lasq - 21-04-2010 08:12 "The Sun" Mam wrażenie, że co roku kopiują ten sam artykuł ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 21-04-2010 08:49 Cytat:Mam wrażenie, że co roku kopiują ten sam artykułI jaki to ma pogłos. We wszystkich portalach z wiadomościami informują, że Ferguson odchodzi ![]() Matti888 napisał(a):a może Redknapp.No nie żartuj :? Dobry trener, ale po pierwsze absolutnie nie na poziom United, a po drugie jeśli kiedyś będą poszukiwania to raczej kogoś na długoletnią kadencję. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - premislav - 22-04-2010 13:24 Moim zdaniem Ferguson jeszcze nie odejdzie, już raz zapowiadał emeryturę. Ale jeśli jednak zrezygnuje to najchętniej bym widział na pozycji trenera Mike'a Phelan'a który jest obecnie asystentem. On zna United na wylot i pewnie razem z SAFem wszystko robi wiec dla mnie jest dobrym następcą. Ale jeśli mamy mówić o super znanych nazwiskach to pewnie nalepszym kandydatem byłby Murinho, po ostatnim meczu z Barca jeszcze bardziej mi zaimponowal Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Lasq - 22-04-2010 13:32 Ktokolwiek byle nie Phelan :shock: Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - pedro - 22-04-2010 14:13 Ani Phelan, ani nikt pokroju Cantony, Ole itp. Nie dadza zwyczajnie rady. Mourinho to swietny trener, z charakterem, ale boje sie ze to by była dla niego kolejna przygoda, 3 sezony i poszukałby wyzwan ,np. w Hiszpanii. Dlatego chciałbym budowniczego, co zostanie tu z 10lat, i mysle ze Moyes spełnia te kryteria. Wykonuje kawał świetnej roboty w Evertonie przy niewielkich funduszach, nie boi sie stawiac na młodzież, charyzmy tez mu nie brakuje. No i to Szkot ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - premislav - 22-04-2010 14:24 fidain napisał(a):Ktokolwiek byle nie Phelan :shock:Czemu nie on? Jak dla mnie się nadaje bo byłaby to kontynuacja tego co Fergie robił. Nowy trener pokroju Murinho mógłby wnieść świeżość do zespołu ale obawiam się ze tego typu trener zrobi rewolucje w składzie. Zobaczymy kto będzie rządził naszym klubem jak SAF odejdzie... |