![]() |
Koszykówka - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Koszykówka (/showthread.php?tid=135) |
Re: Koszykówka - dende - 07-09-2009 20:17 ArturZ napisał(a):Polacy zagrali dobre spotkanie Czy ja wiem... Pierwszą połowę może i tak, ale w drugiej dużo gorzej. ArturZ napisał(a):na szczególne wyróżnienie zasługuje Gortat i Logan. i Ignerski ;] Re: Koszykówka - ArturZ - 07-09-2009 20:24 dende napisał(a):Czy ja wiem... Pierwszą połowę może i tak, ale w drugiej dużo gorzej. W pierwszej połowie początek nie za ciekawy ale później było lepiej. No masz rację druga trochę słabasza.Obrony nie było prawie w cale tylko cios za cios. Re: Koszykówka - Mata - 08-09-2009 06:57 To była hala Ignerskiego, musiało mu tak sporo wychodzić. W pierwszej połowie kapitalna skuteczność i doskonała walka w obronie. W drugiej było już sporo gorzej ale też nie można oczekiwać od tych ludzi cudów. Na ME w tym wieku gramy dopiero drugi raz na możliwych 5 startów. Miejmy nadzieję, że z meczu na mecz co raz bardziej będą rozkręcać się. POLSKA! Re: Koszykówka - Lukas - 08-09-2009 09:49 To był dobry mecz w naszym wykonaniu aczkolwiek nadal jest sporo do poprawienia. Szczególnie jeśli chodzi o obronę- zbyt łatwo Bułgarzy dochodzi do sytuacji strzeleckich, czasami wręcz z dziecinną łatwością mijali naszych pod koszem. Ale nie ma co wybrzydzać, jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej- dzisiaj czas na Litwę. Re: Koszykówka - Mata - 08-09-2009 19:11 POLSKA - Litwa 86:75!!! Świetna gra , trzy trójki Ignerskiego pod rząd w czwartej kwarcie! Już wtedy było pewne, że Litwini nie wygrają tego meczu. Jesteśmy w gazie! Jutro czas na Turcję. Logan sporo strat w końcówce, cóż bywa i tak czasem ![]() Na plus Lampe, Igerski, Gortat , Logan ahhh to było coś pięknego ![]() Re: Koszykówka - ArturZ - 08-09-2009 19:19 Nasi koszykarze zagrali lepiej niż z Bułgarią i widać że są na gazie. Litwini chyba nie wierzyli w sukces i się poddali. No i jak zwykle kibice stworzyli dobrą atmosferę. Z takimi kibicami aż chce się grać i wygrywać. Turcy szykujcie się !!! ![]() Re: Koszykówka - dende - 08-09-2009 19:49 Świetny mecz, kto by się spodziewał, że pokonamy Litwinów różnicą 11 punktów. Po 3x3 Ignerskiego było jasne, że tego meczu nie przegramy. Przed rozpoczęciem mistrzostw marzyłem o tym żeby nasi wyszli z grupy, ale po tym co pokazali dzisiaj wierzę że zdobędą medal Gortat drugi mecz z rzędu double-double. Re: Koszykówka - Mata - 09-09-2009 08:43 Turcy rozgromili wczoraj Bułgarów 94:66, dziś będzie cholernie ciężko ale patrząc na naszą grę mamy spore szanse na komplet zwycięstw w fazie grupowej. Jedyną naszą bolączka może być ciągła gra Logana który wczoraj w ostatniej kwarcie miał z 5 strat :x i Gortata. Ciężko o zastępców dla nich ale miejmy nadzieję , że kolejne zwycięstwo stanie się faktem. Litwini mieli być nie do pokonania, a jak skończyło się każdy widział 8-) Re: Koszykówka - jarek001 - 09-09-2009 11:12 Mecz ładny, ale właśnie. Jak Litwini pod koniec Q4 zaczęli grać przysłowiowym "pressingiem" to nie mogliśmy wyjść z połowy i Logan miał dużo strat (mi się wydaje, że komentatorzy naliczyli więcej niż 5 strat). Ale luźno będzie z Turkami. Zagramy swoje i przy wsparciu publiczności powinniśmy z nimi wygrać. Jak na razie chyba jesteśmy zaskoczeniem dla naszych przeciwników :twisted: Re: Koszykówka - dende - 09-09-2009 14:05 Zejdźcie z Logana ![]() Re: Koszykówka - jarek001 - 10-09-2009 19:50 ale ja na niego nie wchodzę bo to nie ma sensu go o nic oskarżać skoro był jednym z lepszych graczy w tamtym meczu ![]() Z Turcją przegraliśmy, ale to tak jak Gortart mówił za mała mobilizacja, teraz kolejne mecze w Łodzi i tam trzeba pokazać sie z jak najlepszej strony z Serbią, Hiszpanią i Słowenią ![]() Re: Koszykówka - Mata - 15-09-2009 12:30 Cholera! Ale gramy kaszne ostatnio ![]() Re: Koszykówka - ArturZ - 15-09-2009 13:56 Widać że Polacy nie są przygotowani do zwycięstw w takich turniejach. A szkoda bo oczekiwania były wielkie. Hiszpanie to mocna drużyna a my od nich odstajemy i trudno będzie wygrać coś w tym pojedynku. Re: Koszykówka - dende - 15-09-2009 14:24 Wczoraj w defensywie dobrze, szkoda że z przodu nie za bardzo wychodziło. Z Hiszpanią będzie baaardzo ciężko wygrać, ale może się uda ![]() Re: Koszykówka - Mata - 17-09-2009 07:00 Niezły wpierdol od Hiszpanów. Nie wiem czy wygraliśmy choć jedną kwartę. Po pierwszej połowie tak naprawdę było po wszystkim ![]() |