![]() |
Edwin van der Sar - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Edwin van der Sar (/showthread.php?tid=21) |
Re: Edwin van der Sar - M.T. - 21-04-2009 18:33 Tylko że jak Kahn kończył kariere to już był wg. mnie tragicznym bramkarzem ;p takie kiksy mu się zdarzały że szok ![]() Re: Edwin van der Sar - czacha - 11-05-2009 19:58 Tak nawiążę teraz do rekordu VDS. Rekord ten VDS zawdzięcza głównie świetnej wtedy defensywy Manchester United. Ferdinand z Vidicem stanowili zgrany duet. Oczywiście nie przeczę, że VDS jest dobrym bramkarzem. Jest on nawet bardzo dobry. Jednak trzeba przyznać, że dzięki obrońcom, VDS miał mało roboty pod własną bramką. Re: Edwin van der Sar - sebos_krk - 12-05-2009 07:14 czacha napisał(a):Rekord ten VDS zawdzięcza głównie świetnej wtedy defensywy Manchester United. Ferdinand z Vidicem stanowili zgrany duet.Nie możemy zapomnieć o Jonnym Evansie, który grał równie dużo, a może i więcej niż Rio (słabym w statystykach). Ale na takie rekordy składa się defensywna gra całego zespołu, nie tylko środkowych obrońców. Jeśli ktoś nie słyszał, a chce spaść z fotela to polecam [flash=425,344]http://www.youtube.com/watch/v/Tn4rCU8aT-g[/flash] Re: Edwin van der Sar - Lukas - 13-05-2009 11:47 O mój Boże- w życiu się nie spodziewałem że usłyszę coś podobnego. Tylko patrzeć jak na OT będą to śpiewać :lol: Re: Edwin van der Sar - Tomek91 - 13-05-2009 17:54 "Bo Ty Edwin jesteś słit" "Edwin, Edwin dam Ci różę" dwa teksty, po których kwadrans wychodziłem spod biurka <hahaha> Re: Edwin van der Sar - dsw_MUszyna - 13-05-2009 18:23 dziewczyny powinny postarać się o wspólne zaśpiewanie tego z Petem Boylem. Później Stretford End śpiewałoby to przez 30 lat ![]() Re: Edwin van der Sar - truered - 13-05-2009 18:38 Haha, już widzę Boyle'a to śpiewającego. I cały Bishop Blaize na słitaśny różoffy, głuptasskiy <lol> Re: Edwin van der Sar - M.T. - 13-05-2009 19:21 Bedą to puszczać przed meczem zaraz po 'Take Me Home' ![]() Re: Edwin van der Sar - matys - 24-05-2009 22:41 The Golden Gloves dla Edwina. Gratulacje. Ostatnie lata tą nagrodę dzierżył Reina, teraz też mógł zrównać się z Holendrem pod względem zachowanych czystych kont, ale zapobiegł temu... Robbie Keane :lol: Re: Edwin van der Sar - radzio - 24-05-2009 22:42 matys napisał(a):Ostatnie lata tą nagrodę dzierżył Reina, teraz też mógł zrównać się z Holendrem pod względem zachowanych czystych kont, ale zapobiegł temu... Robbie Keane :lol: To się nazywa ironia losu... ![]() Re: Edwin van der Sar - truered - 24-05-2009 22:43 No i dobrze, bo Reina to słabszy golkiper niż van der Sar,co można zobaczyć chociażby po spotkaniach w LM. (klops Reiny z Chelsea). Zresztą, taka passa...Fiu, fiu, Edwin za 20 lat siedząc w swojej chatce gdzieś pod Heerenven będzie wspominał: "Jebany Loevenkrands..." Re: Edwin van der Sar - Czary - 25-05-2009 18:08 Wielkie gratulacje dla Edwina. Należała mu się ta nagroda w tym sezonie. Całe szczęście, że pool sprzedał Keana i dzięki temu Reina nie zrównał się z VDS. Re: Edwin van der Sar - rooney77 - 25-05-2009 19:55 Van der Sar jest jednym z najlepszych bramkarzy w historii Manchester United. Drugim takim bramkarzem był Peter Smeichel. Ta nagroda świadczy o Holendrze, jakim jest naprawdę dobrym golkiperem. Dla mnie Reina jest jedynie zwykłym bramkarzem Liverpoolu. Nikim więcej, osobiście wolałem Dudka. Re: Edwin van der Sar - panopticum - 26-05-2009 19:46 W Liverpoolu? Ja też ![]() A najchętniej Pawełka. Re: Edwin van der Sar - GGMU - 13-06-2009 09:47 Jak to piszą w The Sun: "Van der Sar jest jak wino im starszy tym lepszy". Pisz posty, które coś wnoszą do tematu/ sebos |