![]() |
Gary Neville - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Gary Neville (/showthread.php?tid=25) |
Re: Gary Neville - paolo - 24-07-2009 11:05 mufc.pl napisał(a):Manchester United potwierdził, że Gary Neville z powodu kontuzji pachwiny został zmuszony do powrotu do Anglii. Kapitan "Czerwonych Diabłów" nie wystąpi już więc w żadnym spotkaniu w ramach tournee po Azji. Na razie nie wiadomo, ile potrwa przerwa w grze 34-latka. ![]() Re: Gary Neville - matys - 24-07-2009 11:13 Ciekawie kiedy odpuści i dojdzie do wniosku, że to nie ma najmniejszego sensu. Re: Gary Neville - Tomek91 - 22-09-2009 16:50 Cytat:Obrońca Manchesteru United, Gary Neville może zostać zawieszony przynajmniej na jeden mecz. Doświadczony defensor w niedzielnym spotkaniu z Manchesterem City, po zdobyciu zwycięskiego gola przez Michaela Owena wykonywał obsceniczne gesty wobec kibiców gości. Ma ktoś może jakieś video z tym, bo kiedy Owen strzelił sam byłem zajęty cieszeniem, poza tym realizatorzy chyba bardziej skupili się na Michaelu, więc ciężko było cokolwiek wypatrzeć, a zastanawiam się, czy to było coś w tym stylu, co z Liverpoolem w 2006, czy może jednak coś lepszego? ![]() Re: Gary Neville - sebos_krk - 22-09-2009 17:03 ![]() Żeby każdy tak kochał swój klub jak Gary! Re: Gary Neville - Adis - 22-09-2009 18:17 Tomek91 napisał(a):(...) Ma ktoś może jakieś video z tymNie bardzo, Gary z kadru uciekł ![]() ![]() ![]() E: Cytat:Craig Bellamy i Gary Neville zostali upomniani przez Angielski Związek Piłki Nożnej za swoje zachowanie w niedzielnych derbach Manchesteru. Decyzja Football Association oznacza, że obaj gracze nie zostaną oskarżeni, a co za tym idzie nie grozi im już kara zawieszenia. Re: Gary Neville - paolo - 05-11-2009 17:54 mufc.pl napisał(a):W spotkaniu z CSKA Gary Neville był fantastyczny. Jego dośrodkowania były po prostu świetne - przyznał sir Alex Ferguson. - Zagrał jak za najlepszych lat. Nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem. Co więcej, wiele razy razy popisał się świetnymi krosami. Podczas tego pojedynku udowodnił, że osiągnął już szczyt formy. Rzeczywiście, było to bardzo dobre spotkanie Gary'ego i po raz pierwszy od dawna można go wymieniać wśród kandydatów na MOTM. Oby tylko utrzymał tą formę jak najdłużej, co w jego wieku jest trudne, ale osiągalne, czego przykładem może być Giggs. Nie warto więc jeszcze go skreślać i z upragnieniem czekać na chwilę, aż zawiesi buty na kołku. Poczekajmy, zobaczmy jak pójdzie mu w kolejnych meczach. ![]() Re: Gary Neville - matys - 05-11-2009 17:59 matys napisał(a):Ciekawie kiedy odpuści i dojdzie do wniosku, że to nie ma najmniejszego sensu.Esz ty niewierny chuju! Re: Gary Neville - matys - 07-01-2010 12:34 Cytat:GARY NEVILLE is set to retire from football at the end of this season. Neville set to quit football The Sun, wiem, blebleble... Widocznie, w przeciwieństwie do Ryana i Rudego, Neville'a nie ma w planach na przyszły sezon, co mnie osobiście cieszy. Zrobił wystarczająco dużo do tego klubu, teraz czas odstąpić miejsce młodym. Pewnie śladem Ole zacznie trenować młodzików, bo to, że zostanie w United jest oczywiste. No chyba, że jeszcze przez te kilka miesięcy przekona Fergusona do nowego kontraktu. Re: Gary Neville - michal85 - 07-01-2010 13:45 Smutno jest widzieć kolejną legendę odchodzącą w cień. Nie tylko dlatego, że takich piłkarzy jest obecnie coraz mniej, ale też dlatego, że człowiek zdaje sobie sprawę jak lata lecą ![]() Re: Gary Neville - branka - 07-01-2010 17:42 Dla mnie odchodzenie po kolei 'starej gwardii' to koniec jakiegoś okresu. Neville jest jednym z tych, którzy byli w zespole jak zaczynałam kibicować Manchesterowi. Jak odejdą jeszcze Giggs, Scholes i Brown, to będzie smutno. Na szczęście są kolejni. A taki Brown jeszcze ma troche czasu przed sobą. Re: Gary Neville - paolo - 07-01-2010 20:52 Cóż, każda seria się kiedyś kończy. Ciężko nam będzie czytać informacje o zakończeniu kariery Gary'ego, Ryana czy Paula, jednak trochę starsi kibice również musieli pogodzić się z odejściem Buchana, Bruce'a, McClaira itd. Dobrze, że klub nie stoi w miejscu, przychodzą nowi zawodnicy którzy zastąpią weteranów. Wszystko działa jak powinno. Wracając do Neville'a, życzę mu jeszcze parę takich występów jak z CSKA na Old Trafford. Jeśli nie będzie mu szło niech się wycofa, bo trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym. Re: Gary Neville - Kamill - 08-01-2010 12:08 matys napisał(a):The Sun i tyle na temat. Choć w meczu z Leeds się nie popisał i może jednak była by to dobra decyzja... Re: Gary Neville - panopticum - 08-01-2010 12:57 No to robimy wyprzedaż, bo cały zespół spierdolił. Re: Gary Neville - Kamill - 08-01-2010 14:13 Nie próbuj być zabawny i bawić się w cynizm bo Ci nie wychodzi. Gary był moim zdaniem najsłabszym z naszych piłkarzy. Może czas przemyśleć decyzje o emeryturze niż rozmieniać się na drobne i grać fatalnie na koniec kariery? Re: Gary Neville - sebos_krk - 08-01-2010 14:24 Ale właśnie to info wygląda na bardzo wiarygodne, więc nie wiem co to za aluzja do the sun. Mecz z Leeds nie ma tu żadnego znaczenia, bo już od pewnego czasu nie wyrabia. Zrobią mu mecz pożegnalny i załatwią ciepłą posadkę w sztabie szkoleniowym. Chyba, że będzie chciał spróbować sił na własną rękę. Wszyscy jednak znamy Garego i wiemy, że w ostatnich kilkunastu latach nie było w kadrze bardziej zatwardziałego czerwonego diabła. 95 % piłkarzy z całej ligi mogłoby się uczyć od niego miłości do klubu. I za to go kochają kibicę United. On nigdy nie udawał. Gdyby nie był piłkarzem to pewnie co mecz dopingowałby zespół na Stretford End. Szacun. |