![]() |
Fotki użytkowników - komentarze - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Fotki użytkowników - komentarze (/showthread.php?tid=293) |
- Pejter - 15-03-2007 22:02 Naturalnie są szare, a to jest oczywiście efekt, pojawiający się po zrobieniu zdjęcia 8) - Ciampel - 16-03-2007 09:39 Futbolowa wydaje się być miłą i sympatyczną laską, ale kto wie, co kryje się w jej drugim wcieleniu :mrgreen: Co do włosów - w wyprostowanych chyba zdecydowanie bardziej przyciągasz uwagę facetów. A Pejter jak widzimy lubi obracać kilka naraz, duży plusik. I w stosunku do zdjęć, które wstawiłeś jakieś dwa lata temu, wyraźnie się zmieniłeś ![]() - Futbolowa - 16-03-2007 13:37 Cytat:Fajna laska z Ciebie, ustawimy sie na bro ?Zapraszam do Częstochowy ![]() Stojkovic napisał(a):Wojtek zdradzasz mnie??!!:mrgreen: Ciampel napisał(a):Co do włosów - w wyprostowanych chyba zdecydowanie bardziej przyciągasz uwagę facetów.A tego to nie wiem [chyba w ogóle nie przyciągam ![]() ![]() A Pejter bardzo przypomina mi jednego gościa, którego niedawno poznałam. Do tego chyba ma tak samo na imię ![]() - Pejter - 16-03-2007 16:20 Ciampel napisał(a):A Pejter jak widzimy lubi obracać kilka naraz, duży plusik. Z żadną z nich nie łączy mnie nic większego :wink: No, może z tą pierwszą trochę bardziej zażyła znajomość, a ta druga to po prostu zwykła znajoma. Ciampel napisał(a):I w stosunku do zdjęć, które wstawiłeś jakieś dwa lata temu, wyraźnie się zmieniłeś Tamte zdjęcia były wstawiane półtora roku temu (czyli około roku od zrobienia tych, które teraz dałem). I racja - zmieniłem trochę image i zmieniłem też styl życia ![]() Futbolowa napisał(a):A Pejter bardzo przypomina mi jednego gościa, którego niedawno poznałam. Do tego chyba ma tak samo na imię Szkoda, że to nie byłem jednak ja, bo sobie ciebie nie przypominam ![]() - Kuba_^^ - 16-03-2007 16:24 Ciampel napisał(a):I w stosunku do zdjęć, które wstawiłeś jakieś dwa lata temu, wyraźnie się zmieniłeś Hehe, rzeczywiście, bo ja też zauważyłem, że się zmieniłeś Pejter ![]() ![]() - marcelo - 16-03-2007 19:10 W sumie Pejter, to nie widziałem cię wcześniej i wyobrażałem sobie ciebie trochę inaczej (np. nie sądziłem, że nosisz okulary). Nie zrozum mnie źle, ale pewnie większość użytkowników inaczej wyobraża sobie innych, których zna jedynie za pośrednictwem komputera. Nawet mnie pewnie wyobrażacie sobie inaczej niż wyglądam. ![]() - Wojtek3 - 16-03-2007 20:46 Futbolowa napisał(a):Ale mężczyznę mojego poznałam, mając loooki Myslałem, że nie masz mężczyzny :lol: 8) :wink: - Stojkovic - 17-03-2007 08:49 Wojtek ty nie rób tutaj recydywy! A na chelsea wypijemy i za ciebie (przywieź mi jakąś pamiątkę ![]() No Pjeter się zmienił i jak widać w dobrej kondycji jest ![]() Ale widać że bajerant ![]() - Futbolowa - 17-03-2007 09:56 Pejter napisał(a):Szkoda, że to nie byłem jednak ja, bo sobie ciebie nie przypominam Very Happy No ale wszystko jeszcze przed namiKolejny raz zapraszam do Częstochowy ![]() ![]() Wojtek3 napisał(a):Myslałem, że nie masz mężczyznyMój drogi, ja po nieoficjalnych zaręczynach jestem ![]() - Wojtek3 - 10-04-2007 12:21 Dzięki gollaz, fajne fotki, szkoda, że odechciało mi sie już jeść obiad 8) - gollaz - 10-04-2007 13:33 Nie ma za co, polecam się na przyszłość przy pomocy w odchudzaniu ![]() - Ciampel - 10-04-2007 17:42 Teraz ziomo i inni "młodsi" mogą mieć koszmary, nie wybaczą Ci tego, gollaz 8) A tak na poważnie, od czego to masz? - Zashi - 10-04-2007 17:57 Ciampel napisał(a):A tak na poważnie, od czego to masz? gollaz pisal cos o shotgun`ie... Prawda to gollaz? - gollaz - 10-04-2007 18:17 nisko latające gumowe kulki - Wojtek3 - 28-04-2007 10:21 Zauważcie, że na dwoch fotkach z Francji naginamy z Sekim w tych samych ubraniach :lol: Rano obudzilismy sie tak najebani i odłączeni od świata, że wrocilismy w tych samych ubraniach :lol: |