![]() |
Ryan Giggs - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Ryan Giggs (/showthread.php?tid=342) |
- pawlo - 06-05-2008 02:45 I cos mnie sie zdaje ze parkowi ten czas lepiej wychodzi. Ale i tak pomimo slabej koncowki giggsa, to widac roznice w jakosci jego gry a gry naniego czy parka. Park walczy niesamowicie, Nani duzo szumu, ale giggs przede wszystkim mysli. Szybkosc nie ta,forma nie ta, ale asysty zbieral na poczatku sezonu az milo. Zaden nas skrzydlowy nie umie tak dosrodkowac pilki, nie mowiac juz o zagraniu takiej prostopadlej jak giggs. A z forma z zeszlego sezonu spokojn ie moze biegac po boisko dajac cos od siebie. - Marek - 06-05-2008 09:25 pawlo napisał(a):nie mowiac juz o zagraniu takiej prostopadlej jak giggs Tu jednak wybrałbym Carricka, który jak ma dzień to potrafi obsłużyć taką piłeczką, że przed odbiornikiem telewizyjnym można się tylko rozpływać :roll:. Jednak zgadzam się z tym, że Giggs jeszcze może pociągnąc spokojnie jeden sezon, może to już nie będzie ten sam Walijczyk, co sprzed 2/3 sezonów, ale nadal będzie sporo wprowadzał do naszej gry swoim opanowaniem i doświadczeniem. Z drugiej strony tak, jak wspomniał Pejter cóż to by było za zakończenie kariery - zwycięstwo w Premier League i w Champions League (odpukać, żeby nie zapeszyć) :roll: - pawlo - 06-05-2008 10:00 nie no, carrick to faktycznie nasz najlepszy skrzydlowy. - Stojkovic - 06-05-2008 14:07 pawlo napisał(a):nie no, carrick to faktycznie nasz najlepszy skrzydlowy.Ale Carrick raczej gra w srodku pola z tego co mi wiadomo ![]() OMG Stojko... Pawlo zastosował zabieg zwany ironią :wink: / Pejter I nawet gdyby mnie ogniem przypalali, to muszę stwierdzić, że mimo wszystko Carrick gra w kratkę. Ma okresy że jest w wyśmienitej formie i podania są super, a za chwile gra totalną kaszanę... traci piłki i co drugie podanie jest bardzo niedokładne. Ale to temat o Giggsie ![]() - Ciampel - 06-05-2008 14:12 Stojku, to była ironia ![]() ![]() - Maciek - 06-05-2008 18:14 kazrtsyb Marek napisał(a):Jednak zgadzam się z tym, że Giggs jeszcze może pociągnąc spokojnie jeden sezonUważam podobnie i takie tez są plany Ryana, dokończyć ten sezon, rozegrać następny i wtedy naturalnie wstąpi od razu do sztabu szkoleniowego UNITED - Marek - 07-05-2008 13:51 Ciampel napisał(a):Marek wypalił z Carrickiem wypaliłem z Carrickiem, bo pawlo mówił o podaniach prostopadłych, a te moim zdaniem najlepiej zagrywa Michael. Odniosłem się również do cytatu, w którym właśnie o takich podaniach jest mowa :roll:, doskonale zdaje sobie sprawe z tego, że Carrick jest środkowym pomocnikiem :wink: /jednak fakt, że wypaliłem z środkowym w rozmowie o skrzydłowych... przepraszam :oops: - pawlo - 07-05-2008 14:12 powiedzialem ze giggs ma najlepsze podania (jakie kolwiek, nie tylko prostopadle) z naszych skrzydlowych ![]() - Pejter - 11-05-2008 18:35 Dzisiejszym występem Giggs utwierdził mnie w tym co napisałem tutaj kilka dni temu :wink: Wygrywamy w Moskwie i Ryan (niestety) kończy karierę ![]() - Danny93 - 11-05-2008 18:56 Cytat:Dzisiejszym występem Giggs utwierdził mnie w tym co napisałem tutaj kilka dni temu Wink Niestety wyobraź sobie że Giggs ma podpisany kontrakt z Man United do końca sezonu 2008/2009,więc przynajmniej jeszcze 1 sezon będziesz musiał go oglądać w koszulce z Diabłem na piersi. Można powiedzieć że Welsh Wizard wyczarował nam dziś tytuł. - Morgan - 11-05-2008 19:04 Cytat:Można powiedzieć że Walsh Wizard wyczarował nam dziś tytuł. Welsh Wizard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Stojkovic - 11-05-2008 21:51 Ja uważam, że jeśli zakończy karierę po tym sezonie to będzie dobrze, a jesli za rok to jeszcze lepiej. Raczej stawiam na sezon 2008/09 jako kres jego gry. Nadal świetnie się czuje na boisku, napewno nie będzie przeszkadzał w kolejnym sezonie jako zmiennik. - Wojtek3 - 11-05-2008 21:57 Jak dla mnie to dzis wszedl na boisko i strzelil gola, co do jego wyboru czyli pilkarza meczu uwazam, ze droga dalek, ale kazdy ma swoja zdanie ![]() Nie rozumiem rozmow na temat zakonczenia jego kariery ![]() ![]() - Stojkovic - 11-05-2008 21:59 Wojtek3 napisał(a):Nie rozumiem rozmow na temat zakonczenia jego kariery Przed nim 2,3 lata w UNITED przynajmniejTymbardziej, że sam Ryan nic a nic o tym nawet nie wspomina. Bramka strzelona dzisiaj potwierdza tylko, że nie jest za stary na grę w Premiership i że pokaże jeszcze na co go stać w kolejnym sezonie. - roo1410 - 11-05-2008 22:16 On będzie jak Fergi .... będzie się mówiło o jego odejściu a On zaskoczy wszystkich i pogra jeszcze z 3 lata (minimum). A co do dzisiejszego meczu to zachował się jak zawodowiec (w końcu nim jest) wszedł na boisko i w trudnej chwili dla drużyny (bo 1 gol i moglismy marzyć o mistrzostwie, a niewiedzielismy jeszcze że chelsea zremisuje, a wtedy jeszcze prowadzila) strzelił gola z zimną krwią, swobodnie obok bramkarza ... i całe Red Army : He Won It 10 Times He Won It 10 Times That boy GIGGSY He Won It 10 Times !!!! |