![]() |
Park Ji-Sung - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Park Ji-Sung (/showthread.php?tid=343) |
- Gracek_11 - 06-01-2008 14:23 Stojko w temacie meczowym napisał: Cytat:Park niestety też mnie zawiódł, nie było tej energii i zwinności co zazwyczaj. IMO Park był naszym najlepszym zawodnikiem w pierwzzej połowie. Po przerwie spisywał się już słabiutko, ale do 45' grał świetnie. Wymienność pozycji z Evrą, oskrzydlające akcje, ale zaliczył też kilka ładnych odbiorów w defensywie. Wg mnie bardzo aktywny i solidny. W drugiej połowie niestety już nic, pojawił się przez pewien okres w ataku, ale był cieniem gracza z pierwszej odsłony. Mimo to występ jak najbardziej na plus. Może lepiej by było, gdyby dostawał szansę na ostatnie 30' na zmęczonych rywali, a nie od początku. - Maro11 - 06-01-2008 15:48 Park zaskakuje, bardzo podobał mi sie z birmingham gdzie swoja energia siał niezłe zamet w obronie rywali. Gdyby ronaldo lepiej rafił miałby sliczna system podobnie ladnie zagral do teveza gdy ten trafił w słupek. Wczoraj tak jak napisał Gracek, dobra 1 połowa, to wielki pozotyw biorac pod uwage ile nie grał, spojrzmy na takiego sahe ile ten dochodzi do siebie a mały samuraj smiga jak zawsze, nie widac długiej kontuzji. Fajnie ze jest zdrowy daje wieksze pole rotacyjne alexowi gdyz prezentuje dobry poziom i jest sweitnym uzupełnieniem kadry. 4 mln funtow za tego gracza to mistrzostwo. - Kuba_^^ - 06-01-2008 15:53 Gra Parka naprawdę może się podobać, powrót do dobrych występów w tak krótkim czasie po tak długiej przerwie robi wrażenie. Bardzo dobrze, że Koreańczyk zalicza tak dobre występy, zawsze jest ten jeden zmiennik więcej, który może wejść na boisko i pokazać się z dobrej strony. Bardzo przydatny zawodnik, przynajmniej w składzie jest rotacja, nikt nie musi grać przez cały sezon na pełnych obrotach, może kilka spotkań odpocząć ![]() |