![]() |
Darren Fletcher - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Darren Fletcher (/showthread.php?tid=35) |
Re: Darren Fletcher - brayoz - 04-03-2011 12:49 Cytując oficjalną stronę Man Utd: Cytat:Darren Fletcher has signed a new four-year deal that will see the midfielder stay at Old Trafford until the end of the 2014/2015 season. Re: Darren Fletcher - Lisu - 29-04-2011 20:37 Darren wystąpił już w meczu rezerw z Arsenalem (0:0). Cieszy jego powrót, bo na pewno się przyda w tej końcówce sezonu ![]() ![]() Re: Darren Fletcher - Tomek91 - 13-12-2011 16:36 Kolejny gracz wypada ze składu: Manchester United have confirmed midfielder Darren Fletcher is to take an extended break from football due to health reasons. Re: Darren Fletcher - brayoz - 13-12-2011 19:08 Cytat:Kłopoty zdrowotne Darrena Fletchera nieustannie zmuszały go do krótszych bądź dłuższych absencji. Ich przyczyną była choroba wirusowa, której szczegółów klub nie chciał ujawniać, aby nie naruszać prywatności piłkarza. Teraz oświadczył, że Fletcher cierpi na przedłużające się wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Re: Darren Fletcher - radzio - 13-12-2011 19:18 brayoz napisał(a):Cytat:Kłopoty zdrowotne Darrena Fletchera nieustannie zmuszały go do krótszych bądź dłuższych absencji. Ich przyczyną była choroba wirusowa, której szczegółów klub nie chciał ujawniać, aby nie naruszać prywatności piłkarza. Teraz oświadczył, że Fletcher cierpi na przedłużające się wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Nie gut ![]() Re: Darren Fletcher - Jaroldz - 13-12-2011 20:49 W Sport+ Extra Nahorny powiedział, że tak jak Vidić, Fletcher wypada do końca sezonu :/ Re: Darren Fletcher - RedLucas - 13-12-2011 20:51 Niewiarygodne rzeczy dzieją się ostatnio w tym naszym United :shock: Ferg nie zrobił rewolucji w lecie, to los zmusi go do niej już niedługo. Zdrowia Flecz! Re: Darren Fletcher - Lukas - 13-12-2011 22:01 My sobie jakoś poradzimy-jestem o tym przekonany. Bardziej boję się o zdrowie i dalszą grę Darrena... Zdrowiej nam Fletcher! Re: Darren Fletcher - Foster - 13-12-2011 22:07 Obawiam się, że ta choroba to koniec kariery Fletchera... Re: Darren Fletcher - Hubson - 13-12-2011 22:55 Wróci tylko zastanawia mnie jak będzie grał po powrocie. Bo to jest jednak zawodnik, który miał bardzo rzadko poziom gry poniżej jakiegoś poziomu. A przecież następny sezon to około 6 miesięcy. Bez treningów, bez wysiłku. Vidic po kontuzji wejdzie w rehabilitacje i obiążenia będą rosnąć a Fletcher jak wróci to będzie miał to wszystko przed sobą. Koniec kariery to może różnie znaczyć. Kariery jako takiej nie, ale koniec w United czy koniec grania na odpowiednim poziomie co wiąże się z grą w czerwonych trykotach już tak. Re: Darren Fletcher - Tomassen - 14-12-2011 00:09 Foster napisał(a):Obawiam się, że ta choroba to koniec kariery Fletchera... Niestety, to samo pomyślałem, czytając newsa... :/ Re: Darren Fletcher - Mubinio - 14-12-2011 09:04 Podobno przy tych wrzodach jelita grubego może okazać się, że w ogóle nie będzie można wykonywać jakiejkolwiek aktywności sportowej... Oby to była jakaś łagodniejsza forma choroby... Re: Darren Fletcher - Jaroldz - 14-12-2011 13:47 Mubinio napisał(a):Podobno przy tych wrzodach jelita grubego może okazać się, że w ogóle nie będzie można wykonywać jakiejkolwiek aktywności sportowej... Oby to była jakaś łagodniejsza forma choroby... Cytat:Kapitan reprezentacji Szkocji oficjalnie jest w trakcie "przerwy od gry w piłkę nożną". Nieoficjalnie mówi się, że toczy obecnie walkę o swoją przyszłość. Już w zeszłym sezonie mający 27 lat zawodnik na kilka tygodni wypadł ze składu "Czerwonych Diabłów", absencję tłumacząc tajemniczym wirusem. Z relacji lekarzy wynika tymczasem, że choroba, na jaką cierpi Fletcher, często bywa nieuleczalna - wymaga specjalnego traktowania organizmu i wyklucza jakąkolwiek profesjonalną aktywność sportową. Strasznie mi szkoda Darrena... Niech jak najszybciej wraca do zdrowia :!: Re: Darren Fletcher - panopticum - 13-02-2012 11:22 Cytat:Darren Fletcher has confirmed that his health is improving, but stresses that he is keen to avoid rushing a return to action. <a class="postlink" href="http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Feb/fletch-not-rushing-comeback.aspx?pageNo=1">http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=1</a> Dobrze, że mu się poprawia. Szczerze mówiąc, bałem się że skończy karierę w tym roku ze względu na swoje problemy ze zdrowiem. Re: Darren Fletcher - Foster - 13-07-2012 14:32 sir Alex Ferguson napisał(a):Darren ma przed sobą ogromne wyzwanie. Jeżeli nie uda mu się wrócić do odpowiedniej dyspozycji, mamy już dla niego gotowe stanowisko pracy w klubie, o czym on doskonale wie. Będziemy cierpliwi. Darren jednak na pewno nie zagra na początku sezonu. To zła wiadomość, bowiem jest tak wspaniałym profesjonalistą, a do tego świetnym człowiekiem.Darren jest chory i przede wszystkim musi walczyć o to by móc normalnie funkcjonować, wątpliwe jest by zdołał powrócić do grania w piłkę. Pogrubiony fragment sugeruje, że nie jest dobrze. Zresztą już po ogłoszeniu choroby z jaką zmaga się Fletcher było wiadomo, że łatwo nie będzie. Osobiście przestałem się już łudzić, że Szkota wróci do gry. Jest to przykre, gdyż Fletch był świetnym zawodnikiem, oddany klubowi. Jak dziś pamiętam lamenty tych niecierpliwych kilka lata temu. Zawsze Darrena bardzo lubiłem i bardzo się cieszyłem, gdy raz na zawsze zamknął wszystkim usta swoją bardzo dobrą grą. Będzie go nam brakowało. Mniej więcej taki zawodnik jest nam obecnie potrzebny. Może to tytanów siły nie należał, ale był wybiegany i równie dobrze jak w defensywie radził sobie w ofensywie. |