Vlepki MU - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Vlepki MU (/showthread.php?tid=381) |
- Niemir - 01-07-2007 20:04 Jako że to mój pierwszy post na tym forum chciałbym sie przywita i od razu skomentować ostatnią serie wlepek. Nie miałem jescze okazji ich kupić ale projekty są fajne, dużo lepsze od tych jakie były wcześniej (przynajmniej jak widziałem na forum). szcególnie podobają mi sie: "Fanatics Poland" i Red Army Poland. Życze powodzenia twórcom w wytrwałości i chyba odezwe sie w sprawie kupna o ile to jeszcze aktualne. - Ciampel - 01-07-2007 20:14 Temat jak najbardziej aktualny, zostało jeszcze kilka (jak mniemam) zestawów. Jeden z organizatorów całej akcji jest obecnie za granicą, zatem pozostaje mi podać numer "wspólnika" - OPEL - 9955255 - jeśli byłbyś zainteresowany. Przy okazji - witam na forum, zapraszamy do częstego zaglądania i wypowiadania się Jak mozna pozyskac Vlepki? - oszu - 03-01-2008 16:40 Jak mozna kupic te vlepki? jaki kontkat prosze! - Valverde - 04-01-2008 18:12 Nie ma to jak odpisywanie na posty sprzed pół roku ;] Akcja vlepkowa już dawno zakończona, może za jakiś czas znowu ruszy. |