![]() |
Gary Neville - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Gary Neville (/showthread.php?tid=392) |
- Wojtek3 - 12-04-2008 14:32 Pejter napisał(a):W zupełności zgadzam się z tym co napisałeś, ale wcześniej pisałeś o pojawieniu na boisku, a nie o odegraniu większej czy mniejszej roli Pisząc to mialem wlasnie na mysli, ze nie odegra waznej roli w zespole, czyli nie pojawi sie w grach np z Chelsea i Arsenalem, zdrowi obaj juz byli od 3 miesiecy. - roo1410 - 28-04-2008 22:02 Jezeli Gary wystąpi w meczu z barcą to bedzie jego 100 występ w Lidze Mistrzów ale wątpie czy wystąpi. Jeżeli nawet Vidic nie zagra to pewnie nasza obrona bedzie wygladala tak brown - ferdinadn - pique - evra (niektórzy pewnie postawili by na srodek silvestra ztego względu że dobrze wypadł w meczu z Chelsea ale jednak francuz nie gral dlugo i mysle ze Pique bedzie pasował do ukladanki Alex'a) na dodatek zagra z barceloną to bedzie wieksza motywacja dla niego. - Kuba_^^ - 29-04-2008 07:19 roo1410 napisał(a):niektórzy pewnie postawili by na srodek silvestra Uwierz mi, ale naprawdę, to nikt go by nie wystawił na środek obrony ![]() - Maciek - 29-04-2008 09:38 roo1410 napisał(a):brown - ferdinadn - pique - evraNie wiem na jakiej podstawie tak mówisz, ale ja bym stawiał prędzej na ustawienie obrony z Camp Nou, gdzie OH zagrał na prawej - Zashi - 29-04-2008 15:21 Pewnie i tak bedzie - ale ja widziałbym taką obrone jak roo1410, ale chyba mu sie strony Browna i Evry pomyliły. Jakos OH na prawej do mnie nie przemawia... A Neville w tym sezonie juz nie zagra. Ciekawe czy zakonczy kariere w przerwie... - roo1410 - 29-04-2008 17:01 Zashi napisał(a):ale chyba mu sie strony Browna i Evry pomyliłynie pomyliły. Bo ja obronę ustawialem "w dół ekranu " czyli (prawa) Brown- ferdinand - pique - evra (lewa) pomoc........... atak ........ - Ciampel - 29-04-2008 17:42 Zashi napisał(a):Pewnie i tak bedzie - ale ja widziałbym taką obrone jak roo1410, ale chyba mu sie strony Browna i Evry pomyliły. Jakos OH na prawej do mnie nie przemawia... W lustrze też jest odwrotnie, trochę wyobraźni ![]() Nev dziś ma szansę na 100. występ, podobnie Scholes. Skłaniałbym się jednak ku temu drugiemu, jeśli miałbym obstawiać, kto pierwszy osiągnie trzycyfrowy wynik ![]() - roo1410 - 29-04-2008 17:44 Ciampel napisał(a):podobnie Scholesscholes juz bedzie mial 101 bo w meczu z barcą w hiszpanii mial 100. |