Redcafe.pl - Manchester United Forum
Uwagi/opinie na temat strony - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Uwagi/opinie na temat strony (/showthread.php?tid=397)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Guest - 12-08-2007 17:23

ogólnie ślicznie, wszystko estetycznie poukładane, przyjemne dla oka itd, ale jednak więcej czerwieni - jak twierdzą poprzednicy :wink: na czerwono tło i/lub detale

- gollaz - 12-08-2007 18:12

Mnie się dużo bardziej podobał poprzedni wygląd strony. Jeszcze te klikanie w każdy news z osobna, żeby można było wszystko poczytać dość mało funkcjonalne jest.

- Grzeho - 12-08-2007 19:20

Ogolnie nowy wyglad nienajgorszy. Troche blado, bo bylismy przyzwyczajeni do czerwieni. Oczywiscie latwo jest krytykowac, ale i tak naleza Wam sie duze slowa uznania, za ogromna prace :wink: Na pewno stronka wymaga jeszcze kilku poprawek, ale ogolnie nienajgorzej.

Cytat:ale jednak więcej czerwieni - jak twierdzą poprzednicy
:wink:

- Pejter - 12-08-2007 19:52

Ja nie wiem, dlaczego strona o Manchesterze musi mieć czerwony kolor wg większości... Po prostu nie rozumiem tego i już.

Gollaz, jest coś takiego jak karty chociażby w firefoxie :wink:

- besty - 12-08-2007 20:15

Zadnej czerwieni, forum jest cale czerwone i ciezko je czytac. Strona jest nastawiona na newsy, wiec trzeba dbac o komfort czytania, wiec najlepiej sie sprawdza bialy. Zreszta manutd.com uwaza podobnie.

- WoLaK - 12-08-2007 20:31

Osobiscie mi sie nie podoba.Strona Czerwonych Diablow na bialo - to jakos nie pasuje.Moim zdaniem stary wyglad byl znacznie ladniejszy i przejrzysty.Oczywiscie nie mialem zamiaru nikogo tym urazic tylko powiedzie,ze strona lepiej wygladala w poprzednim wcieleniu.Zrszta sonda chyba pokazuje to samo.

- Wojtek3 - 12-08-2007 21:18

Mi sie najbardziej podoba oficjalne centrum informacji - NAPIS Wink Strona moze byc, choc do mistrzowskiego wygladu jej brakuje, ale spoko Wink

- Pejter - 12-08-2007 22:07

Wojtek3 napisał(a):oficjalne centrum informacji - NAPIS

To trochę fake, no ale... 8)

My takich profesjonalnych grafików, czy programistów, tak jak manutd.com nie mamy, więc cudów od nas nie wymagajcie.

Strona miała być prosta, przejrzysta i taka jest.

- Wojtek3 - 12-08-2007 22:09

I spoko jest, LEGENDY 7 podstron wypas, jest co czytac. I o FC United maly dzial, tak ma byc.

- Kuba_^^ - 12-08-2007 22:24

Mi się strona podoba, choć oczywiście fajerwerków nie ma. Przejrzysta, prosta, wszystko na swoim miejscu - o to chodziło Smile

Tylko denerwują mnie komentarze typu: "mogliście zostawić stary wygląda"... Jak był stary to wszyscy narzekali, że jeszcze nie zmieniony :roll:

- Red - 12-08-2007 23:30

a w razie czego do dzialu o FCU mozna wrzucac aktualne tabele i wyniki na przyklad Smile

co do strony - jestem z niej bardzo zadowolony jest przejrzysta i estetyczna, moim zdaniem poszlismy w dobrym kierunku, jest to wielkim + dla nas Smile

- ziomo - 13-08-2007 08:18

Wygląd fajny,szacuneczek za kawał dobrze odwalonej roboty.Cudów od was nie można chcieć bo wy też są ludzie,a tak i tak zrobiliście to najlepiej jak tylko mogliście!

- Grzeho - 13-08-2007 08:56

Kuba_^^ napisał(a):Jak był stary to wszyscy narzekali, że jeszcze nie zmieniony

Dokladnie, wiec chwala Wam za to co zrobiliscie :wink:

- marcelo - 13-08-2007 09:54

No muszę przyznać, że całkiem, całkiem to wygląda. Opinie są jakie są, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia, bo każdy już przywykł do tego, że nasz serwis jest w kolorze czerwonym i to chyba dlatego.

Mam pytanko- gdzie są galerie piłkarzy, bo albo nie mogę ich znaleźć, albo ich nie ma?

- gollaz - 13-08-2007 10:06

Pejter napisał(a):Gollaz, jest coś takiego jak karty chociażby w firefoxie Wink

Tego to mi pisać nie musisz, dzięki tym kartą tak denerwowało mnie dopisywanie modów/adminów w postach na forum Wink

Kuba_^^ napisał(a):wszyscy

Nie cierpię tego słowa Wink

Edit Kuba_^^: większość osób Wink

Może rzeczywiście jest to kwestia przyzwyczajenia, jednak właśnie wygląd był tym co mnie przyciągnęło na tą, a nie inną stronę o United (przynajmniej na początku). Na pewno z jego powodu nie zrezygnuję z odwiedzania strony i będę robił to równie nieregularnie Smile