![]() |
Ciekawostki i dziwności ze świata sportu - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Ciekawostki i dziwności ze świata sportu (/showthread.php?tid=403) |
- woyteq - 08-02-2008 22:54 Apropo przyspiewek to zawsze szeroki usmiech wyzwala we mnie przyspiewka anty Norwich ktora leci tak: I can't read i can't write But i can drive a tractor I'm a Norwich City fan And i'm a fucking wanker! - Ciampel - 09-02-2008 10:10 woyteq napisał(a):I can't read i can't write To się nazywa dystans do samego siebie :lol: - woyteq - 09-02-2008 11:00 Ale to spiewaja kibice innych klubow - WoLaK - 09-02-2008 11:07 Kuba_^^ napisał(a):WoLakowi z pewnością nie chodziło o to, że ta przyśpiewka jest jakaś słaba, tylko, że rażąco podobna to naszego "Glory Glory Man UNITED!" No właśnie o to chodzi ![]() Ale swoją drogą ta przyśpiewka jest słaba i to bardzo.Taka nierytmiczna. A co do PNA to dla mnie murowanym zwycięzcą będzie Egipt. - Ciampel - 09-02-2008 11:27 woyteq napisał(a):Ale to spiewaja kibice innych klubow :mrgreen: Nie zauważyłem słowa "anty". Tak czy siak pogratulować ludziom inwencji. W finale PNA liczę na Egipt, zresztą w przekroju całego turnieju chyba sobie na to zasłużyli. Jeśli Kamerun zazna smaku porażki, to Manucho z kumplami będą mogli się szczycić tym, że przegrali z późniejszym mistrzem ![]() - Zashi - 09-02-2008 12:27 Kuba_^^ napisał(a):A co powiecie na temat PNA? Jestem zawiedziony, ze Ghana i WKS odpadły :| Niestety Egipt ma szanse obronić tytuł. Dlatego zyczę sobie, aby Kamerun zdobył trofeum - ta ich akcja przy golu w półfinale... - Skull - 09-02-2008 17:43 Ciekawostką napewno jest debiut Macieja w Grecji. Tak więc Larisa wygrała 1:0 z AEK Ateny a gola zdobył Żurawski 8) hhehe Dobrze zaczął w tym malutkim klubiku - zaga92 - 09-02-2008 17:50 Skull napisał(a):hhehe Dobrze zaczął w tym malutkim klubiku No tymbardziej, ze przeciwnik nie byle jaki. On tu podobno byl sciagniety jako gwiazda. Treraz wypada to udowodnic. To pierwszy gol Zurawskiego od... bardzo dawna, moze sie jakos odblokuje. - Maciek - 09-02-2008 21:55 A to o Żurawskim to bardziej ciekawostka czy dziwność? Zashi napisał(a):Jestem zawiedziony, ze Ghana i WKS odpadłyNie chcialbym tutaj zbyt dosłownie przytaczać swoich myśli wczorajszych i dzisiejszych, ale ktoś wrażliwy mógłby mnie uznać za rasistę. Delikatnie mówiąc, taktycznie Afryka (nie licząc północnej) jest sto lat za murzynami - Skull - 09-02-2008 22:15 Maciek napisał(a):A to o Żurawskim to bardziej ciekawostka czy dziwność? Skull napisał(a):Ciekawostką napewno jest debiut Macieja w Grecji. Ghana dzisiaj wygrała z WKS 4:2 i zajęła 3 miejsce. W finale zapewne Egipt ogra Kamerun,przynajmniej gra w drodze do finaly za nimi przemawia. Oprocz WKS wymienialem Egipt i Tunezja jako moich faworytów ,musze dodac ze na dobre słowa zasłużyła reprezentacja Angoli. - WoLaK - 15-02-2008 18:34 <a class="postlink" href="http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=84468">http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=84468</a> Ja uważam,że już pączek powinien sobie darować jak od biegania dostaje kontuzji. Ja osobiście bym nie płakał za Ronaldo.Dla mnie jest totalną szmatą. Oczywiście jestem pod wrażeniem jego niegdysiejszych umiejętności,ale nie tylko to się liczy... - Maciek - 15-02-2008 19:28 A dlaczego tak po nim jedziesz? "Pączek" to jeszcze w kategorii pieszczotliwego określenia mogłem potraktować, ale "totalna szmata"? Czekam na odpowiedź - WoLaK - 15-02-2008 19:40 Maciek napisał(a):A dlaczego tak po nim jedziesz? "Pączek" to jeszcze w kategorii pieszczotliwego określenia mogłem potraktować, ale "totalna szmata"? Chodzi mi o to jaki Ronaldo miał szacunek do klubów,w których grał,jednocześnie do ich kibiców.To w jakich klubach grał mówi samo za siebie Barca,Real i Inter,Milan.O to mi chodzi. - Maciek - 15-02-2008 20:03 Czyli ciebie niczym nie uraził, twoja nienawiść reprezentuje solidarność z rzekomą nienawiścią do Ronaldo ze strony kibiców tych klubów? Mhm... Szmata powiadasz? Mówisz, że kibiców nie szanował? Jakoś przyznam szczerze, nie pamiętam, żeby był gwizdany + butelkami obrzucany... Żeby grożono mu śmiercią etc. Jeśli to jedyny powód nazywania tego piłkarzy totalną szmatą, to jest to żaden powód, bardzo naciągany i odradzam... - Red - 15-02-2008 23:08 Tutaj akurat trzeba sie zgodzic z Mackiem - do jakiegokolwiek klubu by Ronaldo nie podszedl zawsze chyba był witany z otwartymi rekoma Pmietacie jak nasi fani bili mu brawo za to, ze nas pograzyl? Mysle, ze to byl klasowy zawodnik, ktory jednak mial troche za duzo pecha z kontuzjami |