Wesley Brown - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wesley Brown (/showthread.php?tid=451) |
- Fokus - 20-04-2008 14:17 Ja uważam, że Wes ma obecnie sezon konia. Przez to, że gra z konieczności na boku obrony poprawił grę w ofensywie- dla mnie spisuje się z przodu bez zarzutu. Mógłby poprawic jedynie dośrodkowania- tak jak Evra- ale my generalnie gramy szybką piłka po ziemi. W defensywie dla mnie niemal bezbłędny. Jeszcze nigdy nie ogladałem takiego Wesa jak teraz. Kiedyś kojarzył mi się głównie z Titusem Bramblem, bo niemal w każdym meczu można było liczyc na klops z jego strony. Teraz na myśl przychodzi mi jego występ na Old Trafford z Liverpoolem 2 sezony temu, kiedy zagrał FATASTYCZNIE ('Profesor Brown'), ale to Rio zgarnął wszystkie laaury, bo w ostaniej minucie pokonał Reine i zakończyło się 1-0. Już wtedy przkonał mnie o skali swojego talentu, chociaz dośc mocno wczesniej w niego wątpiłem. Brown gra w tym sezonie wyśmienicie*, na przekroju całego sezonu w linii naszej defensywy lepiej grał według mnie tylko Rio. Tym samym uważam, że na '11' sezonu jak nikt inny zasłużyl. (z uwagi na postęp jaki dokonał w tym sezonie) *No tam, przypomniałem sobie o Romie, gdzie na OT sprokurował WĄTPLIWEGO karnego. :? Nie wiem jak grał wczoraj bo nie oglądałem, więc wypowiadam się o jego grze do dnia 19.04) - Skull - 21-04-2008 00:16 Wojtek3 napisał(a):Czekam ciagle na powazniejszy argument na to, ze Wes w tym sezonie jest slaby Przykro mi ,nie doczekasz się ,bo nie napisałem że jest słaby A wręcz przeciwnie,uważam podobnie jak Fokus: Cytat:Brown gra w tym sezonie wyśmienicie Zdecydowanie jego najlepszy sezon odkad pierwszy raz założył koszulke United. - Danny93 - 21-04-2008 14:28 Brown może nie jest tak efektowny w ofensywie jak chociażby Evra,czy kilku innych bocznych obrońców,jednak co najważniejsze gra bardzo solidnie i rzadko popełnia błędy,tak na dobrą sprawę ja nie przypominam sobie meczu w tym sezonie,który Wes by nam zawalił,nie można też zapominać że strzelił gola w jakże ważnym starciu ze scousersami,dlatego należą mu się pochwały.Natomiast, co do obecności Browna w jedenastce sezonu Premier League,jest to sprawa dyskusyjna,ale rozstrzygnąłbym ją raczej na korzyść Anglika. Skull napisał(a):Zdecydowanie jego najlepszy sezon odkad pierwszy raz założył koszulke United. Bez wątpienia masz rację:!: - Wojtek3 - 21-04-2008 17:35 Sezon jego najlepszty to fakt, nigdy przeciez nie mial zagwarantowanego miejsca w skladzie, wszedl i zaprezentowal sie wysmieniecie.. Rozumiem, ze kiedys jeszcze za czasow Bartheza nie mogl sie z nim porozumiec i padaly naprawde kuriozalne bramki te m.in z Arsenalem na wyjezdzie czy z Deportivo w domu. Teraz jednak jest solidnym graczem i naprawde nie mozna sie do niego przyczepic. - Pejter - 21-04-2008 20:05 Prawda jest taka, że kilka ostatnich występów (m.in. Liverpool, Roma, Blackburn) jest w wykonaniu Browna słabych (przynajmniej w porównaniu z całym sezonem w jego wykonaniu) i przecież można o tym napisać, tak samo jak pisaliśmy o słabych występach Evry. Głupie doczepianie się i polemizowanie ze strony Wojtka "bo cały sezon ma wyśmienity" jest bez sensu. Cały sezon ma świetny, zaskoczył wszystkich bardzo pozytywnie, zagrał najwięcej spotkań w zespole, jak sam Wojtek napisałeś, więc był jednym z naszych najważniejszych zawodników, a wiadomo jak trudno jest zastąpić Neville'a. Nie zmienia to jednak faktu, że ostatnio gra słabo, a na pewno słabiej niż nas do tego przyzwyczaił, pewnie ze względu na przemęczenie i to jest fakt i nie liczy się to, że cały sezon ma wyśmienity i z tego powodu nie powinno się go krytykować. - Wojtek3 - 21-04-2008 21:17 A to ja tego nie podważam, że sabiej ( mimo, ze osobiscie nie zauwazylem tych slabych wystepow ). Mysle, jednak, ze szukanie dziury w calym jest bezsensu, bo Skull wjechal na niego tak jakbysmy juz przestali sie liczyc w walce o LM i Premiership a tak nie jest, tak, mysle, ze powinnismy sie cieszyc, ze Brown rozgrywa swietny sezon zamiast czepiac sie, ze nie potrafi wrzucac. Tak to widze. - Skull - 21-04-2008 21:53 Wojtek3 napisał(a):bo Skull wjechal na niego Weź wyluzuj Wojtek bo to Ty wjezdzasz na mnie teraz,a ja Browna wcale nie krytykowalem,tylko odnioslem sie do tej jebanej jedenastki i napisalem czemu wedlug mnie Brown delikatnie przegral z Sagną ,ale nic nie pisalem że jest słaby jak Ty to ujoles... paranoja :? Koniec tematu ,Brown podpisal 4 letni kontrakt i wszyscy są zadowoleni. - Stojkovic - 15-05-2008 19:08 No i wygląda na to, że Brown jeszcze u nas pogra. Z nieoficjalnych źródeł wiem, że przedłużył kontrakt z naszym klubem. Moim zdaniem dobra decyzja. - WoLaK - 15-05-2008 19:18 Stojkovic napisał(a):No i wygląda na to, że Brown jeszcze u nas pogra. Z nieoficjalnych źródeł wiem, że przedłużył kontrakt z naszym klubem. Moim zdaniem dobra decyzja.Dobra ? Kapitalna ! Brown w tym sezonie był fundamentem UNITED.W każdym meczu harował jak wół,a spotkań rozegrał najwięcej ze wszystkich zawodników.Zdecydowanie był to jego najlepszy i najbardziej pracowity sezon w karierze. - Danny93 - 15-05-2008 20:11 WoLaK napisał(a):Zdecydowanie był to jego najlepszy i najbardziej pracowity sezon w karierze. Bez wątpienia. Swoją drogą przykład Browna pokazuje że po tej złotej generacji Giggsa,Scholesa czy Nevilla w naszej szkółce wciąż pojawiają się uzdolnieni gracze,ale oni muszą dostać szansę by pokazać swoje możliwości :!: - Kuba_^^ - 15-05-2008 20:14 Stojkovic napisał(a):Z nieoficjalnych źródeł wiem, że przedłużył kontrakt z naszym klubem. Moim zdaniem dobra decyzja. Już dawno przecież o tym trąbiono, podpisał oficjalnie nowy kontrakt i na pewno dalej będzie reprezentował UNITED. - Stojkovic - 15-05-2008 21:16 Kuba_^^ napisał(a):Już dawno przecież o tym trąbiono, podpisał oficjalnie nowy kontrakt i na pewno dalej będzie reprezentował UNITED.No widzisz, widocznie mnie to ominęło... no ale to nie zmienia faktu, że jestem spokojniejszy dodatkowo po tym, jak dzisiaj Rio podpisał 5 letni kontrakt (do 35 roku życia!!!) więc o reprezentacyjną obronę nie ma co się martwic - Skull - 01-06-2008 10:29 Wojtek3 napisał(a):Brown od zawsze grał jako srodkowy obronca, w tym sezonie bedzie ławkował Na rzecz Garego czy Simpsona? :lol: Moim zdaniem Wes wcale nie wróci na ławke ,Gary musi jeszcze dużo pracowac by wrócic do najlepszej formy,a Brown rozegral swój najlepszy sezon w karierze,dlatego nie można tak nagle wyrzucic go ze składu,nawet na rzecz Nevilla legendy :wink: - Wojtek3 - 01-06-2008 13:32 Skull napisał(a):Na rzecz Garego czy Simpsona? Simpson jak dobrze pojdzie, to nastepny sezon zakonczy jakims transferem definytywnym do mocnej ekipy The Championship albo sredniaka z Premier League. Z Brownem bedzie tak jak napisales, jednak niewazne chyba jak mocno bedzie walczyl, Gary i tak wroci do skladu, zreszta takie byly zapewnienia Fergusona calkiem niedawno. Mam nadzieje, jednak, ze wszystko zwerifykuje boisko i jesli Neville nie spisywalby sie tak jak w sezonie 06/07 to powinien usiąść na ławie. |