![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 24-02-2008 11:43 Minh Av - Uwielbiam tego zawodnika nick - Nic mi nie mówi. User - Kojarzę z FDP, coś kiedyś się jakaś dyskusja nam rozwijała w jakimś temacie na forum, to wszystko, patrząc na komentarze na FDP i redlogu na plus.Pozdrawiam ![]() Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 24-02-2008 12:18 Czaplak av - Ja Ci zarzucałem fajnymi avkami przecież ![]() nick - a od nazwiska. user - jeden z tych użytkowników których cenię przede wszystkim za wiedzę o United. Zna się za co na pewno plus. Z rozmów na gg mogę też wywnioskować że naprawdę w porządku z niego człowiek, z poczuciem humoru : ) Na pewno plus, elo pozdro joł. Re: Oceń osobę powyżej - pimpek - 24-02-2008 15:02 ringo Av - Czitos. <niesforny> Ładny. Nick - A także bardzo fajowy, bardzo. User - Ogólnie rzecz biorąc, to jeden z moich ulubionych. Darzę go dużą sympatią. Fajnie z nim można sobie porozmawiać, lekko i przyjemnie, z poczuciem humoru. Zawsze wynoszę pozytywne wrażenie z konwersacji z owym użytkownikiem. Sympatyczny bardzo jest, dowcipny, fajne poczucie humoru, miły, pomocny. Na forum skrobie ciekawe posty, które się przyjemnie czyta. W końcu też musi dawać przykład, bo moderator. Tak sobie spojrzałem i sporo nasłodziłem mu, ale wiecie trzeba się podlizywać władzy. ![]() Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 02-03-2008 16:11 pimpek av - brak nick - pieskowaty user - niegdyś redaktor na DP, poszedł, podał decyzję, lecz dla mnie nie była do końca zrozumiała, ale dobra zostawmy to...na forum może nie pisze za dużo, ale skrobie z sensem i szanuję go za to, na plus Re: Oceń osobę powyżej - vtg87 - 07-03-2008 21:54 Pogromca: av - jeden z moich ulubionych zawodników z ligi angielskiej. Fajnie wykonany ![]() nick - groźnie brzmi ;-) user - bardzo fajny kolega, z którym rozmawiać można godzinami, który ma dużą wiedzę o United i bez którego nie wyobrażam sobie redakcji. Jedna z najfajniejszych osób, jakie tu poznałam ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 07-03-2008 22:16 Vtg87 Av Takie avki to kojarzyłem tylko z tobą, nawet nie musiałem patrzeć na nick, byłem pewny że to vtg ![]() Groźne te avki ![]() Nick Van The Girl ![]() User Felietony za czasów na dp najlepsze zawsze z miłą chęcią je czytałem, zawsze miałaś i masz na Redlogu dużo ciekawych spraw do omówienia, seria o Legendach jest bardzo dobra, można się wiele ciekawych spraw dowiedzieć o byłych piłkarzach Manchesteru. Wielka wiedza o piłce, wie co mówi, ukłony ![]() Pozdrawiam ciepło. Re: Oceń osobę powyżej - Olis - 08-03-2008 22:03 Czaplak Av: Georgie Best rządzi :twisted: Nick: Bardzo oryginalnie mi się kojarzy z Czaplą ![]() User: Oj, pamiętam jak dawno temu pierwsze, co robiłam po przeczytaniu newsa na DP to szukałam komentarzy Czaplaka, żeby zobaczyć, co on naskrobał, bardzo mi się jego komentarze podobały. ![]() P.S. Nieziemsko przystojny chłopak, coś o tym wiem ... 8-) Re: Oceń osobę powyżej - Miko - 08-03-2008 22:14 Olis, Av - My chemical romance <niesforny> Nick - Oluś :oops: User - Kiedyś pamiętam ją z DP jako Olisss, teraz Olis i chyba lepiej. Dużo z nią GGadam. Bardzo ją polubiłem. Pomocna, inteligentna, fantazyjna oraz bardzo mądra. Na plusik maleńka :* Czasy się zmieniły, jak to ona mówi ![]() Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 08-03-2008 22:22 Dziubdziuś av - Dudek, rotfl :? nick - Mikuś :oops: User - szczerze mówiąc to nawet ryjka wolę od niego :shock: Ba, wolałbym być na jednej imprezie z ryjkiem niż z dziubdziusiem. Co mogę o nim powiedzieć, troszkę niezrównoważony psychicznie jednego dnia puszcza mi wiązankę na gg (tak tak dziubdziusiu 8-) ), by za dwie godziny polizać dupę jakimś marnym tekstem. Taki noob z niego prawdę mówiąc. Aha, lubi PO, to znaczy jego rodzice lubią. Reasumując wieeeelki plus =*. O, o taki duży. <świr> Re: Oceń osobę powyżej - radzio - 08-03-2008 22:28 Ringuś av - Chester The King nick - Ringo, mi tam kojarzy się z Ringo Starem :-) User - Ringuś rox ;-), zawsze pomocny, wielki mega hiper super extra fan LP, jak mu się nudzi potrafi coś niezłego zrobić w Photoshopie ;D Re: Oceń osobę powyżej - Michelle - 08-03-2008 22:46 Radziuuu av - Paul jak go lubię, tak av mi się nie podoba :? :roll: nick - Radzio, ale mi bardziej odpowiada Radziu ![]() User - nie tyle co siejący postrach admin i mój "przełożony", co sympatyczny, pomocny i miły facet. Czasem mu tylko nerwy puszczają, ale wiadomo ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 08-03-2008 22:52 Michelle av - fajny, mi się podoba nick - chyba od imienia, czyżby Michasia? user - kojarzę, kojarzę i to pozytywnie kojarzę, na forum może nie pisze za dużo, ale dała już się poznać z dobrej strony, mam nadzieję, ze będzie pisać więcej, pozdrawiam Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 08-03-2008 23:12 RyjeQ av - nie bijcie, nie znam. :? nick - który? user - Nie lubiłem, ale zaczął pisać po ludzku więc moja opinia nieco się zmieniła. Przede wszystkim przestał starać się być zabawny w przeróżnych lajtowych tematach. Nie wiem, może mam dobry humor dzisiaj dlatego dosyć pozytywnie go oceniam. Lubi Czaplaka. Raczej plusominusoplus. Re: Oceń osobę powyżej - Michelle - 08-03-2008 23:19 Ringuuuś :oops: av - Chester, Chester, znamy tego pana, znamy ![]() nick - Ringuuuuśśś, nie kojarzy mi się z niczym... user - miły, sympatyczny, pomocny no i w ogóle fajny jest... :oops: Fajnie się z nim gada, no i fan LP. Pluuus duży w moich oczach, a czemu duży to on już chyba wie ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Olis - 09-03-2008 18:28 Michelle av: W porządku ![]() nick: Fajny, prosty do zapamiętania, wpada w oko, ogólnie bardzo przyjemny. user: Panna Michelle... jeszcze nie miałam okazji porozmawiania, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Pisze na Redlogu i to całkiem nieźle. Football sie zgadza, handball niekoniecznie, music of course, Manchester United komentarza nie trzeba, Wisła Płock uciekaj, Linkin Park - kochana, nadajemy na tych samych falach. :geek: Chciałam przy okazji powiedzieć, że sen to tylko sen. <gafa> |