![]() |
(21.05) Manchester UNITED vs Chelsea 1-1 ( 7-6 ) CHAMPIONS!! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: (21.05) Manchester UNITED vs Chelsea 1-1 ( 7-6 ) CHAMPIONS!! (/showthread.php?tid=543) |
- zaga92 - 22-05-2008 09:33 Nie bede sie rozpisywal. Po prostu dla takich chwil warto zyc. Szczerze gdy VdS minimalnie puscil strzal Cola, wierzylem juz tylko w cud. I cus nastapil, a potem nie mialem watpliwosci, ze to my wygramy. - kapszti - 22-05-2008 10:47 ja przy strzale Terry'ego już nawet nie patrzyłem ale szpaku wykrzyczał "nie ma" i wtedy już byłem pewien że sytuacja się odwróci i tak sie też stało - Zashi - 22-05-2008 10:55 I can't believe... I was crying... Ohh My God... That's Unreliable, fine, brilliant.... PS. Grzeho - chciałem sie do Ciebie zadzwonic ![]() - Danny93 - 22-05-2008 11:09 Niezapomniana noc,omal się nie popłakałem ze szczęścia. Nerwy były wczoraj niesamowite,dramaturgia na najwyższym poziomie.Początek należał zdecydowanie do nas,przez pierwsze pół godziny Chelsea wyglądała na trochę bezradną,a ukoronowaniem dobrej gry z naszej strony była bramka Ronaldo.Później mieliśmy kolejne okazje na podwyższenie wyniku jednak Tevez i Carrick nie wykorzystali ich i w samej końcówce pierwszej połowy straciliśmy głupią bramkę po strzale Lamparda.Byłem strasznie wkurzony.Droga część gry to niespodziewanie dominacja Chelsea i między innymi słupek Drogby.Jednak skończyło się 1-1 i dogrywka,a w niej najpierw Lampard trafił w poprzeczkę a później Terry wybił piłkę z linii bramkowej i jeszcze na końcu Drogba wyleciał z boiska.W karnych dramaturgia sięgnęła zenitu... Mimo wszystko szacunek dla Chelsea. - Maro11 - 22-05-2008 11:46 cudownie........ 9 lat czekania, dla takich chwil warto zyc :cry: :cry: :cry: :cry: - Grzeho - 22-05-2008 12:47 Zashi napisał(a):PS. Grzeho - chciałem sie do Ciebie zadzwonic ale telefon wylaczyles.... Hehe :lol: nie wylaczylem ![]() Ehh co to byl za melanz, Seki moze opisze to pozniej :wink: - Stojkovic - 22-05-2008 12:59 Zapomniałbym nadmienić że zawodnicy CFC ostro grali, zresztą tak jak i my, ale Ballack i Drogba przeginali pałę całe spotkanie. Ballacka to ja jeszcze i jestem w stanie zrozumieć, też byłbym sfrustrowany faktem, że odkąd przeszedłem do klubu który miał wygrywać wszystko, nie wygrał nic. Szczególnie było widać, jak starał się krzywdzić Ronaldo raz po raz. Naprawdę gra na pograniczu faulu i jest najbardziej znienawidzonym przezemnie szwabem po Khanie. Drogba pokazał po raz kolejny, że jest psychicznie strasznie ciasny. Nie potrafi opanować się i szczerze mówiąc, to dobrze, że Rio Vidica przytrzymał, bo coś czuję, że Drogba straciłby więcej niż 1 ząb. Co do pier*****a Szpaka o tym, że ten dzikus nie zasłużył na czerwień to przypomnę tylko, za co Andrade kilka lat temu dostał czerwień - trącnął lekko zawodnika siedzącego na murawie butem... - WoLaK - 22-05-2008 13:00 Karnych obawiałem się jak diabeł święconej wody,dlatego radość po każdym strzelonym przez United była ogromna.Po pudle Terrego ah co to była za euforia.Coś wspaniałego. - adriano - 22-05-2008 13:18 Niestety Cristiano Ronaldo jak zwykle zawodzi w najważniejszych momentach, chłopak ma ogromne szczęście że Terry i Anelka nie trafili bo by cała wina przeszła na niego. W sumie to bym wolał żeby ostatniego karnego spudłował jakiś ważniejszy piłkarz Chealse niż Anelka, po jego minie było widać że mu nie za bardzo zależało na tym pucharze. To że Drogba dostał czerwień jest mało istotne bo i tak by nie pmogl swojej drużynie. Miałem w dogrywce jeszcze nadzieje że uda się wygrać przed końcem meczu bo karne to jest wielka niewiadoma. Ale się udało i mamy to na papierze że to co wiedziałem od początku sezonu że United jest na dzień dzisiejszy najlepszą drużyną nie tylko Europy ale i świata. - Stojkovic - 22-05-2008 13:31 adriano napisał(a):To że Drogba dostał czerwień jest mało istotne bo i tak by nie pmogl swojej drużynie.Moim zdaniem, Drogba lepiej wykonuje karne niż Terry... - WoLaK - 22-05-2008 13:47 ![]() Gdzie jest głowa Drogby :lol: ? - Ciampel - 22-05-2008 16:08 adriano napisał(a):Niestety Cristiano Ronaldo jak zwykle zawodzi w najważniejszych momentach, chłopak ma ogromne szczęście że Terry i Anelka nie trafili bo by cała wina przeszła na niego. :shock: <a class="postlink" href="http://supergigant.blox.pl/2008/05/Ronaldo-haters-obudzcie-sie.html">http://supergigant.blox.pl/2008/05/Rona ... e-sie.html</a> Poczytaj. UNIT3D :!: - Morgan - 22-05-2008 16:54 TAK TAK TAK ! - Red - 22-05-2008 19:33 Powtórka meczu jutro o 10:45 na Eurosport - Danny93 - 22-05-2008 20:41 Red napisał(a):Powtórka meczu jutro o 10:45 na Eurosport Nawet wcześniej bo już dziś dokładnie o północy. |