Redcafe.pl - Manchester United Forum
Dimitar Berbatov - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Wątek: Dimitar Berbatov (/showthread.php?tid=577)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Re: Dimitar Berbatow - michal85 - 29-01-2009 13:14

Cytat:[...]Może nie biega tak szybko jak Roo czy Tevez[...]
Jeśli ktoś biega wolniej niż Tevez, to musi być...żółwiem.

Re: Dimitar Berbatow - Minh - 29-01-2009 15:39

Wreszcie ktoś kto podziela moje zdanie, że Tevez jest wolny ;p

Re: Dimitar Berbatow - chazy - 29-01-2009 17:39

może nie tyle jest wolny, co nie ma przyspieszenia i startu.

Re: Dimitar Berbatow - RedLucas - 29-01-2009 17:44

Tevez wolny? Po kontuzji to wolny jest Ronaldo, ale nie Tevez Wink Przecież to jest naprawde szybki zawodnik. Najbardziej mi zapadła w pamięci akcja w meczu z Zenitem o SuperPuchar Europy, wówczas Argentyńczyk z wielką dynamiką przebiegł pół boiska mijając zawodników jak tyczki slalomowe Smile

Re: Dimitar Berbatow - M.T. - 29-01-2009 17:57

Ronaldo wolny po kontuzji? xD Oglądałeś wtorkowy mecz? Tongue

Tevez jest... powiedzmy średnio szybki Tongue

Berbatov jak najbardziej potrafi biegać i ostatnio robi to coraz częściej, ale najważniejsze że strzela Big Grin

Re: Dimitar Berbatow - michal85 - 29-01-2009 18:02

Pewnie, że Tevez jest wolny. Zresztą nie po raz pierwszy czytam o tej akcji z Superpucharu Europy. To że mija niekiedy kilku zawodników wcale nie oznacza, że jest szybki. Ot taki Bentley też nie jest szybki, a również potrafi przejść dryblingiem kilku rywali. Podobnie Valeron, Riquelme czy kiedyś Tristan.

Wystarczy jednak obserwować Carlitos co tydzień - niemal każda zagrana piłka na wolne pole w stronę Teveza, kończy się przegranym przez niego pojedynkiem biegowym z obrońcą. To mnie właśnie w nim najbardziej frustruje od czasu kiedy przyszedł do United - jest strasznie ociężały.

Re: Dimitar Berbatow - Nelsonk - 29-01-2009 18:29

Dobra, mieliśmy rozmawiać tu o Berbatovie. Ja tam bym się wcale nie obraził jak by tak do końca sezonu strzelał bramkę w każdym meczu Big Grin Big Grin Big Grin

Re: Dimitar Berbatow - RedLucas - 29-01-2009 19:14

Tylko, że w tym meczu o SuperPuchar Europy Tevez nie użył żadnego dryblingu (o ile mnie pamięć nie myli Tongue ) była to sama szybkość. A co do tych pojedynków biegowych z obrońcami rywali, to ja jakoś nie widzę, żeby zazwyczaj je przegrywał, no ale może się mylę. Przyjrzę się mu dokładniej w meczu z Evertonem Smile

Re: Dimitar Berbatow - Janczar - 29-01-2009 19:47

Ja tam wcale nie myślę, że Tevez jest wolny, nie jest najszybszy, ale wolny też nie jest, ma za to doskonały drybling, ale koniec na ten temat może tutaj już, to temat o Berbie!

Re: Dimitar Berbatow - CMAXHAT - 30-01-2009 13:15

Przyznaję się bez bicia - jestem fanem Manchester United od niedawna, dokładnie od chwili gdy na Old Trafford pojawił się Berba. I żeby nie było niedomówień - dlatego ze jestem Bułgarem Big Grin
Ale emocje się udzielają, serce bije coraz mocniej w trakcie meczów (i wiedza o klubie coraz bogatsza: codziennie śledzę co tam się dzieje). I na pewno fanem już pozostanę.
Co do Berbatova: jak dla mnie, niemała wydana kasa nie poszła na marne. Oby tak dalej!
Miłego dnia wszystkim fanom Manchester United!
Aha, byłbym zapomniał - dzisiaj Mitko Berbatov ma 28. urodziny: wszystkiego najlepszego!

Re: Dimitar Berbatow - DeViL666 - 30-01-2009 15:23

Berba z meczu na mecz gra coraz lepiej i to widać. Nie można mu juz zarzucić, że nie strzela goli bo ostatnio strzela je regularnie oraz często asystuje. Mam nadzieje, że jutro z Evertonem również pokaże się z jak najlepszej strony :lol:
Wszystkie najlepszego z okazji urodzin <jupi>

Re: Dimitar Berbatow - evipan - 31-01-2009 12:29

No trzeba uczciwie powiedziec, ze Dima sie rozstrzelal. Co mnie najbardziej cieszy, wkoncu mamy napastnika, który jest skuteczny, strzela bramki a zarazem potrafi wypracowac koledze okazja bramkowa. To sie ceni ;]

Te wszystkie porownania do Cantony... Berbatov moze byc kims wielkim, ale Erica nie zastąpi, nie ten charakter.

Re: Dimitar Berbatow - mucha - 31-01-2009 13:05

Ale styl gry bardzo podobny.

Re: Dimitar Berbatow - branka - 31-01-2009 13:14

A mi nie wiem czemu bardziej przypomina R. Carlosa :roll:

Re: Dimitar Berbatow - M.T. - 31-01-2009 18:05

branka napisał(a):A mi nie wiem czemu bardziej przypomina R. Carlosa :roll:
Może przez wzrost i pozycję <niesforny>