Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 21-11-2009 12:00 Foster26 napisał(a):Po sezonie wróci lepszy i może uda mu się wywalczyć miejsce w składzie. oby chciał wrócić bo prawdę mówiąc np. Shawcross po udanym wypożyczeniu został na stałe w Stoke a Evans był bliski odejścia do Sunderlandu aby grać regularnie ... Simpson pewnie zostanie sprzedany do NU i dobrze wyjdzie to United i samemu Anglikowi Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 21-11-2009 13:21 Wszystko zależy od Fergusona. Na pozycji środkowego obrońcy mieliśmy wtedy sporą konkurencję, nawet wśród młodych defensorów, więc nie jest dziwne, że Fergie dał mu odejść. Cleverley - wnioskując z wywiadów - to rozsądny facet, który ma dobrze poukładane w głowie. Na pewno łatwo nie odpuści i będzie chciał się przedrzeć do pierwszego zespołu. Gdybyśmy przeszli na 433 to naprawdę byłby ciekawą opcją na pozycję AM. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 21-11-2009 14:08 michal85 napisał(a):Gdybyśmy przeszli na 433 to naprawdę byłby ciekawą opcją na pozycję AM.Z tego co się orientuje to on tam śmiga na skrzydle Re: Diabły na wypożyczeniach - mucha - 21-11-2009 14:21 No właśnie AM to skrót od Attacking Midfielder. Michał po prostu nie sprecyzował czy AMR czy AML. Chodzi bardziej o to, że w obecnym ustawieniu gramy MR i ML, a przy 4-3-3 skrzydłowi grają ofensywniej. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 21-11-2009 14:31 Dla mnie AM to taki ofensywnie grający CM A przy 4-3-3 skrzydłowi to raczej RW i LW Re: Diabły na wypożyczeniach - mucha - 21-11-2009 14:41 A to nie wiem. Ja się sugeruję głównie CM/FM, kiedy grałem w anglojęzyczne wersje. Wtedy był podział na AMR (prawy), AML (lewy), AMC (środkowy). Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 21-11-2009 15:54 Cleverley grywa różnie - rozpoczął przygodę z Watford na skrzydle i na takiej pozycji grywa też dla reprezentacji. W klubie jednak z bardzo dobrym skutkiem grywał już w środku pola, a niejeden kibic Watford mówił, że to jest właśnie miejsce dla niego. Na skrzydle jest również całkiem efektywny, ale w moim mniemaniu nie ma tego błysku, żeby u nas grać z powodzeniem na tej pozycji. W każdym razie mam nadzieję, że dostanie u nas szansę. Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 23-11-2009 17:45 Cytat:"Wydaje mi się, że w tym klubie zawsze mamy pod dostatkiem młodych, świetnych talentów z Anglii" - powiedział Ferguson.Mam nadzieję, iż po powrocie z wypożyczenia, Tom otrzyma szanse na zaprezentowanie swoich umiejętności. Re: Diabły na wypożyczeniach - Czary - 29-11-2009 16:16 Mame Diouf, już trenuje w Carrington. Cytat:- W meczu zewnętrznym był w grupie Ole Gunnara, czyli zespole rezerw. Jak sobie radził? Dobrze pracował i przez cały trening grał na pełnej szybkości. - powiedział Jonevret. - Sesja zakończyła się 30-minutowym meczem przeciwko zawodnikom, którzy prawdopodobnie w weekend wystąpią w meczu pucharowym. Ostatecznie było 2:2, a Mame zdobył obie bramki. Był moment, że nawet krzyczał na kolegów z drużyny, że ci powinni dogrywać na niego. Trenuje już z nami, ale w oficjalnym meczu będzie mógł dopiero wystąpić po 1 stycznia? Czy już teraz będzie mógł grać? Re: Diabły na wypożyczeniach - bobsley - 30-11-2009 21:44 Cleverleya chce wypożyczyć na druga część sezonu Newcastle jednak wolałbym aby został w Watford do końca sezonu Re: Diabły na wypożyczeniach - panopticum - 03-12-2009 12:56 Cytat:Reds won't pursue Ljajic That`s all folks Się zastanawiam czy powód to "oszczędzamy na czym się da", czy też naprawdę wiara w naszych młodych zawodników. Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 03-12-2009 13:07 Coś mi się zdaje, że nas na niego nie było stać, co w obliczu tego, ile kasy zarobiliśmy latem, pokazuje, że z kasą jest chujowo na OT. Re: Diabły na wypożyczeniach - panopticum - 03-12-2009 13:10 Ano chujowo. Tym bardziej wpieniają mnie newsy o nowym kontrakcie Rooney`a. Mam nadzieję że żadnej podwyżki nie będzie. Re: Diabły na wypożyczeniach - mucha - 03-12-2009 13:50 Według mnie w grę wchodziła spora kasa. O ile wiem to nie podano oficjalnie ile wynosi, ale podejrzewam, że ponad 10 mln funtów. I nie chodzi mi tylko o to, że nie mamy tych pieniędzy. Po prostu po dłuższej obserwacji pewnie okazało się, że Llajić nie jest jednak taki dobry. W środku problemu nie mamy. Oprócz dojrzałych zawodników są jeszcze Anderson, Gibson czy Matthew James. Myślę, że wobec tego nasz zarząd stwierdził, że nie warto wydawać tej kasy skoro mamy piłkarzy na podobnym poziomie. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 03-12-2009 14:01 O proszę, byłem pewien, że Llajic nie dostanie szansy w tym sezonie a wychodzi na to, że raczej w przyszłym jej nie dostanie również :lol: Trudno powiedzieć o co w tym wszystkim chodzi. Wyglądał na utalentowanego zawodnika, ale może doszliśmy do wniosku, że utalentowanych grajków u nas pod dostatkiem i warto przeznaczyć tą kasę na kogoś bardziej pożytecznego od zaraz...Mam taką nadzieję, bo w przeciwnym wypadku wychodziłoby, że na OT nie dzieje się najlepiej. |