![]() |
Reakcja otoczenia na United - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Reakcja otoczenia na United (/showthread.php?tid=95) |
Re: Reakcja otoczenia na United - Mata - 19-08-2009 08:01 Ale w tej szkole na stołówce Cie na widelce wzięli czy jak? Ciekaw jestem po prostu ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - Angelito - 21-08-2009 20:59 Od razu piszę bo potem zapomnę albo coś poprzekręcam ... bujałem się dziś po centrach handlowych w poszukiwaniu prezentu ... oczywiście ubrany w koszulkę z tego sezonu z tyłu napis WIEWIOR ... wchodzę do Plazy a z naprzeciwka chłopak z 10-13 lat "oooo Manchester Manchester United" :mrgreen: bardzo mnie rozbawił ... w focusie kolejna sytuacja ... idę w stronę windy przede mną trzech młodych i jeden do drugiego "tyy patrz Manchester United patrz za nami idzie ,ale koszulka jakiś Wiewior bo ma z tyłu tak napisane" Ale zakupy udane prezent jest ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - daniel16lp - 24-12-2009 22:57 U mnie z otoczeniem jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - Matti888 - 20-03-2010 16:00 W moim najbliższym otoczeniu nie ma kibiców United. Są za to fani Liverpoolu, Arsenalu, Realu, Barcy i Chelsea. Zdecydowana większość z nich to sezonowcy. Wszyscy ci ,,kibice" po przegranych meczach Manchesteru mówią, że jest to beznadziejny klub itp. Najgorzej było po finale LM. Wtedy to z pół klasy do mnie zadzwoniło śmiejąc się z MU, chociaż jeszcze rok temu (gdy to Man United rządziło w Europie i na świecie) byli fanami Manchesteru. Ja też nie omieszkam się z nich pośmiać, gdy ich drużyny przegrywają ![]() W rodzinie jest ok. Może nikt nie kibicuje United, ale też nikt nie jest wrogo nastawiony do nich. Re: Reakcja otoczenia na United - rooney91 - 21-03-2010 20:19 Nysle, ze Man United ma raczej szacunek nawet wsrod kibicow innych klubow-w przeciwienstwie od np takiej Chelski <gafa> No i raczej najwiecej kibicow sezonowcow ma taki real niz my takze chyba nie jest zle ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - PiotroV - 27-03-2010 12:49 Matti888 napisał(a):W moim najbliższym otoczeniu nie ma kibiców United. Są za to fani Liverpoolu, Arsenalu, Realu, Barcy i Chelsea. Zdecydowana większość z nich to sezonowcy. Wszyscy ci ,,kibice" po przegranych meczach Manchesteru mówią, że jest to beznadziejny klub itp. Najgorzej było po finale LM. Wtedy to z pół klasy do mnie zadzwoniło śmiejąc się z MU, chociaż jeszcze rok temu (gdy to Man United rządziło w Europie i na świecie) byli fanami Manchesteru. Ja też nie omieszkam się z nich pośmiać, gdy ich drużyny przegrywająJa jestem w gimnazjum, widać jednak, że słowo dzieciarnia do niektórych pasuje. Ja mam dwóch znajomych za MU i wielu za Arsenalem, kiedyś też za Chelsea, ale teraz wszyscy ci kiedyś niebiescy są za Barcą. Najczęściej gdy spotykam jakiegoś kibica Arsenalu mówi z szacunkiem o MU. Lecz spotykam jakiegoś za Chelsea (Liverpoolu nie zwykłem spotykać) to już coś w stylu "Chcesz wpier**l ?", czy "je*ać MU". Re: Reakcja otoczenia na United - Agness - 28-03-2010 07:21 W mojej szkole średniej natomiast, o dziwo, spotykam więcej fanek niż fanów. Jeśli o mnie chodzi to oczywiście chodzę do klasy z człowiekiem, który mnie w Manchesterze wychował, a tak poza tym to nikt już Manchesterowi nie kibicuje. Jest kilku sympatyków Manchesteru, nic poza tym. W tamtym roku miałam na pieńku z fanką chelsea. Na szczęście już wyszła ze szkoły. W tym roku natomiast przyszła jakaś gówniara - fanka liverpool. Tez sympatycznie nie jest. Zwłaszcza, że jej matka - również fanka liverpool - uczy mnie geografii <ściana> Osobiście cieszę się, że są jakieś dziewczyny z którymi można rywalizować na tle piłkarskim. Niestety nigdy jeszcze nie było tak, żeby patrząc sobie w oczy móc podyskutować, czy pokłócić się o piłkę, jednak gdy się tylko widzimy to czuć to zajebiste napięcie między nami. W sumie tylko z tą niebieską doszło do ostrej jatki, ale to przez internet, więc nie czuje się zaspokojona. No i jest jeszcze w pierwszej klasie teraz wielki fan chelsea (który chodzi w jednej jedynej koszulce chelsea 5dni pod rząd! xD) i np maluje sobie na spodniach korektorem ChelseaFC xP ale z niego to wszyscy mają polew. Re: Reakcja otoczenia na United - matys - 28-03-2010 13:47 :lol: Re: Reakcja otoczenia na United - panopticum - 28-03-2010 14:22 Agness napisał(a):maluje sobie na spodniach korektorem ChelseaFCNa niebieskich dżinsach to jeszcze ma sens. Re: Reakcja otoczenia na United - ziomekzdomu - 17-09-2010 18:41 Mój brat jest za Realem ale on ma wielką wiedze tylko o Realu tak o piłce nic się nie zna <rotfl> . Tato obejrzy mecz Polski albo LM i LE. A w szkole mam fana Barcy fajny gośc zna się na piłce i kolege który jest za Loserpoolem ale mało się zna. I jeszcze paru fajnych gości ale on cały czas krzyczą CITY!!! A na podwórku 3 kolesi co sa fanami Realu. Dwóch zna się tylko na Realu jak mój brat <rotfl> a ostatni to nawet stadionu Realu nie zna. A mama to nic tylko zapyta się ,,a kto to gra''. Re: Reakcja otoczenia na United - Tomek91 - 17-09-2010 23:03 Fajnie, tylko co to ma wspólnego z United? :? W całym poście nie pojawiła się ani jedna wzmianka o United, a jak brzmi tytuł tematu nie będę przytaczał ![]() Re: Reakcja otoczenia na United - premislav - 18-09-2010 10:02 To teraz zupełnie z innej bajki. Byłem teraz na urlopie na mazurach, pływaliśmy na jachcie. Oczywiście zmusiłem załogę żeby wpłynąć na ten dzień do jakiegoś większego portu...Były to mikołajki...Nie polecam nikomu się tam znaleźć w czasie meczu. Zbiegałem całe miasto w poszukiwaniu canal+ sportu, ale jak gość zobaczył koszulkę i zapytałem go czy puści mecz to tylko powiedział- nie puszczamy tu meczów. Tak samo było w dwóch innych miejscach w tym zakichanym poniemieckim mieście. Jedynie taksówkarz był wyrozumiały i wskazał gdzie można oglądać mecze, bo on sam ogląda w jakiejś tam knajpie. Oczywiście gówno z tego było. A wi-fi w tym mieście działa całkiem bezpłatnie...i oczywiście jak z darmowymi rzeczami bywa- do dupy taka zabawa. Miasto całkiem anty-futbolowe, anty-United, jakieś żule mnie tylko obserwowały, a ja skończyłem na czytaniu relacji live... Reakcja ludzi z tego miasta mnie całkiem zaskoczyła. Re: Reakcja otoczenia na United - Janek Turoń - 18-09-2010 10:35 A ja byłem ostatnio w Bielsku-Białej. Również przez całą noc szukałem ludzi, meczu, czerwonych koszulek i jedzenia. I nie znalazłem. Straszne to miasto. Reakcja ludzi z tego miasta mnie całkiem nie miała jak zaskoczyć. Bo kompletnie, konkretnie miasto było puste. Bez United. I to było bez sensu. Re: Reakcja otoczenia na United - premislav - 18-09-2010 11:09 Ja na szczęście miałem kumpla to raźniej było w dwóch koszulkach. Ale ludzie patrzyli na nas jak na debili... Sic! Re: Reakcja otoczenia na United - Janek Turoń - 18-09-2010 11:19 premislav napisał(a):Ja na szczęście miałem kumpla to raźniej było w dwóch koszulkach. Ale ludzie patrzyli na nas jak na debili... Sic! To jest bardzo, ale to bardzo smutne... Sic! |