Redcafe.pl - Manchester United Forum
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669)

RE: Redlog.pl - oceny, sugestie, propozycje - Hubson - 25-09-2012 11:20

Ja poklikałem na te czarne kropki i się odznaczyły. Przy następnym wejściu już mi się nie świeciły no chyba, że coś tam było. Spróbuj w nie poklikać i powinno być git.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 25-09-2012 11:46

Ja żadnych problemów z płynnością działania forum nie zauważyłem.
Czarne kropki to tylko ta z offtopicu ma takie objawy, ale to już było wielokrotnie wspominane.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Silvan - 27-09-2012 10:37

Zauważyłem pewną irytującą rzecz w działaniu forum, co parokrotnie już utrudniło mi życie. Mianowicie jeżeli lista postów wyświetlanych na jednej stronie jest już maksymalna, to pojawiająca się liczba stron pod tymże tematem zmienia się o +1.

Np. Jeżeli ten temat ma 61 str i ktoś napisze post, który sprawi, że liczba wyświetlanych postów na stronie jest maksymalna to pod tematem pojawi się liczba stron 62, chociaż na 62str nie ma żadnych postów. Sprawia to że po wejściu w temat i kliknięciu ma ostatni nr. strony pojawia się błąd "Wątek nie istnieje"...

Nie wiem czy da się coś z tym zrobić, albo może ja muszę coś skonfigurować, ale jest to mega irytujące.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Hubson - 27-09-2012 10:39

Wszyscy to chyba mają

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Ruuuuuuuuuud - 27-09-2012 12:51

Tak, tak! Podpisuję się pod tym, bo strasznie irytuje :/ Nie skojarzyłem tylko, że dzieje się tak gdy jest maks postów na stronie.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Silvan - 27-09-2012 14:16

Ruuuuuuuuuud napisał(a):Tak, tak! Podpisuję się pod tym, bo strasznie irytuje :/ Nie skojarzyłem tylko, że dzieje się tak gdy jest maks postów na stronie.

Ja zauważyłem tylko dlatego, że dwukrotnie chciałem w takiej sytuacji dodać nowy post i po dodaniu zawsze był to pierwszy wyświetlany post na kolejnej stronie Tongue W każdym razie jeśli tylko da się coś z tym zrobić to byłoby świetnie, bo wpienia na maksa...

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - RedLucas - 27-09-2012 20:44

Tymczasem dopóki Radzio tego nie naprawi, to aby wkurzało mniej (nie było trzeba lecieć od pierwszej strony jakiegoś tematu), to jak macie link np tego tematu:

http://redcafe.pl/showthread.php?tid=6&page=61

To jak widzicie na samym końcu macie numer strony, więc po prostu zmieniacie go i lądujecie na jakiej stronie chcecie. Podejrzewam, że każdy taki banał zna, no ale może jednak komuś się przyda Wink

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 28-09-2012 09:09

Poprawię to dopiero w październiku. Mam przeprowadzkę na głowie teraz.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lukas - 27-10-2012 19:16

Nie wiem, czy wałkowany był już ten temat, ale brakuje mi tego co było na starym forum: 10 ostatnich odpowiedzi i migającego znaczka na zakładce gdy pojawił się nowy post.
Dałoby radę to zrobić tutaj?

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 28-10-2012 10:08

Był wałkowany. Radzio pomyśli jak znajdzie czas.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 29-10-2012 07:39

Tym zajmę się podczas przerwy świątecznej zapewne :>

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 29-10-2012 13:49

[undefined=undefined]ffffff[/undefined]
[undefined=undefined]
test bb code[/undefined]

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 30-10-2012 10:02

[undefined=undefined]fff[/undefined]

hallo, tylko mi nie działa bb code???

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 30-10-2012 10:42

Ale o co chodzi? Któryś tag konkretnie, bo ja od wczoraj nic ciekawego nie zauważyłem.

RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - robaldo - 30-10-2012 12:17

Mi teraz już działa, ale np. jak wystawiałem skład do piłkarzyków, to nie mogłem Clevusia pogrubićUndecided