![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Pejter - 30-11-2007 19:55 salami97 napisał(a):powinni kupić kogoś na prawą obrone np.daniel alves z FC Sevilla bo g neville ma ciągle jakieś kontuzje A oglądasz chociaż mecze MU? Mamy Browna, który przyzwoicie zastępuje Neva, a w cieniu jest jeszcze nasza wielka nadzieja - Danny Simpson, z którego może wyrosnąć świetny prawy defensor. - ziomo - 01-12-2007 18:05 Zgadzam się z Pejterem,a w zanadrzu mamy jeszcze Phila Bardsleya oraz Ryana Schawcrosa,więc mamy aż nadmiar prawych obrońców :wink: . - Zashi - 01-12-2007 18:17 Nadmiar to my mamy w pomocy. Na prawej obronie - tak na dzisiaj to mamy Browna, a jego następce upatrywałbym w osobie O`shea. Reszta musi jeszcze sporo popracować. Jak dla mnie, to nie musimy kupowac kikogo w zimowym oknie. Ważne, żeby nas kontuzje omijały. - ziomo - 01-12-2007 18:42 Zashi napisał(a):a jego następce upatrywałbym w osobie O`shea.Brown ma 28 lat więc pogra jeszcze pare ładnych lat,a w tym czasie podszkoli się Danny,i w moim przekonaniu to on będzie "pewniakiem" na prawej obronie u SAF-a.Takie moje zdanie. - Maciek - 01-12-2007 18:48 Na miejscu niektórych podszkoliłbym troche wiedzę, albo przynajmniej starałbym się nie wypisywać tutaj propozycji transferowych i pomysłów, które należy rozwiązać skoro są one rozwiązane Na prawą stronę mamy (realnie patrząc, a nie tam Shawcross) na tę chwilę Wesa Browna, Gary Neville'a, Daniela Simpsona ( :* ), Johna O'Shea, a także mogącego grać na tej pozycji od biedy (czyli sytuacji, w której wszyscy poprzedni byliby niedysponowani) Owena Hargreavesa ![]() Gdzie tu potrzeba kupowania następnego prawego obrońcy? I po co skoro mamy tylu (mówiąc slangiem z NBA) prospektów? Tyle ode mnie - Zashi - 01-12-2007 19:21 ziomo napisał(a):Zashi napisał(a):a jego następce upatrywałbym w osobie O`shea.Brown ma 28 lat więc pogra jeszcze pare ładnych lat,a w tym czasie podszkoli się Danny,i w moim przekonaniu to on będzie "pewniakiem" na prawej obronie u SAF-a.Takie moje zdanie. Miałem na myśli następce teraz - w razie jakiejś kontuzji Brown`a. Obejdzie sie bez transferów - jeśli już SAF musi kogos pozyskac, to pewnie bedzie to atak. Pozostaje pytanie: Kto? Huntelaar (pis.), Berbatov, Aguero, ... ? - ziomo - 01-12-2007 19:34 Maciek napisał(a):Owena Hargreavesa Już prędzej Fletcher :wink:. Zashi napisał(a):Kto? Huntelaar (pis.), Berbatov, Aguero, ... ? Z tej trójki chciałbym u Siebie widzieć Aguero,jednak nie wiadomo czy zaaklimatyzował by sie szybko.Jednak najbardziej realne jest odejscie z Ajaxu Huntelaara,który jest jednak trochę gorszy od Sergio.Berbatov-no coments. - Maciek - 01-12-2007 19:54 Cytat:Już prędzej Fletcher .no chyba nie Cytat:Jednak najbardziej realne jest odejscie z Ajaxu HuntelaaraTo byłby z naszej strony (tak podejrzewam) świetny ruch, jestem zwolennikiem tego transferu, ale nie wiem czy Huntelaar wchodząc z ławki dobrze by się czuł Cytat:Berbatov-no coments.Berbatov byłby również świetnym posunięciem z naszej strony ![]() - Skull - 01-12-2007 20:22 Maciek napisał(a):nie wiem czy Huntelaar wchodząc z ławki dobrze by się czuł Tez chcialbym go miec w naszej kadrze,takiego kogos nam brakuje i jesli ciężko by pracował to niekoniecznie musiałby wchodzic z ławki :wink: - Wojtek3 - 01-12-2007 20:55 Skull napisał(a):Tez chcialbym go miec w naszej kadrze,takiego kogos nam brakuje i jesli ciężko by pracował to niekoniecznie musiałby wchodzic z ławki Moze by mu sie udalo wygrysc, ze skladu Wayne'a Rooney'a 8) - Pejter - 01-12-2007 21:59 Maciek napisał(a):Na prawą stronę mamy (realnie patrząc, a nie tam Shawcross) na tę chwilę Wesa Browna, Gary Neville'a, Daniela Simpsona ( :* ), Johna O'Shea, a także mogącego grać na tej pozycji od biedy (czyli sytuacji, w której wszyscy poprzedni byliby niedysponowani) Owena Hargreavesa Dokładnie, jednak Fletcher też w tamtym sezonie ładnie się prezentował na prawej stronie obrony w jednym, czy dwóch spotkaniach. Dla mnie liczy się tylko Simpson jako następna Neville'a. Bardzo w niego wierzę, obym się tylko nie przeliczył. Maciek napisał(a):Za jakiś miesiąc do Manchesteru United mają dołączyć też dwaj Brazylijczycy, bracia, z których jeden jest bocznym obrońcą Obaj są bocznymi obrońcami - jeden prawy, drugi lewy (choć jest prawonożny). Ten drugi strzela jednak masę bramek 8) - ziomo - 02-12-2007 20:27 Maciek napisał(a):no chyba nieNo chyba tak,bo Szkot w tamtym sezonie zagrał kilka(naście)meczy na prawej stronie,i tak jak napisał Pejter,dobrze się tam spisywał. Maciek napisał(a):To byłby z naszej strony (tak podejrzewam) świetny ruch, jestem zwolennikiem tego transferu Ja również tak uważam.Holender jest jeszcze młody i długo by u nas pograł,a talent ma,i to duży.Dla mnie byłby on zdecydowanie przydatniejszy od Berbatova. Maciek napisał(a):Berbatov byłby również świetnym posunięciem z naszej strony Ja byłem,jestem i będę wielkim przeciwnikiem tego transferu!Po prostu jego potencjał i umiejętności jakoś do mnie zbytnio nie przemawiają. :wink: - Pejter - 02-12-2007 21:55 ziomo napisał(a):bo Szkot w tamtym sezonie zagrał kilka(naście)meczy na prawej stronie Może jeszcze kilkadziesiąt? :lol: Huntelaar, Berbatov - nie wypowiadam się, bo rzadko mam okazję ich widywać w akcji. - Maciek - 03-12-2007 10:05 Cytat:No chyba tak,bo Szkot w tamtym sezonie zagrał kilka(naście)meczy na prawej stronie,i tak jak napisał Pejter,dobrze się tam spisywał.Facet, nie brnij, prosze cię ![]() Jeśli jesteś tego typu kibic czy spec od piłki, że pamiętasz tylko ostatni sezon to zanim wejdziesz w polemikę to się czegokolwiek dowiedz... A jak już bardzo chcesz to możesz sobie w głowie dopisać Fletchera do listy zawodników mogących grać na prawej obronie, którą tu zamieściłem :roll: Cytat:Ja byłem,jestem i będę wielkim przeciwnikiem tego transferu!Po prostu jego potencjał i umiejętności jakoś do mnie zbytnio nie przemawiająA do mnie nie przemawiają takie teksty ![]() a Dimitar Berbatov ma chyba najlepszy "klej" w nodze na świecie, ma świetną technikę (bardzo mi przypomina momentami Kluiverta z najlepszych czasów i Ruuda w jednej osobie), dobrze gra głową, jest jak na napastnika o takich gabarytach bardzo zwrotny i kreatywny (stąd porównanie do Kluiverta - który wczoraj tak na marginesie mówiąc zdobył bramkę) A Huntelaar nadrabia wszystko genialnym instynktem strzeleckim i dobrym strzałem, a do tego jest troche młodszy od Berbatova (2-3 lata młodszy), jeden i drugi nas ogromnie wzmocnią i mogą zmienić obraz gry naszej drużyny - Skull - 03-12-2007 15:06 Maciek napisał(a):przypomina momentami Kluiverta z najlepszych czasów i Ruuda w jednej osobie Dobrze ze napisales że przypomina Ci obu w jednej osobie bo juz mialem buchnąc smiechem :lol: Bo Kluivert był dobrym napastnikiem ale nic wiecej,szczególnie dobrze grał głową ,ale jesli chodzi o to porownanie to sie zgodze,bo Dimitar potrafi dobrze grac i nogą i głową,do tego sporo strzela. Gdybym mial wybierac miedzy nim a Huntelaarem musialbym sie chwile zastanowic :wink: p.s - Maciek czemu nie ruszyles mojego wątku z Hlebem i Rosickim? chyba wiesz o co mi chodzi? |