HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 21-12-2012 23:58 Ja jak coś jutro mógłbym pyknąć, bo w niedzielę, to już wyjeżdżam do babci na święta. E: Ech, pochwaliłem się, a przecież jutro Adamek, więc lekko prostuję, mogę grać do rozpoczęcia walki RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sylwiamrau89 - 22-12-2012 00:42 A co to jest za gra w ogóle? RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 22-12-2012 06:31 Bardzo dobry pomysł. Do walki Adamka można sobie śmiało pograć. sylwiamrau89 napisał(a):A co to jest za gra w ogóle?Wpisz sobie w google - HaxBall, to zobaczysz Odp: RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 22-12-2012 12:25 (21-12-2012 23:33)Krix napisał(a): Gramy coś? Jutro? Pojutrze? Na Tapatalku da radę zagrać w haksbola? RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 22-12-2012 12:41 OK, to założę dzisiaj. RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Hubson - 22-12-2012 15:29 Jaka godzina ;>? RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 22-12-2012 17:03 Adis napisał(a):Na Tapatalku da radę zagrać w haksbola? Tak, ale po każdej bramce wyskakuje komunikat "gol strzelony za pomocą Tapatalk z mojego Sagema my501c". RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 23-12-2012 09:09 Strzeliliście kiedyś gola lagiem? Mnie się wczoraj zdarzyło. Admin miał chwilowy problem z kompem, ja pod bramką rywala chcę jeszcze zrobić kiwkę i wycofać, nagle lag systemowy na x/700 i mnie wpycha razem z piłką do bramki przeciwnika ^^ RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-12-2012 23:56 Nie chcę nic mówić, ale frekwencja na RC prawie zerowa, a jak wejwer dwa razy wrzucił link na mufca o 20.30 i uwaga 23.45 to w ciągu minuty się zbiegło za każdym razem po 8-10 osób. Lipa. RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 28-12-2012 16:23 luźny mecz rc vs mufc - niestety rc nie istniało tylko chłopaki z FCN wbili + ja i sbs od razu mufc zepchnięte do obrony z której nie mogli wyjść przez 9min spotkania zastanówcie się lepiej czy warto kadre reaktywować RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 07-01-2013 13:24 . . . . Poniedziałek wieczór wybornym terminem na grę w haxball! Angelito napisał(a):tylko chłopaki z FCN wbili + ja i sbs od razu mufc zepchnięte do obrony z której nie mogli wyjść przez 9min spotkaniaNo z szacunkiem, żeby RC wsparte ludźmi z FCNicmisieniechce miało grać na poziomie zbieraniny z mufca. Angelito napisał(a):niestety rc nie istniało2 osoby grające, jakiś odrzutek z mufca i gk intel z pingiem 1k :] Trudno to nazwać zespołem. RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 07-01-2013 15:49 Ravior gra w mufcu? :> RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 08-01-2013 23:25 to co on robi nie można nazwać grą RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 10-01-2013 13:37 (19-11-2012 22:43)Intel napisał(a): Generalnie nie mam nic przeciwko reaktywacji, chętnie się nią zajmę. Ale wiadomo, że RC swoją dumę ma i jeżeli mamy wracać na salony, to w odpowiednio mocnym składzie, więc są pewne warunki.Napisałeś się tyle i zrezygnowałeś z tematu. A moim zdaniem jeśli ludzie są chętni to trza zebrać te 7-8 osób i zacząć umawiać się na treningi. Nie pchałbym się na turnieje, gdzie grają reprezentacje różnych stronek z haxem, bo dobrze wiemy, że nie każdy na RC ma czas, żeby trenować jednym składem co wieczór i to najlepiej po parę godzin przeciwko mocnym rywalom. Najpierw bym proponował sobie wybrać skład i dla fun'u ustawiać rywali, ćwiczyć taktykę, ustalić odpowiednie dla każdego pozycje. Jak się dojdzie do jakiegoś zgrania spróbować zorganizować turniej z udziałem mufców, manusitów, lfc, bayernów czy innych borussi moenchengladbach. Bez spiny, bez tworzenia kadry A i B. Z postawieniem na dobrą zabawę, niekoniecznie na kosmiczne wyniki RE: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Ruuuuuuuuuud - 10-01-2013 14:29 Popieram, tylko dlaczego Ciebie sbs nie ma na tej liście?;d |