![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 23-08-2012 13:00 Bosingwa- Carvalho- Dawson- Fabio Jak na taki klub jak Q.P.R. to całkiem ciekawa linia obrony złożona z trzech bardzo doświadczonych obrońców oraz jednego niedoświadczonego Fabio, który ma duży potencjał i przy regularnej grze może się fajnie rozwinąć. Re: Transfery rywali w Premier League - allfanmu - 24-08-2012 14:37 Jarvis w West Ham. Ciekawy skrzydłowy, który się bardzo wyróżniał w Wolves. Azpilicueta oficjalnie w Chelsea. Adam Johnson rozmawia z Sunderlandem. Re: Transfery rywali w Premier League - brayoz - 24-08-2012 23:38 allfanmu napisał(a):Azpilicueta oficjalnie w Chelsea I Victor Moses z Wigan ;p Re: Transfery rywali w Premier League - robaldo - 25-08-2012 11:00 brayoz napisał(a):I Victor Moses z Wigan ;p Dobrze, że napisałeś to go od razu ze składu w fantasy wywaliłem ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Tomek91 - 29-08-2012 09:04 Według Sky Sports Dembele w Tottkach, znaleźli naprawdę dobrego zastępce Modrica. Zaś QPR blisko pozyskania J.Cesara, kolejny ciekawy ruch z ich strony się szykuje. Re: Transfery rywali w Premier League - Cepilek - 29-08-2012 09:08 Dembele będę płakał ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 29-08-2012 09:19 Szkoda tego Dembele. Przydałby nam się ktoś, kto mógłby wzmocnić nas w środkowej strefie boiska i zwiększyć konkurencję. Tottenham kupił go za 15 milionów funtów i naprawdę zrobili dobry biznes. My tymczasem zostajemy z tym, co mamy i niestety, środek pola znów nie został wzmocniony, czyli ta pozycja, która najbardziej wymagała wzmocnienia. Nadal nie przyszedł następca Scholes'a, nadal nie mamy kogoś, kto mógłby odciążyć Carricka, kiedy ten- jak zazwyczaj- najlepszą formę łapie dopiero w listopadzie, a i tak już najmłodszy nie jest. Taki Dembele byłby idealny na razie, na przeczekanie. Szkoda. Może za rok SAF kogoś kupi, ale wtedy będzie trzeba dać już grubą kasę za jakiegoś ogarniętego piłkarza, bo wszyscy najlepsi w to okienko zmienili kluby. Re: Transfery rywali w Premier League - Cepilek - 29-08-2012 09:41 Ciekawi mnie czy gdybym nie rozreklamował na tym forum to narzekałbyś na jego transfer do Totków wspominając o naszej słabości... Cytat:Nadal nie przyszedł następca Scholes' Następcą Carricka jest Clev, w ostatnich dwóch meczach i na olimpiadzie gdzie liderował Brytyjczykom pokazał co potrafi. Czytałem rożne opinie i według wielu i według mnie po dwóch kolejkach to właśnie Tom jest najlepiej prezentującym się środkowym pomocnikiem razem z Yayami i Mopami. Statystyki też przemawiają za nim. Czy środek złożony z Carricka Cleva i Kagawy wygląda źle? Sądzę że nie wiele gorzej o ile gorzej niż w City Nasri/Silva-De Jong Toure. A już na pewno lepiej niż w Chelsea gdzie póki Hazard czy Mata nie dostaną piłki gra wygląda chaotycznie a muszą się męczyć z Lampardem, Mikelem, Raulem. Anderson Giggs i Scholes to także ciekawa ławka. Nie ma tak źle jak mówicie i nie będzie. Może i zastępcy dla Carricka brakuje ale w tym musi być jakiś plan. Anderson Cleverley nie wyglądali najgorzej jeśli chodzi o aspekty defensywne. W tych dwóch meczach to właśnie środek pola był naszą najsolidniejszą formacją pomijając bramkarza. Re: Transfery rywali w Premier League - Silvan - 29-08-2012 14:48 Mnie też strasznie szkoda tego Dembele :cry: , gość wymiata, wymiatał nawet w meczu z United, 15 milionów to grosze (słyszałem o 10ciu), a moim zdaniem miał predyspozycje żeby wygryźć Carricka ze składu. Nie wiem, może Glazierowie dali Fergusonowi opcje, albo boczny defensor na zastępstwo dla Evry, albo ktoś do środka i dokonał wyboru takiego jakiego dokonał... ale 15mil za tego gościa na pozycję, która krzyczy o zwiększenie rywalizacji i nie powalczyć?! za przeproszeniem CHUJ MNIE STRZELA! Coś czuję że możemy pożałować opieszałości w sprawie Belga. W każdym razie, jak się nie ma co się lubi... Jest nadal Anderson, jest Scholes, Carrick, Giggs i Cleverley,a Ferguson próbuje reanimować Fletchera. Rudzielca można rotować z Giggsem i Clevem, a Carricka od biedy zastąpi Anderson, jak sam się wcześniej nie połamie. Kto wie może Fletcher kiedyś wróci jako bonus... jakoś to będzie. Re: Transfery rywali w Premier League - Tomek91 - 29-08-2012 15:18 Jaroldz napisał(a):Szkoda. Może za rok SAF kogoś kupi, ale wtedy będzie trzeba dać już grubą kasę za jakiegoś ogarniętego piłkarza, bo wszyscy najlepsi w to okienko zmienili kluby. Fellaini wciąż siedzi w Evertonie, a moim zdaniem mógłby też być ciekawą opcją do środka United. Re: Transfery rywali w Premier League - Hubson - 29-08-2012 18:12 Jak nie lepszą. Zachwycacie się czarnoskórym Alanem Smithem czyli napastnikiem, który z braku szans z przodu został cofnięty do tyłu. Nie zdziwię się jak w Tottenhamie kompletnie się nie odnajdzie. A jeżeli tak to może kupimy go jak Carrasa. Nie wiem skąd takie poruszenie tym zawodnikiem. Re: Transfery rywali w Premier League - allfanmu - 29-08-2012 18:18 Niech każdy zmienia tak udanie pozycję jak Smith czy Dembele. Re: Transfery rywali w Premier League - Cepilek - 29-08-2012 18:28 Cytat:Nie wiem skąd takie poruszenie tym zawodnikiem. Chyba słabo oglądałeś nasz mecz z Fuhlam, facet ma świetną technikę, jest kreatywny, bardzo dobry w odbiorze czego chcieć więcej? O tym że się nie odnajdzie można napisać o każdym. Re: Transfery rywali w Premier League - Tomek91 - 29-08-2012 20:11 Hubercie, wydajesz się strasznie negatywnie nastawiony do jednego Belga, podczas gdy drugiego chyba uwielbiasz. Skąd to? ![]() Re: Transfery rywali w Premier League - Kosma - 29-08-2012 20:20 Tomek91 napisał(a):Hubercie, wydajesz się strasznie negatywnie nastawiony do jednego Belga, podczas gdy drugiego chyba uwielbiasz. Skąd to?Fryzura. ---- Julio Cesar (tak, to ten) w QPR. |