Redcafe.pl - Manchester United Forum
Snooker - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Snooker (/showthread.php?tid=109)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Re: Snooker - robaldo - 27-04-2012 22:57

Snookerowe El Clasico nad wyraz jednostronne. Higgins już praktycznie za burtą mistrzostw świata- po dwóch sesjach przegrywa z Hendrym 4:12( gra się do 13). A jutro do walki o ćwierćfinał przystępuje przyszły mistrz świata :-D Come on Judd !

P. S. Krisu chyba musisz się jednak na Trumpa przerzucić Wink

Re: Snooker - robaldo - 30-04-2012 16:58

I to by było na tyle snookera w tym sezonie :evil:

Re: Snooker - robaldo - 01-05-2012 21:55

Stephen Hendry, najbardziej utytułowany zawodnik w historii snookera, zakończył karierę.

Re: Snooker - Hubson - 08-05-2012 10:47

No i O'Sullivan wygrał mistrzostwo świata.
W sumie zawsze najbardziej jego ceniłem za gre i ciesze się, że wygrał.
No i w sumie niegrzeczni chłopcy odnoszący sukces, ależ to się sprzedaje dobrze.

RE: Snooker - robaldo - 19-04-2013 19:41

Czas na Mistrzostwa Świata!Big Grin Od jutra do 6 maja potężna dawka snookera. Oczywiście miejmy nadzieję, że najwięcej będzie tego niegrzecznego w wykonaniu wiadomo kogo (Come on JuddHeart), ale i nie tylko, bo także Jack Lisowski powinien zafundować nam coś ekstra. Wszakże jednak nie tylko oni w snookera grać potrafią, w końcu zgromadzi się tam sama śmietanka. Jeśli ktoś jeszcze nie przekonał się do oglądania tego cudownego sportuBig Grin, to jest to chyba idealna okazja.

RE: Snooker - Kosma - 20-04-2013 14:13

Gdybym ino miał czas, żeby oglądać jak Higgins bije trampki i innych ogórków...

RE: Snooker - robaldo - 01-05-2013 18:54

A na mistrzostwach świata półfinaliści już właściwie znani. W pierwszym półfinale najprawdopodobniej prawdziwy hit nad hity, pojedynek gigantów i przedwczesny finał O'Sullivan vs tak, tak... TrumpuśBig Grin Drugi półfinał to raczej pojedynek Waldena z Hawkinsem. Można tylko żałować, że finał nie zapowiada się tak elektrycznie, bo druga para nie obfituje w gorące nazwiska, co nie oznacza rzecz jasna, że walka w finale nie będzie zacięta, bo oboje* grać potrafią Wink

Tak, czy inaczej jeśli ich przeciwnikiem będzie on, niepowtarzalny i jedyny JTHeart, to liczył się będzie tylko wynik, a nie jakaś tam dramaturgia.

Come on Judd!Tongue

Ty, kobiety do snookera wpuścili? K.

E: Toż to dzieci sąTongue

RE: Snooker - Hubson - 01-05-2013 19:02

O'Sullivan wygra Smile

RE: Snooker - Kosma - 01-05-2013 21:30

Ten ostatni frejm Trampka z Wieprzkiem rozwiózł dziś system. Szkoda, że nie oglądałem wcześniejszych.

RE: Snooker - Ruuuuuuuuuud - 17-04-2014 09:47

Strasznie jestem teraz w plecy ze snookerem, ale Mistrzostw Świata nie przegapię Big Grin Zaczynają się już w piątek! Ronnie może zdobyć tytuł 3 raz z rzędu Smile

A to jego maks z tego sezonu, finał Welsh Open, ostatni, decydujący frejm:

RE: Snooker - robaldo - 18-04-2014 14:28

Jak ja żałuję, że nie będzie mi prawdopodobnie dane oglądać mistrzostw od początku, tylko dopiero od wtorku. Impreza jak najbardziej do obejrzenia od deski do deski. Choćby ze względu na Ronniego, który kto wie, czy nie prezentował w ostatnim czasie najlepszego snookera w dziejach tej dyscypliny. No ale oczywiście po dogłębnej analizie i tak stawiam na Trumpusia Tongue

RE: Snooker - Ruuuuuuuuuud - 26-04-2014 12:46

Brawo, brawo Ronnie O'Sullivan.

Piękna pogoń, świetnie się to oglądało. Ronnie pokazał charakter, pod sam koniec grał z maksymalną koncentracją, perfekcyjnie. Do tego ta świetna skuteczność na długich bilach w ostatniej sesji.

Miodzio.

Trochę szkoda Perrego, bo również grał bardzo dobrze i trochę postraszył Ronniego.

PS: Nie wiem czy wrzucałem, może nie widzieliście, to polecam:
Ulubione powiedzonka

RE: Snooker - robaldo - 01-12-2014 19:02

http://youtu.be/n1R9FWkL0wU?t=7m56s

Piękny to sport i bastaSmile

P.S. Oba filmiki do obejrzenia do końca. Skądinąd nie wiedziałem, że tylko jeden film można wrzucić Sad

RE: Snooker - robaldo - 04-05-2019 21:36

(30-04-2011 17:35)robaldo napisał(a):  No i Trump pokazał, że jednak ma cojones, tym razem już naprawdę nie było zbyt dużo fajerwerków, których chyba jednak być nie mogło. Tak, czy inaczej Trump już czeka w finale...jak dla mnie na Williamsa, bo choć obaj są beznadziejni, to mam wrażenie, że Higgins lepiej już nie wydoła, a "Borsuk" się otrząśnie. Zapowiada się mimo wszystko ekstra finał, ale to dopiero jutro Wink

E: No i rzeczywiście lepiej nie wydołał, ale Williams się otrząsnął i zagrał równie fatalnie. W takiej formie Higgins nie ma żadnych szans w finale...no ale właśnie w takiej formie, a jaka forma będzie jutro i pojutrze dowiemy się jutro i pojutrze Tongue
Historia zatoczyło koło. 8 lat, wspomnień czarRolleyes