![]() |
Haxball Club Redcafe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40) +----- Wątek: Haxball Club Redcafe (/showthread.php?tid=1175) |
Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Roxanne - 14-11-2011 23:06 Nie, niestety nie było w porządku, Fost. A szkoda. Nie chcę, obejmując kadrę, wyświadczyć komuś niedźwiedziej przysługi. Nie wiem komu i nie chcę wiedzieć, nie będziemy teraz robić z tego wielkiego halo, bo są ważniejsze sprawy. Zostawmy to i wybierzmy kogoś wspólnie, na kogo nikt nie będzie narzekać. Chcę grać w RC, bo jesteście świetnymi ludźmi. Zależy mi na tej kadrze i się z tym nie kryję. W przeciwnym razie już bym biegała za haxową kulką w innym trykocie. Ale nie każcie męczyć się komuś pod moimi skrzydłami... ![]() Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 14-11-2011 23:13 A kto się będzie męczył pod Twoim skrzydłami? Poza uwagami Wiewióra, nie słyszałem by ktoś miałeś jakieś ale. Jeśli coś jest nie tak wal otwarcie, jeśli zostaje dalej kapitanem - dla mnie sprawa prosta. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Roxanne - 14-11-2011 23:22 Fost, nie będę teraz robić kolejnego problemu. ![]() Mam pomysła szlachetnego, słuchać mnie, Misie. Nie będziemy sobie tego kapitana teraz przez tydzień wpychać w ręce jak jakiegoś syfa. Wszyscy, ale powiedziałam - WSZYSCY, piszą tutaj zaraz pod spodem ładniutko, którego tyrana chcą być ofiarą. Po tym jak WSZYSCY napiszą, zobaczymy, kto wygrał te sprawiedliwe i demokratyczne antywybory i będzie po sprawie. ![]() Aha, zacznę... XD Adis Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 15-11-2011 00:00 Roksana Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Kosma - 15-11-2011 00:17 Foster napisał(a):Roksana Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 15-11-2011 18:43 Napisał w ktoś w słowniku, oznaczając pewne imię... Cytat:Przebojowa, nie raz zaskakuje swymi zwariowanymi pomysłami, zna swoją wartość i może osiągnąć prawdziwe sukcesy w swoim życiu. W swych poglądach jest konserwatywna i mocno się ich trzyma. Zdolna do wzruszeń i czułości, choć nie zawsze żyje z otoczeniem w pełnej harmonii. Jeśli zostaje matką to jak najbardziej troskliwą i opiekuńczą. Rozwiązanie zagadki, któż to jest, jest jednocześnie moją propozycją. ![]() Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Kosma - 15-11-2011 19:52 @Intel Wcześniej pisałeś Red, a chyba nie zmieniłeś swych poglądów, więc odpowiedź, jakie to imię, prostą jest :-D @down: Ano tak :plask: Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 15-11-2011 20:18 Redzio miał być GK. Kapitanem być nie może, bo by musiał, zamiast trenować strzelanie do pustej bramki (niczym "Prezes" Nakoulma), ustalać jakieś terminy. ![]() Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - sebos_krk - 16-11-2011 08:36 Moim zdaniem trzeba częściej się spotykać tak jak ostatnio, ponieważ poziom gry jest jeszcze do poprawy. Trudno będzie konkurować z ludźmi co codziennie pykają. Trzeba się jeszcze lepiej zgrać i przede wszystkim zacząć szybciej wymieniać piłkę. Pro hax poszedł w stronę szybkości, dokładności i gry z pierwszej piłki. Teraz dm'y muszą robić za Paula Scholes'a. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 16-11-2011 09:33 No trzeba trzeba. Nie powiem, po poniedziałku znów mi wróciła ochota na grę w haxa jak kiedyś, także wybierzemy tego kapitana (Roksana) i grajmy coś. Ruud, kojot, mucha, Wróg, Adas, sbs, Red - pisać szybko kto na kapitana. Roksana - 5 Foster - 2 Adaś - 1 Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Ruuuuuuuuuud - 16-11-2011 15:33 Rox na prezydenta! Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Wróg Arsenalu - 16-11-2011 15:35 Głos na Roxi. Czyli Fost załatwia terminy spotkań, a wybrany kapitan, którym pewnie będzie Roxi, ustala skład na mecz? sebos_krk napisał(a):Moim zdaniem trzeba częściej się spotykać tak jak ostatnio, ponieważ poziom gry jest jeszcze do poprawy. Trudno będzie konkurować z ludźmi co codziennie pykają. Trzeba się jeszcze lepiej zgrać i przede wszystkim zacząć szybciej wymieniać piłkę. Pro hax poszedł w stronę szybkości, dokładności i gry z pierwszej piłki. Teraz dm'y muszą robić za Paula Scholes'a.To jak już mówimy o zmianach w haxie, to napiszę o tym, o czym już wspominałem na hoście w poniedziałek (i Rox też). Moim zdaniem moglibyśmy grać tak jak inne drużyny, czyli w akcjach ofensywnych atakuje 3 zawodników, a czwarty robi jako DM. To oczywiście pozwala na lepsze rozegranie piłki z przodu, można ją dłużej przetrzymać na połowie rywala z dala od swojej bramki itd. Przykłady z dwóch meczów z trwającego turnieju (ustawienie czerwonych): ![]() ![]() Kiedy gramy jakiś mecz? Do 27.11 ma być rozegrana faza grupowa, więc mamy 12 wieczorów łącznie z dzisiejszym. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 16-11-2011 16:03 Foster. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - kojot - 16-11-2011 16:06 Szczerze mówiąc jest mi to bez różnicy, ale dobra. Foster. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 16-11-2011 16:47 Wróg Arsenalu napisał(a):Kiedy gramy jakiś mecz? Do 27.11 ma być rozegrana faza grupowa, więc mamy 12 wieczorów łącznie z dzisiejszym.Dziś już ktoś do mnie napisał, na gg z zapytaniem czy jestem kapitanem RC, więc pewnie wieczorem poda mi jakiś konkretny termin. Sebos, Adaś, mucha - głosujcie na kapitana. Im szybciej tym lepiej. Starczy, że jeden z Was zagłosuje na Rox i po sprawie ![]() Co do "nowej taktyki" żeby tak grać w miarę dobrze, musielibyśmy trochę tak potrenować. Tak przy okazji, termin czwartek 21 odpowiada? Jeśli nie mecz, to zrobimy sobie sparing, co? |